152

Анонимен

преди 1 година

Как е възможно да се откажеш от родината си? - как-то и от пола си - НИКАК

151

Анонимен

преди 1 година

Ако мине достатъчно време, Путин ще се откаже от всичко.

150

ANALYZE THIS

преди 1 година

1. ПУТИН НЕ Е МРАЗЕН,ЧЕ Е ГЛАВОРЕЗ ОТ КГБ ИЛИ НОВ ХИТЛЕР -("NOTHING PERSONAL" КАКТО СЕ КАЗВА ONLY BUSINESS) 2. САМО ОМРАЗА НА US OLIGARCHY СРЕЩУ НЕЗАВИСИМИЯТ 3. ГЕНОЦИДЪТ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО (В ЧАСТНОСТ ЕВРОПА) СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ОТ UNCLE SAM 4. АРАБСКИТЕ ПРОЛЕТИ НЕ СА ПОНИКНАЛИ ОТ ПЪРВИТЕ МАРТЕНСКИ ЛЪЧИ НА СЛЪНЦЕТО, А ОТ ПАЛАВОТО МОМЧЕНЦЕ CIA И ОЩЕ И МАЙДАНИ И ОЩЕ...

149

Анонимен

преди 1 година

Проблясък ти направо изгоря бе! Също като героя ти - Путин!

148

цъфнали налъми

преди 1 година

Въпросът-заглавие е риторичен, нали?

147

ПРОБЛЯСЪЦИ

преди 1 година

АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ ИЛИ ВЪЗРАЖЕНИЯ ОТПРАВЯЙТЕ ПРОКЛЯТИЯТА СИ НЕ КЪМ МЕН, А КЪМ Tucker McNear Carlson - АМЕРИКАНСКАТА КОНСЕРВА от San Francisco. АКО НЕ ЗНАЕТЕ КОЙ Е ТОЙ - АМИ ОГРАМОТЕТЕ СЕ !!!

146

ПРОБЛЯСЪЦИ

преди 1 година

С други думи, те смятаха, че Путин ще бъде поредната отстъпчива марионетка като вечно пияния Елцин, който тласна страната към шокова терапия и позволи на западните икономисти да разиграят най-ценните национални активи, индустрии и ресурси на кръвосмучещите олигарси, които ги купиха за грошове спрямо долара.Той(Путин) просто отказа да бъде техен лакей, поради което те прекараха последните 17 години в опити да го унищожат.

145

ПРОБЛЯСЪЦИ

преди 1 година

За разлика от това, тайните намеси на Вашингтон, държавните преврати, целенасочените убийства и пълномащабните военни инвазии са широко документирани и доказани. Нито една страна по света някога се е намесвала в работите на други суверенни правителства повече от Съединените щати.

144

ПРОБЛЯСЪЦИ

преди 1 година

Русия следва стриктна политика на ненамеса във вътрешните работи на други държави. Нито едно от обвиненията за намеса в изборите никога не е било доказано. Точно обратното, в продължилото 3 години разследване за руската намеса през 2016 г. в президентските избори, Робърт Мюлер не успя да намери дори и малко доказателства в подкрепа на фалшивите твърдения.

143

ПРОБЛЯСЪЦИ

преди 1 година

Путин завзе контрола върху най-големия публичен актив на Русия петрола и го използва, за да повиши жизнения стандарт навсякъде. Приватизацията е Светият Граал на западния капитализъмТова, на което той (Путин) се противопостави, бяха цветните революции, подкрепяни от ЦРУ, които Вашингтон подкрепяше в Централна Азия, за да установят свои собствени марионетни правителства, които бяха открито враждебни към Русия.

142

ПРОБЛЯСЪЦИ

преди 1 година

Той (Путин)отказа да се съгласи с геноцидните войни на Вашингтон и произволно преразпределяне на Близкия изток. Ето защо той беше наречен "ненадежден съюзник".Енергийни доставки: Русия използва износа на енергия като външнополитическо оръжие: намесвайки се в политиката на Украйна, оказвайки натиск върху нейните външнополитически избори и ограничавайки доставките за останалата част от Европа.

141

ПРОБЛЯСЪЦИ

преди 1 година

И ето защо елитите винаги привличат пикантни мъжлета като Джъстин Трюдо и Еманюел Макрон, за да изпълняват техните поръчки, защото работата изисква слаби, безпринципни мъже, които са готови да се унижат, за да служат на своите господари.

140

Анонимен

преди 1 година

И причината, поради която се отказаха от него (янките от Путин), е, че видяха, че той е истински руски патриот. Патриотизмът е смъртният враг на глобализма, защото патриотите не могат да бъдат преобърнати и елитите го знаят. Тези мъже не се продават и са неподкупни.

139

ПРОБЛЯСЪЦИ

преди 1 година

И понеже го мразеха, те наредиха на своите медии да накарат и вас да го мразите; точно както направиха със Саддам, и Кадафи, и Ким Йон Ун, и всеки, който се изпречи на пътя им.Всъщност Путин показа готовността си да извърши това, което глобалистите смятат за единственото непростимо престъпление тоест, той постави националните интереси на собствената си страна над тези на международната банкова кабала.

138

ПРОБЛЯСЪЦИ

преди 1 година

ИЗГОРИ ПРЕДИ ПРОЧИТАНЕ !!!Tucker McNear Carlson - АМЕРИКАНСКА КОНСЕРВА от San Francisco. Путин не е мразен, защото е главорез от КГБ или нов Хитлер.В продължение на около 17 години медиите бълват същите клеветнически измислици (насочени към Путин), на които се спряха през 2005 и 2006 г.

137

Харитонин бесарабс

преди 1 година

До АнонименАми това е голата истина, Байданосването на света скоро ще претърпи политически, последван от икономически крах! Ще се възвърне Тръмпосването, което е малко по *** от безумието на Байдън и син! А дотогава има време! Украйна ще се обезпечи с огромно количество скрап за десетки години, благодарение на руските си братя ще запази електродобивните си ядренни мощности, селското стопанство ще е относително слабо засегнато и предстои бързо възстановяване на икономиката!

136

Харитонин - бесарабс

преди 1 година

Хвала на този, кайто тук се определи като БЪЛГАРИН! Неговите предвиждания, напълно се препокриват с предсказанията на великата Вангелия Гущерова!

135

Нещо се изгубиха

преди 1 година

Ти пък ся, защо?Щото няма позитивни за Украйна, затова..

134

Анонимен

преди 1 година

Нещо се изгубиха новините от фронта. Защо ли?

133

Ха ха ха

преди 1 година

Путин си прибира руските територии и обединява руския народ. На краварите това не им харесва, но кой ли ги пита.