92

Я, па Я

преди 1 година

До Анонимен: Бъди спокоен знаят какво правят на запад. САЩ го правят от самото си създаване. Казва се унищожение на колониализма. За 200 г. САЩ успяха да унищожат почти всички колониални империи, започвайки с Португалците и Испания и така лека полека ги приключиха. Останаха Русия и Китай. Русия е на път за небитието, да се готвят Китай.

91

Я, па Я

преди 1 година

Ще видим смъртта на последната средновековна империя в Европа, Русия. Днес в РФ няма република Русия и при разпада и няма да има правна и политическа основа за признаване и съществуване на държава с това име. Можете да погледнете политическата карта на РФ и ще се убедите нагледно, там просто няма република Русия. След това да се готви Китай. Ако иска да просъществува, ще се наложи да се откаже от Тибет, Уйгурия и Манджурия които са завладени от Китай държави. Край на колониализма...

90

Анонимен

преди 1 година

Колко плоска статия.На запад продължават да не разбират какво става или се правят на гламави.Не могат да осъзнаят,че Путин е реакционист и реагира на това което запада прави/не прави.Отделно на запад не осъзнават,че няма значение дали ще е Путин,Мутин или Дудин.Всеки един на негово място би реагирал по същия начин.Ако трябва да сравняваме...в америка две политически партии толкова различни във вътрешна политика имат изключителен консенсус във външната.Та така...мазалото все още предстои...

89

Ако мераците

преди 1 година

му стигаха само до Украйна, отдавна да се е отказал!

88

Анонимен

преди 1 година

До 85.Ми хайде де щом можеш го направи.80%от руснаците са с Путин за войната в Украйна,защото украинците викаха как щели да ги бесят и не само това.Путин прави доста за Русия и не тръгна по пътя на СССР.Това са опорни на американците от страх,че погледна на друга посока,а тази посока не им хареса защото Русия има най-големите ресурси и е най-голямата държава в света.

87

Анонимен

преди 1 година

Ще спре когато американците престанат да се месят навсякъде и да подклаждат войни

86

Кога?

преди 1 година

Когато Зеленски пребори корупцията.

85

Анонимен

преди 1 година

Уфcити обичат диктатурата! Тряа има yфчap!

84

Анонимен

преди 1 година

Абе, Путин още ли е жив, бе?

83

Я, па Я

преди 1 година

Боже, ако те има ела и си прибери вересиите ...

82

Анонимен

преди 1 година

Жан, Жорж, Антони .. тия в Русия не вървят. Даже Илиян Василев с американкото финансиране на "балкански център" в който беше с още един ама другия пукна и сега е сам "център", не можеш да пратиш.

81

Анонимен

преди 1 година

Значи най големия дефект на Русията е едноличната власт! Путин работи цар! Този проблем народът го знае, но трае!

80

Анонимен

преди 1 година

А ти гледай да не уцелиш Меркел която е по ниска или Оланд който е със същият ръст. Опа те вече са бивши и бас държа че Обамата им слуша още телефоните

79

Анонимен

преди 1 година

Има си хас да не си съгласен със себе си. Проект за кримски мост е имало и преди. Какъв Ростов блъфираш да се правиш на друг, крайна си е руска територия.

78

Бонго Бонго

преди 1 година

Само за излаза не съм съгласен. Имат Ростов на Дон.Другото абсолютно вярно!!!!!

77

Анонимен

преди 1 година

Бонго, не си сменяй никовете и не си мисли глупости от тип "ще сваляме еди кой си" . Соросоидчетата вече навсякъде сте по затворите. Крайна е руска територия, кримската военна база си съществуваше и преди конфликта. Практически цялото население на крайна говори руски и милиони работиха и в Русия и пътуваха редовно. Отделно до преврата на фашистката хунта през 2014г крайна беше в ОНД с общо командване на ядрените оръжия заедно с Русия и Беларус.

76

Русия сега 74

преди 1 година

До 74 Изпий си млякото и лягай

75

Русия

преди 1 година

До предния 77който изтрихте

74

Русия до 77

преди 1 година

До 77Изпи ли си млякото ***?Тогава коментирай

73

К. ра ми Зеленко

преди 1 година

Говори се, че Вагнер ще свалят Кремъл и ще поямат властта в Русия.