73

Тъжен факт

преди 1 година

До Анонимен България е в ненавратна агония и след малко няма да я има без оглед на това как ще завърщи войната в Украйна. Няма раждаемост а чисти българи вече се намират под микроскоп и намаляват всики изминат ден. По споразумение между русия и турция българските земи ще превземе Турция - вече е закупила почти цялото българско черноморие. Няма спасение-вече е късно за всичко...

72

Някой вън от помията

преди 1 година

До !!!!200 Бяхте предатели, сте предатели и ще останете предатели. Държите между себе си хора като Дариана Генова, защото сте същите - предатели, лъжци и крадци - ни - що- же- ства.

71

Wilhelm

преди 1 година

"Ако Русия победи във войната с Украйна, България може да се върне 30 години назад."Значи към хубавите години, когато България беше все още силна държава и се отнасяха с уважение към нея?... Ами, ха дано тогава! Давайте, братя руси! Слава Русия!

70

Справедливост

преди 1 година

До !!!!200 Защо не погледнете себе си? Убихте децата ми, присвоихте си имуществото ми - изтривате моето мнение и се правите на обидени, защото се е намерил някой, който ви казва истината в очите. Колкото и да не ви се иска, колкото и да изтривате каквото напиша, за мене ще бъдете винаги нищожни като грахчета, защото лъжеше, крадете, предатели сте и убивате невинни хора. Възможно е да са останали в Б-я душевни слепци, обаче почтенните и съвестните хора вече не са в Б-ия, защото не ги заслужавате

69

баба мара

преди 1 година

пряко свързана искам си предишното положение с руската газ без санкции икражби спрете воината в украина финансов одит спрете с това оръжие преговории мир няма друго спасение до кога ще пълним гушите на впк на сащ с технитепечалби ние обедняхме фатално

68

Анализатор

преди 1 година

Е, добре де. Как да няма политическа криза, като те, политиците все отиват на избори. А пък войната е започнала само преди една г., но този се надява да свърже нещата с нейния край. Ами да попита Зеленски кога ще победи Русия. За да му се изяснят нещата с края на войната.

67

Анонимен

преди 1 година

Партиите и президентът станаха толкова безотговорни, че заедно могат да регистрират ДРУЖЕСТВО с НЕОГРАНИЧЕНА БЕЗОТГОВОРНОСТ. Младите си поемат риска и тръгват по света, нямат време за губене.

66

Анонимен

преди 1 година

Пенсионните фондове гръмнаха, затова повишават пенсионната възраст. Да, ама като дойдат новите по опасни азиатски щамове на КОВИД 19 и в градовете настане мор... Само на село тия, дето отглеждат кокошки, коза, прасе, и сеят картофи и зеле в двора, май ще имат шансове за оцеляване ? А, и пушка не е зле да имат, за бандити и вълци. Ще видим. Предвидливите отрано си правят домашното. Неподготвените стават жертва. Вълкът е с дебел врат, защото сам носи агнето на гърба си.

65

Политическа криза

преди 1 година

няма, има икономическа криза, предизвикана от членството НИ и зависимостите на България в СЗО, СТО, МВФ, СБ, ЕС, НАТО. Докато друг определя икономическата ни политика, ще бъдем експлоатирани. Същото е с НАТО -военно. Няма нужда от никакви политици, депутати, кметове, партии, премиери и Президенти, също и евродепутати, представители в меж. организации на световна и европейска хранилка. От нашите управленци нищо не зависи. Те са НУЛА на хранилка.Губернатор на територията България е достатъчен.

64

Анонимен

преди 1 година

от 105 години Русия мъти водите в цял свят с техните призиви за световна революция. Бележат непостижими успехи в унищожаването на собствено население и население в други страни. Погледнете историята на съюзните им държави. Това унищожително поведение с огледален ефект се обръща срещу самата Русия. Природният закон гласи: всяка сила поражда равна на себе си и обратна по посока контра сила.

63

до 64

преди 1 година

Половината българи са в чужбина, а ако смятаме наследниците на изселили се преди време българи, може да излезе, че в България са останали 10% от българите. От тези 10% само 30% гласуват. Което прави 3% от българите по света. Това не го казвам, защото считам местните политици за по лоши от политиците по света. Просто тази цивилизация е загубила връзката си с природата, връзката си със законите на вселената. Затова нещата не вървят. Не е ясно дали повече лъжем себе си, отколкото другите ?

62

Анонимен

преди 1 година

Епидемии, войни и усложненията от тях генерално ще променят структурата на сегашната цивилизация. Тези, които разчитат на държавна или корпоративна работа и пенсия ще бъдат сполетени от съдбоносни изненади. Шансове да оцелеят ще имат тези, които са готови да променят коренно начина си на живот: дори да изоставят собствености, притежания и т.н. за сметка на нови реални възможности, свързани с драматично променените условия. Номо сапиенс е оцелявал, когато се е променял.

61

Анонимен

преди 1 година

Аман от платени врачки.

60

Анонимен

преди 1 година

Киряков -- веднага в списъка.

59

Анонимен

преди 1 година

Шмульо, отивай да се биеш в украйна, за да предотвратиш връщането с 30 години. Заедно с борисов, радев, петковчета и всякаква друга ***.

58

Анонимен

преди 1 година

Русия вече е победила, но този шмульо не знае и няма капацитет да го осъзнае. За какво се напъва на микрофона?

57

Анонимен

преди 1 година

Ако България се върне 30 години назад ще бъдем пак 9 милиона и ще имаме индустрия а не дългове като сега. България членството я върна в първи клас. След войната Русия може вече да не дава ресурси на Европа. Според мен с ЕС ту е свършено. Много врагове си навлече . Не е само Русия . Англия също иска разпускането на ЕС а това става най лесно ако Русия врътне кранчето.

56

Случаен

преди 1 година

Не е нормално на Временно Правителство, но - ние живеем в пъти по-добре отпреди и изобщо. Като качество на спокойствие. Има съществена разлика в ГЕРБ и сега.

55

123

преди 1 година

абе чувам, че царят се завръща. Щели да правят коалиция с бодигарда му ББ да краднат пак. А дано не.

54

Политилог

преди 1 година

Нямаме избрано правителство,защото никой не желае да обявява война на Русия ако се наложи,и всъщото време е на власт.Дори когато всичко това с Украйна свърши,и започнат да се търсят виновните за изпратено оръжие,воъръжение и всякакъв друг супорт,дори тогава няма да има намесени политици.Всичко ще се е случило незнайно как.