148

Иван

преди 1 година

Нацизма в Европа взема заплашителни размери. Време е фашистите от брюксел да бъдат елиминирани хумано. С болните си амбиции те лицемерно се подиграват с европейските граждани за да угодят на една милитаристична държава с голям външен дълг с който се подпомага нациска *** за сметка на благополучието на населението на обединена Европа за кратко наречено ЕС.

147

Тон

преди 1 година

Украинският режим,корупция,престъпност,наглост,нацизъм. Да бе мирно седяло,не бе чудо видяло!!!!

146

Призив

преди 1 година

До всички дупчени с ковид препаратите: Потърсете отговорност от палачите си, докато можете. Проверете какво се случва по света с такива като вас. Така както нищо ви няма, изведнъж ще се преселите в другия свят, а тези които ви го причиниха ще си живеят живота.

145

Христо Христов

преди 1 година

България, където 95% гласуват за ес и нато трябва да дари един милиард... и 50000 мобилизирани евроатлантика!

144

Истината

преди 1 година

Всички Украинци се превърнаха в евреи бягащи от гестапо но този път е руското гестапо.

143

Анонимен

преди 1 година

Според последното изречение укр. ще се разочарова че ЕС й е дал пари а тя не може да фи върне :) По тази логика и аз да взема да се разочаровам от банките които ми дават кредит?

142

Анонимен

преди 1 година

Това е новата форма на робството - икономическо робство. Чрез дълг САЩ държат в робство другите държави. България се опита да излезе от това робство при управлението на Виденов като намали с 3 милиарда долара външния ни дълг и САЩ побързаха да ни покажат кой е господарят и ни спретнаха икономическата криза от 1996-1997 години. Сега Украйна изпадна в робство

141

1

преди 1 година

ЕС помага на *** Наркоман за да съсипе държавата си с единствената цел имотите и интересите на семейство Байдън. Урсула-акушерката е толкова ***,корумпирана и злобна бабишкера че ще налива пари взети от все по-бедният данъкоплатец за да слугува на пропадналият САЩ! Всички Европейски бананови републики, контролирани от САЩ даряват оръжие и после купуват оръжие от САЩ - идиотизъм подплатен с мекокиткови корумпирани политици! За болни деца пари няма за бомби се намират - ***!

140

sd

преди 1 година

и вие, българските русофили ще плащате украинските дългове - да ви у- бие господ! да се з-а- триете с децата си барабар, и-з - роди!

139

sd

преди 1 година

Поне 300 милиарда долара са руските активи на запад, които трябва и ще бъдат да бъдат конфискувани.

138

Ддд

преди 1 година

Заем на унищожена държава изглежда като идиотизъм .парите ще изчезнат и никой нищо няма да върне .

137

Сата НАТО

преди 1 година

Никоя съседна държава няма да получи никакви украински територии. Тези безумни опорки на русофилите са смешни. Напротив - Украйна ще се разшири с територии на Беларус и Просията. Или минимум ще контролират военно някаква пригранична буферна зона. А пари украинците няма да връщат. Да са живи и здрави, че преградиха пътя на варварите-москали!

136

Сата НАТО

преди 1 година

Ами...който не иска да плаща с кръв, плаща с много пари. Кръвта е скъпа. А който си мисли, че може да мине без да плаща, който си мисли - като русофилите, че може да мине тънко, само с целуване на руски Г-30ве, той накрая олаща двойно. И с пари, и с кръв.

135

Анонимен

преди 1 година

Неизползваната помощ на ЕС в страните-членки - от общата селскостопанска политика до Кохезионния фонд - следва да може да бъде изпращана като безвъзмездна финансова помощ за Украйна, ако някоя от страните-членки пожелае това. --- България моментално ще пожелае това... само да се спретне новия парламент и готово, ГЕРБ, ПП, ДБ, ДСП ще гласуват това предложение на първото си заседание .... Честито на печелившите които не са от Бг.

134

мдаа

преди 1 година

Украйна или по-точно каквото остане от нея вече е на "Блек Рок" дългогодишен притежател на украинския държавен дълг който се готви да вложи още пари във, и да вземе още пари от страната.

133

да бе

преди 1 година

Да, но Германия и Запада Европа след плана Маршал са васали на САЩ. Сега това чака и Украйна, даже още по-зле.

132

Анонимен

преди 1 година

"България се нарежда втора в регистъра по брой обвинения срещу предполагаеми руски агенти с общо 7 през последните 5 г."------------- Въпросните са казали нещо срещу Байдън /да се свети името му/ и са представили връзката между Моленбек и Ислямска държава, следователно хайли лайкли вечерят с Путин и борят световната демокрация?

131

Анонимен

преди 1 година

До какви евроатлантици сме. Първо говори за себе си. Второ никой не те спира да обичаш украйна и да ходиш да се биеш за нея прав ти път няма да ти липсваш и трето можеш да дадеш всичко което имаш ние нямаме нищо против.

130

Анонимен

преди 1 година

Многократно от месеци наред предупреждавам че дълговете на Украйна ще бъдат плащани от ЕС и ЕЗ. Те затова искат да ни натикат е еврозоната въпреки че не отговаряме на условията. Българино не си давай лева не ти трябва еврото. Първо да влязат Полша Чехия и Унгария тогава България.

129

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Въпросът е: Когато Украйна стане колкото Киев и околностите, защото Полша, Утгария, Румъния, Беларус и Русия ще вземат обратно исторически своите територии, кой ще плати Укрлаинските дългове? И за дане се чудите и маете ще ви кажа - Новите членове на еврозоната !