84

Готин

преди 1 година

Ето КОЙ стои зад провала на правителството на ПП!? "Да превърнем тошовизма в радевизъм!"

83

Мира

преди 1 година

Духовниците се хванаха за сламката Президентска република.Я се разкарайте бе мошеници,чудите се как да се доберете пак до кокала.Я се разкарайте бе лапачи и не се правете на велики,защото сте много елементарни.

82

Прожектор

преди 1 година

Къртиците са активирани вхибридна война. Няма да им се получи !Но лошото е, че се парахосва обществена енергия залудо вместо за градивни цели и България все повече изостава.

81

LZ2019

преди 1 година

трябват промени в конституцията с обикновено НС.премахване на служебните кабинети с продължаване работата на редовното правителство до избирането на ново редовно.

80

българка

преди 1 година

Цък - няма да стане тази работа, няма вече кой да им се върже на глупостите ! А не смятам,че някой иска президентска република. Може да дадат малко повече правомощия на президента, по принцип. Но чак пък президентска републике - НЕ, БЛАГОДАРЯ ! Но те няма да могат да съберат достатъчно подписи, за да имат право да организират референдум - вече няма кой да се подпише !

79

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 80 И Русия. И Русия .И там президента много опасен.

78

Самоук социолог.

преди 1 година

Слави и президента не разбраха , че колко по мърдаме , по ни влиза.Мърдахме по жълтите павета за промяна и ето го резултата. Сега па референдум и кво , още по на дълбоко.

77

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 8 Ако бяхме президентска република начело с Радев , майка плаче. Рече ли някой да ни нападне , президента веднага гаси огъня с част от държавата или цялата държава.Такъв съвет дава и на Украйна.

76

Анонимен

преди 1 година

До Хах - смятат, че са напипали дамара на българина, да се реди да гласува против нещо, което има!

75

Анонимен

преди 1 година

реферндум за велико народно събрание ? не не може да се питат такива въпроси

74

Анонимен

преди 1 година

Резидента ни доказа на практика, колко опасно е само 1 човек в държавата да има прекалено голяма власт.

73

Бонго Бонго

преди 1 година

Ой ПОЛУРЪСТ ДАЙ В 7/8 КЮЧЕК ГЮБЕК ТЪГЪРРЪ ТАК ТАК.... ДЖАМБА ДЖАМБА..АРЕЕ ОУМЯТАЙ КЮБЕК ОРГИНАЛНО АДЯЯЯЯ...Аман аман аман Изаура ха ха ха хаааа

72

Хах

преди 1 година

Тошко Африкански и шефа му дългучев, само на референдуми си играят! Ама той номера с референдумите веднъж минава, не постоянно!

71

Бонго Бонго

преди 1 година

Този референдум неможе да се реализира. Наясно ли си?? Утре БСП връща мандата, ПОСЛЕ РАДЕВ ТРЯБВА ДА РАЗТУРИ НАРДОНОТО СЪБРАНИЕ И ДА ОБЯВИ ДАТА ЗА ИЗБОРИ, ЩЕ НАЗНАЧИ СЛУЖЕБНО ПОРЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО НЯЯМАА ФУНКЦИИ ДА ВЪВЕЖДА ПРОМЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА.НЕМОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛИ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, ЗА СА СМЕНИ ФОРМАТА НА ДЪРЖ. МЕХАНИЗЪМ.РЕФЕРЕНДУМА ОЩЕ ИМА ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ХАРАЛТЕР, А НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!!!!ЩЕ ДОЙДАТ НОВИТЕ ИЗБОРИ НЕ САМО С ФАЛШИВИТЕ МАШИНИ. ЩЕ СЕ ВИДИ КОЙ ЩЕ ВЛЕЗЕ В НАР.СЪБРАНИЕ И СЛЕД ТОВА ЕДВА ЩЕ СЕ ВИДИ ДАЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ВСИЧКИ ЗА ТАЗИ ПРОМЯНА/ ПОРЕДНА ИЗМЯНА ИЛИ НЕ. И ТВЪРДЕ ВЕРО

70

Eo dent

преди 1 година

Заповядайте на преглед!

69

Сър Пичук

преди 1 година

Кво стана с космунафтити

68

Анонимен

преди 1 година

Слави нема да си президент така че си седи мирен

67

1984

преди 1 година

На калпава ракета, Космосът й пречи! Та така и с нашата Конституция, и със законите...Кой как може гази и безнаказано нарушава. Примери и във времето, и днес колкото искаш. Крадливо и предателско племе ни управлява, това е проблемът!

66

Мижав интерес...

преди 1 година

Обаче снимката е забавна!

65

Анонимен

преди 1 година

Слави сега президент ли ще става или ще сложи "независим" шахматист на поста, избран, разбира се, длед конкурс! :) Тежко ти, проССти българино!