72

toti

преди 1 година

ЕДин ,,пилот''де не стъпвал на земята и по червените килимчета ВИ ДАДЕ УРОК НА ВСИЧКИ с ,,лачените обувки и ви ТУРИ КАПАТА та да не виждате по далече от нуса си !!!

71

Аноним

преди 1 година

81 защо мислиш че само ТИ си плащаш данъците още много българи плащаме чинно данъци но не виним само един човек като теб

70

Реалист

преди 1 година

След 12 години некадърно и престъпно управление на ГЕРБ, всяко едно управление и за възстановяване на България, независимо дали правителството е редовно или служебно.

69

Анонимен

преди 1 година

Борисов беше премиер до 12 май 2021 година. Поправка.

68

Анонимен

преди 1 година

Борисов беше премиер до 12 май 2022 година. Какви две години президентска република сънува този? Президентът стриктно изпълнява задълженията си по Конституция, но заради ГЕРБ 4 пъти досега избираме парламент, а редовно правителство имахме само за 7 месеца. Това не изглежда като президентска република, но Дилов явно не знае за какво говори.

67

След две години

преди 1 година

некадърно управление на президента Радев едава ли ще ни се прииска да се повтарят тези мъки. Ако бяха поставили този въпрос преди две години - друго щеше да е. Сега ще трябва да почакат 10-15 години да позабравим мизерията и тогава пак да го предложат.

66

Анонимен

преди 1 година

Ами следващият парламент му треснете един импийчмънт като е виновен той.Близо е до ума.

65

Анонимен

преди 1 година

Израснал съм с книгите на баща му. Доказва се правилото, че на великите хора отрочетата им за нищо не стават.

64

баба мара

преди 1 година

я изчезваи безделник такъв място не можеш да си намериш под слънцето гледаш дасе захванеш за кокала и да бръ-що-левиш просто-тии които никои не слуша

63

истински мъж

преди 1 година

ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ,И ОТ ЕДНА ЧАСТ СЪМ ШОКИРАН.АЗ НЕ ИСКАМ ДА БЪДА КРАДЕН И ОГРАБВАН,КАКТО ТОВА БЕШЕ ПО ВРЕМЕ НА БАНКЯНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ.ПЛАЩАМ СИ РЕДОВНО ЗАДЪЛЖЕНИЯТА КЪМ ДЪРЖАВАТА-СРЕДНО ПО 1200 ЛВ МЕСЕЧНО/САМОУСИГУРЯЩ СЪМ/.ПИТАМ КЪДЕ СА МОИТЕ ДАДЕНИ ПАРИ НА ДЪРЖАВАТА ОКОЛО 140 ХИЛ. ЛВ. ЗА ПЕРИОДА НА МУТРИТЕ?ТЕЗИ ДЕТО РЕВАТ ЗА БАНКЯЛИЙТЕ СА МЪРЗЕЛИВИ И КРАДЛИВИ ЛИЦА. НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛ ЛЕВ ОТ ДЪРЖАВАТА.МЪРЗЕЛИВА И КРАДЛИВА ГЕРБЕРСКА ***.

62

сина

преди 1 година

такива ялови политици, като тебе и като ДБ, и като кирчовците и кокорчовците му поднасяте на тепсия властта! Вие сте ялови, а президента Радев си върши работата по конституция! Вие сте про ституция, вие !

61

Анонимен

преди 1 година

До ЪЪЪЪСериозно ли Гешевистите са ви виновни?! Опростачени емоции и при това някои от тях добре платени, се появиха когато отнеха лотарията от спонсора (В. Божков) и му затвориха лафките, а също и след като прокуратурата предприе някакви действия по отношение на част от руските агенти в президентството. Ако спазването на закона за вас е гавра, то тогава и коментарите ви вече ми се изясняват.

60

ЪЪЪЪ

преди 1 година

81 и 82,ни ви знам нивото,но видно е,че ви води само една опростачена емоция.До влизане на гешевистите в президенството,Радев беше само една представително фигура.Мутрата и Каскета се гавреха с него,буквално.Спомняте ли си следственото дело в което се опитаха да го въвлекат,и пр. Каква реална власт от 7 г.Да,последните 1 г.9 м. крадците не са власт/май 2021 г. когато банкянското чудо беше освобено от длъжност/,изваждаме 8 мес. редовно правителство,и остават 10-11 мес.служебни правителства.

59

Българин

преди 1 година

Този отново ще е безработен. както и другите партийни лидери като него. Имам предвид Данчо ментата, известен като Цонев, Мустафата от ДПС, че дори и колегата им Халил Хамид. Ами така ще са енщата, щом си убиха някогашния лидер Доган. С такива политици, които не могат да приемат бюджет, да си изберат министър председател, нищо добро не очаква България.

58

Hhhh

преди 1 година

Радев не ми е симпатичен, но не мога да отрека, че когато парламента се издъни винаги хейтът Радев. Еййй, Дилов, еволюционен дефект да си бяхте свършили работата, имахте няколко месеца

57

Анонимен

преди 1 година

Естествено, а Слави е медийния му шут който говори за едноличната отговорност и политиката на твърдата ръка поне от 10 години в шоуто си. Ако Радев искаше да имаме стабилност щеше да се държи по съвсем друг начин, но шефовете на нашите проруски олигарси и половината политици мислят друго.

56

Анонимен

преди 1 година

До българин Не може народа да е читав, след повече от 60 години мачкане от безродните т.нар. "комунисти" или "социалисти", както там искат да се наричат, които са завзели властта със силата на съветската армия, разграбиха я през 90-те и без лустрация и принудително отнемане на откраднатото от тях наследниците им никога няма да върнат краденото и винаги ще разчитат на подкрепата на баламурници като теб, които не познават българската история, а и не желаят някога да я опознаят.

55

българин

преди 1 година

Така е когато шлаката на обществото 12 г. краде и безчинство.Всичкото днес е последица от 12 г управление на най-долните разбойници,които са се раждали в Б-я.След време ще се изучава кака така стана,че един народ допусна най-долнокачественото част да изпълзи,и да бъде на власт 12 г.Няма друга държава вЕвропа да е допуснала такова нещо.И отоно онези 600 хиляди/шлаката/,подкпиха разбойника и крадеца.И товда е читав народ?!Да,ама не!

54

Анонимен

преди 1 година

Партиите и президентът станаха толкова безотговорни, че заедно могат да регистрират ДРУЖЕСТВО с НЕОГРАНИЧЕНА БЕЗОТГОВОРНОСТ. Младите си поемат риска и тръгват по света, нямат време за губене.

53

Анонимен

преди 1 година

Пенсионните фондове гръмнаха, затова повишават пенсионната възраст. Да, ама като дойдат новите по опасни азиатски щамове на КОВИД 19 и в градовете настане мор... Само на село тия, дето отглеждат кокошки, коза, прасе, и сеят картофи и зеле в двора, май ще имат шансове за оцеляване ? А, и пушка не е зле да имат, за бандити и вълци. Ще видим. Предвидливите отрано си правят домашното. Неподготвените стават жертва. Вълкът е с дебел врат, защото сам носи агнето на гърба си.