23

Стилен

преди 1 година

До Бай Илийчоей Бай Илийчо..... Хората от злобата и яда си стават все по-зли, и по-зли...Агресията към беззащитни нарасва - животни, деца, възрастни хора.... И лавинообразно още повече агресивност се отключва. Някои неща никак не са ти ясни! Така си дрънкаш.Не забравяй,че ненаказно зло няма и не остава - просто е въпрос на време да се случи. Учудваме се защо все повече се увеличават катастрофите, случаите на насилствена смърт... Има закон за вселенската карма - кръвта с кръв се заплаща

22

Анонимен

преди 1 година

Кога Кирчо ще бъде арестуван ча развлече Украини и развлачи България

21

Бай Илийчо

преди 1 година

Голема раута! Таа от защитата на дживотните от не иде в еднъ кланица да види от кадя иде мясото? Ората мрът щот няаат пари за ликарства,и ровът по кошовете ся за кучаата жа мислим ! Язе вчера купиф на един дедо ликарства от няаа пари горкия ! А у наше селу няаа улични кучета от ги тровим ! Тъй де няаа тонът сърните по горътъ?

20

Марсел Попов

преди 1 година

Варвари сте ! 5 милиона сте а всеки ден подобни зверства! Как пък в 80 милионна Франция не се намери и един като вас ?!

19

Анонимен

преди 1 година

Като стана въпрос за САЩ и Канада - там в парковете е строго забранено дори да се хранят дивите животни с цел да не увеличава тяхнат популация. Който храни прици или катерици подлежи на голяма глоба.

18

Абу Хурейра разказва

преди 1 година

Поп. После Исляма бил жесток. Според един хадис, разказан от Абу Хурейра ра една жена, която продавала тялото си веднъж видяла жадно куче и му дала вода. Заради тази си постъпка, тя ще излезе от огъня и ще влезе в Дженнета. Това е нашата хубава вяра и такъв е нашия пример. Аллах да напъти всеки към правата вяра ин ша Аллах.

17

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Всички коментари в този пост са отвратителни. Да трябва да се реши проблема. Трябва бездомните кучета да се разчистят веднъж за винаги от улицата. Трябва обаче и хората, които ги изхвърлят на улицата да бъдат по затворите, както и тези които не спазват изискванията за безопасно разхождане на домашни любимци. Само с караници и обиди нищо не става.

16

Гошо

преди 1 година

100русофил

15

Анонимен

преди 1 година

Голем прас сега за едни кучета да вдигаме толкова пътардия.Те по селата възрастните хора живеят като кучета даже и по зле.

14

До до 6

преди 1 година

Аз пък да те светна, че от години във всяко РПУ има зоополиция. Със специални заповеди са назначени полицаи, които да разследват престъпления срещу животни.

13

До 12

преди 1 година

Не знам доколко е въпрос на психически проблем и комплекси, но със сигурност е липса на съзнание, липса на човечност и много примитивна мозъчна дейност, която е на ниво единствено да можеш да се движиш, храниш и сееерееееш. Т.е. такъв индивид в еволюцията е на по-ниско ниво от кучето.

12

Богомила

преди 1 година

***. Дано него го влачат така. Ако не хората, Бог да го влачи така. Проклет да е!

11

Анонимен

преди 1 година

За съжаление агресията по нашите ширини придобива огромни размери. Насилието над по-слабите показва единствено дълбоки психически отклонения и комплекси!

10

Анонимен

преди 1 година

"За една нация може да съдиш по това как се отнася с животните." ---------------------------------------- Ти лапе НПО-шко платено бил ли си дори един ден в САЩ, Канада? Куче, което е на улицата без стопанин се хваща моментално. Ако няма кой да го "осинови", се "евтаназира" безболезнено. Такава е процедурата. По тия плюсчета, които си биете сами по команда е ясно, че това е платена акция. Не одобрявам насилието над животни, но още повече не одобрявам такива хайлази като вас.

9

Мен

преди 1 година

Пълен комплексар! Жалко ,че няма затвор за такива..

8

До 6

преди 1 година

Само да те светна,това че България е една от малкото Държави без Зоополиция. Като във Великобритания първо е започнала да работи зоополицията и чак след известно време е създадена и нормалната полиция.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анониментака и ще стане!!! и манастира ще се закрие !

6

Анонимен

преди 1 година

За една нация може да съдиш по това как се отнася с животните. Оскотелият беден функционално неграмотен българин е ясен. Някакъв долу ходил бил в казарма и затова бил много смел. По-нисък от тревата страхливец, който не смее да се бори за достойно заплащане, ама иначе голям бияч.

5

Анонимен

преди 1 година

Нищо им няма на животинките. Популацията на безстопанствените животни е добре да се регулира. По селата масово се изхвърлят в реките новородени котета и кученца. Ако се шумеше около всеки случай,ще трябва още един съд и полиция, само с това да се занимават.

4

Анонимен

преди 1 година

Като се знае колко милиони прибират тия НПО-та за безмислената си дейност, все повече намирирсва, че от верме на време плащат на некой италиянец да утрепе 2-3 песа по особено жесток начин, за да си оправдаят съществуването.