73

Анонимен

преди 1 година

Българина понеже е голям защитник на котки и кучета и техните права, та затова постоянно развъжда безпризорни животни и после пищи по ТВ, че някой ги тормозил. Но не съм видяла същите защитници да се изказват, когато хора са нахапани брутално или нападнати от глутниците по улиците. Решението е всички котки и кучета да се обират от улиците и по каналния ред. Ама защитниците не ги осиновяват и не ги прибират в тях, само пищят по ТВ, че са големи животнолюбци, ава нищо не правят за тях.

72

Анонимен

преди 1 година

Защитничка на животните нахапана до смърт от кучета в Букурещ" - а нашите пoмияри кога ще започнат да се хранят със "защитниците им" - я виж съседите ги изпревариха - веднага да се създаде група за обучение на нашите и да почнат по този почин и те

71

илюминат. ренегат

преди 1 година

И аз обичам животните,но да си знаятче човекът е лидера!

70

илюминат. ренегат

преди 1 година

Куче помирисало острието на ножа ми спазва дистанция!

69

илюминат. ренегат

преди 1 година

Куче кагато му дадеш храна и го погалиш а то ти ръмжи или посяга да хапе е за отстрел!Така знам аз от личен опит!

68

Кучкарите

преди 1 година

са много нагла и вредна секта, опасна и за кучетата и за хората

67

Анонимен

преди 1 година

Явно е стрес ала кучетата, които са си стояли кротко.

66

Консенсус анкета

преди 1 година

Без значение дали си човек който обича или не обича животните, изтрещял кучкар, кучелюбец зоофил, психопат който се радва на човешкото страдание или патологичен веган който смята, че кучетата са по-важни и по-добри(!!!) (човешки качества) от хората, или си психопат който пък иска да ги убива с антифриз и т.н. или си просто човек който иска да няма повече подобни ужасни трагедии. МОЛЯ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСа: Трябва ли бездомните кучета да се разхождат в градовете и селата необезпокоявани + да - не

65

Анонимен

преди 1 година

Има справедливост, в Азия го наричат карма

64

Анонимен

преди 1 година

До въпросния "шести сектор" не съм вероятно стигал, когато чаках цял ден "трансфер" на влака и се поразходих из този бая ми ти голям град, но само на улици, преки от центъра просто си личи, "надписано" е като в електронна игра, че са NO GO ZONES. Не зная тая кво е дирила ча па тама ?

63

До 57

преди 1 година

Кучето няма нищо общо с днешния вълк. Кучето се е обособило като отделен вид от днешния вълк, но и двата вида имат общ произход. Същото е и с койота. Хиляди години еволюция е обособила различни видове от едно семейство.

62

аьаьаь

преди 1 година

Всички животни трябва да се е гледат в зоопарка, иначе няма да се оправим

61

мкфх

преди 1 година

Не е рядкост кучетата да нападат хора или други животни, това в повечето случаи е в резултат на неправилно отглеждане от страна на стопанина.

60

Гюро Кюмуро

преди 1 година

Аз съм кучкар, гледам 6-то куче в живота си. Това, което колегите ми забравят твърде често е, че кучето 1.) не е човек и, 2.) е хищник. Когато помниш тези две прости истини, отношението ти към любимеца е отговорно и здравословно за теб, него и всички останали. 90% от колегите изобщо не знаят каква отговорност е да отглеждаш, особено голямо, куче. Няма лошо да ти е другар, няма лошо да го ползваш за лов или да пази.

59

кучето е хищник

преди 1 година

До 47 Кучето е всеядно животно, НО е Хищник и като такъв преобладаващият вид храна трябва да е Месо!

58

ПроСоТо

преди 1 година

ей,тази Ана требе да стане ОБРАЗЕЦ за нашите кучелюбци!!!!...И вместо "любимците" им да нахапват чужди деца и възрастни,да утоляват инстинктите си с тях-техните "господари и грижовни собственици" !

57

Истината

преди 1 година

До 47 Тялото на кучето е тяло на хищник-ловец: издължено и силно, с дълги крайници и здрави челюсти.

56

Истината

преди 1 година

До До 47 Кучето е подвид на вълка! Кучето е потенциално опасен хищник на върха на хранителната верига!

55

***

преди 1 година

Офффф като почнете с тия примери от Анадола, я кажи във Виена как е

54

До 47

преди 1 година

Айде ти да си отвориш Интернет и да се запознаеш с класификацията на видовете.... carnivores, omnivores, herbivores..... кучетата без проблем могат да оцелеят на растителна храна. Виж котките са съвсем друго. Те са хищници или carnivores. Кучетата са omnivores, т.е. всеядни, което не ги прави хищници.