23

Аноним

преди 1 година

Изпадате Панев Изпадате от каруцата

22

Анонимен

преди 1 година

Значи крайно дясно с уж лявото! Хаха. А били честни! Преди 2 години всички си мислехте ПП за новото младо ляво. И сега ли мислите така? Или може би ДБ вече не са десни? А сега де!

21

Анонимен

преди 1 година

Ми те тия и без това са си една партия...... комуниС, млиционер, комуниС, милиционер.......

20

Анонимен

преди 1 година

ПП са бита карта. Само ще ви завлекат и вас на дъното.

19

Бай Пешо

преди 1 година

От две престъпни банди, яввно ще стават картел.

18

анонимен

преди 1 година

Обезателно започнете разговори с ПП за съвместно изчезване от политическия живов

17

перко

преди 1 година

ДБ си подписва смъртната присъда за явяване на изборите с ПП! Nexo е пирамида, а не IT индустрия, авръзкарири ги видяхме в коалицията ви; кой кум, кой сват, кой на булката брат и баджанак!!! !

16

ПЪнев :

преди 1 година

"... за да победим..." хахахахахаха, не, не вярвам,че го каза! Ще се омешате,иначе без машинките сте под 4%, психодясна градска секта!

15

Анонимен

преди 1 година

ДБ трябва да бъдат разследвани за незаконно финансиране. Не само от разни криптобанки, но и от чужди държави и политически партии. Генерират твърде много приходи и разполагат с твърде много средства, неотговарящи на процентите, които печелят на избори.

14

Майора

преди 1 година

Жалко другарю Панев , нищо не става от коалиция между бивши комунисти уж демократи и техните наследници! Още повече каква борба с корупцията след като Партията на провалите дойде на власт с помощта на олигарсите , а Бойкикиев се среща с тях по джиповете! Жалко достатъчно пари ви се наляха от съдебите в Осем щата на САЩ , Великобритания и други страни криптофараони , криещи се в Дубай и измамили хиляди хора!

13

123

преди 1 година

Ще се спасявате значи. Нямате шанс, много се оаках те. А пък ПП пълен крах. Пробвайте, но сте пътници.

12

Анонимен

преди 1 година

Хахаха. Довиждане ГРОБ, довиждане ДПС, бай бай БСП. Хахахаха.

11

Анонимен

преди 1 година

И ще се роди нова *** коалиция. Ама какво ще го правите Борко, той иска да става кмет на София. Не, че ще спечели но вие много ще загубите.

10

Инфатили от САЩ

преди 1 година

Малко ли са ни пубертетите комунистически , а сега и вие другари инфантили ? !

9

Анонимен

преди 1 година

А с оня урунгел с розовите гааащи от Съсипи София няма ли да говорите????

8

Анонимен

преди 1 година

Събираъте се, събирайте, че не се знае и сБрани дали ще стигнете 4%!

7

баба мара

преди 1 година

какво ще се събирате не се ли виждате каква прос-то-тия сте махаите се и да не вивиждаме повече гледаите си бизнеса и с политика не се занимаваите парапет геии др подобни индивиди нямат работа в нс до два мандата заради такива като вас неходим на избори

6

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ това не са партии. Това са сектанти с капаци на очите, фанатизирани едноизмерни същества, които само се чудят за какво да се заядат и върху кого да излеят омразата си.Индивиди, затънали безвъзвратно в посредственост и липса на идеи. Щяха да бъдат просто досадни, ако нямаха властови претенции. Тези от ПП и ДБ не бива да бъдат допускани до властта, ако не искаме да съсипят окончателно България.

5

Анонимен

преди 1 година

Общо явяване, защото ДБ стана като СДС, не може да влезе вече самостоятелно след резилите на Христо Иванов.Иванов е виновен за цялата криза и свалянето на правителството на ПП.Вън от листите.

4

Анонимен

преди 1 година

На снимката :ето ги тримата хубавци на прехода .Марто ,които само за три години три апартамента вила кола ,внуко на Викентий Панев БКП ,които е ясен на всипки от коМуниЕ пръв евроатлантик и Гумбата бесепарска с фалиралите банки през 90те .Тримата хубавци на прехода на вашите екрани