9

до Морски и горски

преди 1 година

Това с висшето образование и ученици и студенти не го разбрах. Висше не трябва за работа с пос терминал и някакъв хотелски софтуер.

8

Анонимен

преди 1 година

Тези в кой свят живеят, или може би не са стъпвали по български курорти скоро време. Как очакват да пълнят хотелите особено по морето, като персоналът е гола вода, храната със съмнително качество, крайбрежието е застроено, дори не искам да коментирам цената за чадър и шезлонг на някои места. Пълна трагедия. Турция или Гърция, дори Хърватия, докато българският хотелиер не се научи, че гостите му не са само овце за дране на кожа!

7

Морски и горски

преди 1 година

Изисквания за работа в туризма: чужди езици, поне три над средно ниво, висше образование, компютърна грамотност за работа с хотелски софтуер, касов апарат, ПОС терминали, счетоводен софтуер и интернет. Заплащане - около минималната заплата. После, нямаме кадри, нямаме туристи. Единствените кадри, които могат да намерят са ученици последна година или студенти, защото заплатите са колкото джобните на тинейджъри.

6

Анонимен

преди 1 година

Евтин полет на уизз до Варна през лятото от Германия под 200 евро хахах успех . Някой не е наясно с ценообразуване на уизз последната година

5

Анонимен

преди 1 година

Липсва политика за европейско почасово заплащане . Ей тва липсва и за тва няма да има персонал

4

Ха

преди 1 година

Като видя, че някой хотел или ресторант назначават само млади на 14-16 г. най-големите на 20 г., ми е ясно, че на дъното има някой по-дърт управител и краде и се пази от по-възрастните да не го разкрият. Младите са податливи да участват и делят кражбите.

3

АН

преди 1 година

Е нали украинците там.

2

Българин от Своге

преди 1 година

С тези цени и качество на услугите ще си останете с празните хотели.

1

Анонимен

преди 1 година

Така е като не слушаме Путин. Той дава много туристи, но само на страни, които го слушат. А Русия е много богата на туристи. Миналата година Путин даде много туристи на Турция, защото Турция не го дразнеше. Даде и на Египет и на някой други страни, макар и по-малко. Тази година сигурно ще даде туристи и на Китай и на други страни. Но нас пак няма да даде.