10

House M.D.

преди 1 година

Не съм съгласен да се връща оценката за поведение и да се отнемат деца от родителите, но дряновицата следва да се върне на въоръжение в училище.

9

То

преди 1 година

Няма училище, те искат санкции.

8

Анонимен

преди 1 година

Само се вдига шум. Процедурата беше същата и преди повече от 20 години. Знам го от опит. И мен са ме наказвали и минах през всичко, описано в "новата" процедура.

7

До 4

преди 1 година

До Бай Пешо Пешо, влез да изкараш един пълен работен ден като учител и ти гарантирам, че повече кракът ти няма да стъпи там, а витаещите в празната ти глава идеи за санкции за учителите ще се изпарят веднъж и завинаги.

6

Анонимен

преди 1 година

Много по-лесно е да уволниш учител, отколкото да накажеш ученик.

5

Анонимен

преди 1 година

Санкциите в училище са копие на съдопроизводството в България. Тромаво, неефективно, закъсняло...Възпитателният и възпиращият ефект на санкциите, организирани по образ и подобие на НПК, е нулев. Децата не са престъпници! А училището не е съд и учителите не са завършили право. Най-добре е господата, сътворили безумието практическа безнаказаност за нарушаване на училищните правила, да си назначат към всяко училищи разследващи и съдебни органи.

4

Бай Пешо

преди 1 година

Санкции за родителите, санкции за учениците. А за учителите кога?

3

долу мон

преди 1 година

защо в делиормана в 11 клас не знаят български, а са родени тук??? а в Белгия и Германия мигранти за 3 г научават езика? а да, защото там нямат ко *** кета та от мон, мръзни долни нпо ***!

2

Четем между редовете

преди 1 година

"Ако налагането на санкции води до финансови отговорности за родителите или дори до отнемане на правата върху детето, това би било различно!"Това ли ви е мечтата - да отнемате деца ?

1

Анонимен

преди 1 година

В дъното на цялата тази каша е Янка Такева която спря протеста на учителите преди повече от 10 г и въведоха делегираният бюджет , там намеса има и един алкохолизиран политик който взе едни 21 милиона лева за да подкрепи мутрата ...