8

Други алтернативи

преди 1 година

Mене ме интересува дали от биенето на чкии се отслабва. Щото много енергия се изразходва...пък след това тази енергия трябва да се възтанови....Дали има научни изследвания в тази област?

7

Аноним

преди 1 година

За да поддържаш добри килограми трябва цял живот да внимаваш какво ядеш и да правиш гимнастика това е останалото е заблуда

6

Анонимен

преди 1 година

Пробвал съм ги и двете. В началото винаги се постига Уау ефект и се свалят килограми. Това, което забелязах е, че с течение на времето, тялото се приспособява и започва да гори по-малко калории. Така се постига едно плато в диетата, което е много трудно да се премине. Тук повечето хора се отчайват и спират с диетата. Истината е, че всяка диета, трябва да се комбинира и с физическа активност, с която да си в постоянен калориен дефицит и тялото да гори стабилно т.е метаболизма да е стимулиран.

5

Анонимен

преди 1 година

"Фастинг" .....хахааааа, много сте зле.

4

Анонимен

преди 1 година

Двете нямат нищо на бщо. Гладуването се прави за по-добро здраве, а не непременно за отслабване.

3

Анонимен

преди 1 година

Броенето на калориите не върши никаква работа, защото колкото и да ги броиш, храната като е замърсена с всякакви химикали и пестициди, тялото ти пак ще задържа вода и трупа мазнини, за да балансира отровите. С фастинга поне даваш малко време на тялото си да се изчисти от отровите.

2

пришълеца

преди 1 година

Що требе да значи седем часа и 19 секунди?:)))

1

Анонимен

преди 1 година

Може би fistig...