52

Смях!

преди 1 година

Това на какво ни учи? Да не се връзваме на мерките, зашото само Правителството печели, като продължава да ваксинира със сиропите !!!

51

Анонимен

преди 1 година

Тези не бяха ли ваксинирани и защитени?

50

мда

преди 1 година

Китайските роботи първи ще бъдат вкарани в световния концлагер.

49

DD

преди 1 година

Нека следващите много опасни щамове на ковида да започнат - сега!

48

До 50

преди 1 година

Китай не е целия свят. Какво неясно има? Едно е в целия свят съвсем друго е в част от света, а в останалата част вируса си се разпространява и непрекъснато навлиза в държавите с нулев ковид.

47

Анонимен

преди 1 година

Във ваксинирана Япония смъртността сред заразените е 15 пъти по-малка в сравнение с България.

46

Анонимен

преди 1 година

Китайците не могат да спазват социална дистанция и очакват скоро Путин да унищожи някои държави и да се преселят из Света. Путин казва, че ядрената война няма да има победители, но лъже. Защото победители ще има много - Китай, Индия, Африка, Латинска Америка, Арабия, Виетнам, Малайзия, Филипините. Там хората живеят натясно в гета. Готови са за преселване в широките земи на Русия.

45

Анонимен

преди 1 година

До 48 чакай да ти го довърша - "Политиката на нулев ковид трябваше да се приложи от всички държави по света и още през 2020 година щяхме да сме забравили за Ковид-19." КАТО КИТАЙЦИТЕ

44

Анонимен

преди 1 година

До 47 - ако "ваксините" работеха, Япония нямаше да имат рекордна смъртност в момента, когато са най-"ваксинирани" от всякога. Колкото и дефектномозъчните ваксизависими да се пънат да си съчиняват приказки, реалноста продължава да им се присмива.

43

Анонимен

преди 1 година

Политиката на нулев ковид трябваше да се приложи от всички държави по света и още през 2020 година щяхме да сме забравили за Ковид-19.

42

Анонимен

преди 1 година

При толкова много заразени в Китай, би трябвало починалите да са милиони за една седмица, а не 12658 починали. Явно ваксините вършат работа, колкото и *** да не вярват в ползата от ваксините.

41

Тромба Бустер

преди 1 година

Още в началото на психодемията Фаучи и Гебрейеус похвалиха Китай с тяхната политика на нулев ковид и дадоха това като модел. Не може да е вярно, че през 2023 в Китай има болни и починали от това нещо. Абсолютна фалшива новина в стил долна антиваксърска пропаганда.

40

Анонимен

преди 1 година

До 46 Езин милиард и сто милиона болни в Китай, и от тях само 51 000 в тежко състояние, и мозъчно неразвитите ковидианти от сектата на Великия Ковид още дуднат че имало страшен вирус.

39

Анонимен

преди 1 година

1 милиард болни в момента, само в Китай, а конспираторите още дуднат, че вирус нямало.

38

Олимпий Панов

преди 1 година

Какъв ковид бре?Още ли не сте се събудили?Колко трябва да си необразован за да вярваш в новата религия Ковид?

37

Честно

преди 1 година

Честно , не знам вече какво трябва да стане за да се сети някой колко е спешно да минираме границите на Европа . То не бяха мюслюлмани сектанти , то не бяха азиатски вируси , то не беше африканска красота . Аре минирайте ги тия граници накрая !

36

Анонимен

преди 1 година

Преболедуване не ти осигурява имунитет. След 3 месеца можеш пак да си болен. Така нищо не е приключило за никого. Ваксините ти го спестяват, поне за 6 месеца .

35

Анонимен

преди 1 година

Милиард и половина китайци, 80 % болни, а смъртността им като в България както беше... Секи сам си преценя.

34

То добре

преди 1 година

"и това е според официалната статистика, а неофициалната е с поне 50% нагоре!" Туй значи, че 120 процента от китайците са с коронавирус. Страшна работа.

33

Анонимен

преди 1 година

и това е според официалната статистика, а неофициалната е с поне 50% нагоре!