72

Ха

преди 1 година

Ако почнат и тук да се продават подобни "меса" или скакалци, хубаво е ресторантите да си казват, за да знаем къде да не ходим. Или да не купуваме подобни "храни". Хубаво е човек да се научи да бойкотира, когато не му харесва нещо !!!

71

Обективен

преди 1 година

Клетки от животни - в метални биоконтейнери - резултата е нещо,което прилича на месо и има вкус на месо ? И хора,които приличат на хора и миришат на хора,но са хранени с такова месо.

70

Анонимен

преди 1 година

дано поне да не плува в антибиотици, то не трябва в началото да струва хиляди долари на кг.

69

Анонимен

преди 1 година

До 66 - Пробвай да гледаш животни днес :)

68

Анонимен

преди 1 година

До Вал - Сано двто тогава, това предизвикваше отвращение. Сега предизвиква аплодисменти и пламенни речи, как ще спасим "планетата", Ал Гор ще вика Камбуя, Грета ще се подхилква, а нормашните ще ни набичат 300% такса на "месо от животински труппве" - Най-много 2 години, преди да го предложат и 4, преди да го приложат първо "локално" и ако мине, после глобално.

67

Анонимен

преди 1 година

До 77 - 99% и от посетителите дори е им пука. А и не разбрали - според лявото - богат е всеки с над 100000 долата доход, а богат=лош ... Освен ако не е от левите или не е милиардер (освен orange man).

66

Анонимен

преди 1 година

"Малка група от хора, които искат да се правят на интересни, ще дават 5 пъти повече за продукт, който в най-добрия, но много малко вероятен сшулай, ще произвежда продукт с еквивалентно качество".

65

Анонимен

преди 1 година

Ресторантите от висок клас, в които работят готвачи от висок клас, се посещават от богати и взискателни клиенти. Те са борци с глобалното затопляне, но само ако мерките НЕ засягат тях и техния начин на живот. Съмнявам се, да имат желание да консумират изкуствено месо. По-скоро ресторантите ще фалират.

64

Анонимен

преди 1 година

Такова месо да започнат да продават и на жълтите павета.Само там ще хване дикиш.

63

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

В ТАЯ ПРОКЛЕТА САТАНИНСКА СТРАНА СЪЗДАДОХА ГМО,КОВИД И КОИ ЗНАЕ ОЩЕ КАКВИ ВИРУСИ И ГИ РАЗПРОСТРАНЯВАТ ПО СВЕТЪ.СЕГА И ТОВА ИЗКУСТВЕНО МЕСО.НАРОДА НА С.А.Щ. Е ОПИТЕН ПОЛИГОН ЗА ВСИЧКО.ВСЕКИ ДЕН СЕ ИЗБИВАТ ПО МЕЖДУ СИ,НАПЪЛНО ПОБЪРКАНИ.ИСКАТ ДА ПОБЪРКАТ И КОЛОНИЗИРАТ ЦЯЛ СВЯТ.ДАНО РУСИЯ,КИТАИ И СЕВЕРНА КОРЕЯ ГИ УНИЩОЖЪТ.

62

Анонимен

преди 1 година

Тия са много кадърни. От ке не фа вадят и ги ядат.

61

Анонимен

преди 1 година

Как се произвеждат захранващите вещества ???

60

Анонимен

преди 1 година

А какво друго да очакваме в свят, ръководен от две измислени нации - Щатите и Израел?

59

Скоро

преди 1 година

Глад, глад настъпва в *** сащ.

58

баба мара

преди 1 година

сега янките съвсем ще станат неуправляеми те мозък вече нямат да късаме всичкивръзки с тях защото всеки ден загиваме от техния акъл

57

Анонимен

преди 1 година

Ми направиха го комунизъм вее, пак някой ти казва кво да правиш и ти налага негови си предписания. За тва говорим не за храната. Ясно е че беше ок храната, капиш

56

Анонимен

преди 1 година

69, къф комунизъм те гони ве? Тогава всичката храна беше натютлих! Само може да мечтаеш за такава храна.

55

Вал

преди 1 година

Филма Крилце или кълка с Лук дьо Финес е вече реалност!

54

Анонимен

преди 1 година

За мен ИСТИНСКИЯ проблем би дошъл когато ЛИБЕРАЛИЗМА/КОМУНИЗМА с тяхната пропаганда забрани на хората да отглеждат животни на двора си и да ги колят, защото разбираш ли било нехуманно. Почакайте само още малко, вижда се че натам сме се запътили. Тогава наистина няма да има друг начин освен да поемаме това, което са ни предвидили. Ние ще сме животните за угояване и сигурно канцерогенните заболявания ще избухнат още повече. Има време, но все по-малко свободи ни остават, вече си е като комунизъм

53

Анонимен

преди 1 година

Не се тръшкайте толкова! В момента има растителни хидрокултури които добре се харчат по веригите, а никога не са виждали истинска почва. И с това синтетично месо ще стане същото, стига цената му да падне до истинстинското месо. Въпрос на време е.