16

Гладиатор

преди 1 година

Един албански *** идва в Моята България и говори глупости и заплашва! Къде сте вие политиците - продажници, които искате тази територия да бъде в ЕС! Дано има провидение да всички Вас червеи!

15

Анонимен

преди 1 година

Естествено е да се страхува да се върне в Скопие бит е до пребиване,че да са му смлени лицевите кости по всяка вероятност с бокс многократно нанасяни удари в лицето и по други места щом има поражения в гръбначния стълб както писаха,ренрата,въобще в всички области по тялото твърди и меки области,в слабините като за злонамерен побой и тамошните власти се ослушали за бърза намеса с установяване на спешна помощ и екстремно медицинско лечение как на лице назначено на институционален организиран пост.

14

До 1

преди 1 година

НИЩО ДОБРО НЕ ИЗЛИЗА ЧРЕЗ СИЛА. ЕДИНСТВЕНО ЛЮБОВТА Е ГРАДИВНАТА И БОЖЕСТВЕНА СИЛА. ЗА СПРАВКА - ВИЖ БРАТСКА УКРАЙНА И БРАТСКА РУСИЯ КАК СЕ " РАЗБРАХА" ЧРЕЗ СИЛА. ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ!

13

Анонимен

преди 1 година

До АМИ АКО ИЗЛЕЗЕ ЧЕ СА БЪЛГАРИ! - Може и Гърци, Сърби, *** - всичко да излезе - само, че са Македонци няма как

12

Обективно

преди 1 година

Хал хабер си нямате колко тежка е операцията на лицевите кости и колко тежко се преживява! Храненето е със сонда. Пожелавам на всеки, изпълнен с омраза към този НЕбългарски гражданин, да изпита същото!!!

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9: Съгласен съм с политиката на санкции. След като САЩ и Европа широко я използват, защо да не я използваме и ние. Друг е въпросът доколко македонците ще бъдат засегнати от нашите санкции, защото икономическите ни отношения са твърде неразвити. Но все пак и това е нещо.

10

Анонимен

преди 1 година

Всяка заплаха за живота на някого, отправена по интернет, трябва да се третира от закона все едно е направена на живо. Иначе няма как да се преборим с езика на омразата. Важи и за България, и за Македония.

9

Анонимен

преди 1 година

Да наложим санкции над Македония! Да спрем износът на ток, въглища и газ! Да спрем и всички македонски стоки, които минават през България! Вето за влизане в ЕС! Докато не се види ясна тенденция за намаляване на говоренето против България. И на всички македноци да им се направи ДНК тест - да знаят, от къде идват.

8

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Продаде се на алчните и завистливи български бизнесмени и политици !

7

до 7

преди 1 година

Не си прав.България се е извинила 1000 пъти най-официално за възродителния процес. Коригирали сме си и всички учебници с уважение към турците. Сърбските еничерски кучета в РСМ дори не признават за издевателствата над българите в РСМ, за "българският кървав божик", за положението в което се намират българите днес там като малцинство, за всичките фалшификации. Няма и лъч надежда за цивилизованост на тая па.с.м.ина.

6

Анонимен

преди 1 година

То се видя , че ние не сме по-добри за ЕС и Шенген , от РС Македония , ПО ПРИНЦИП , не за този случай !

5

Ицо

преди 1 година

Каква реч на омраза бе, момчето е пребито!??! Реч на омраза е като ви наричам сръбски еничерски кучета, но просто няма друго име което да отговаря по-добре на населението в РСМ днес.

4

баба мара

преди 1 година

не се правете на ула-ви украинският сценарии се повтаря вземаите мерки навремебалканите нямат работа в нато и ес само зло идва от там

3

Анонимен

преди 1 година

До Да накажем макетата! Те и руските *** тей си викаха, като укрите бомбиха руснаците в Домбас.. Македония е нашата Украйна.

2

Анонимен

преди 1 година

И в бг е много зле за самите бг. Не само макетата мразят бг държавата. Пиндиков ако оцелее остава без помощ и безработен и няма бъдеще. Освен ако не намери в някоя партия за дупетат го чака мизерия.

1

Да накажем макетата!

преди 1 година

Ами като ни бият,ние да ги пребием. Време е нашата армия да защити българския народ! За два дена да ги направим чистокръвни българи!