8

Телемана

преди 1 година

Гледам всички прогнози за времето и са супер

7

И ся гледаш

преди 1 година

вярно ни се изсипва няква виелица, каквато не сме виждали от 70 години насам. Колко забавно би било това, а?

6

Анонимен

преди 1 година

Досега нито една прогноза не е вярна. За коледа щеше да вали сняг после го отмениха за нова година сега се чудят как да ни излъжат! Тази метеорологична службичка на която плащаме тлъстите заплатки да се закрива ненужни са. Искаме си Любка Кунчева и Минчо Празников само те даваха най точните прогнози. 40 години нито веднъж не ни подведоха.

5

Анонимен

преди 1 година

Има един така наречен синоптик Янков, който обещаваше сняг за Димитровден, след това за студентския празник , след това за Коледа и Нова година и съвсем скоро писа по вестниците, че от 15 януари ни очаква студ и много сняг.Миналата година прогнозите му бяха почти същите. Тези велики хора смятат, че няма да си спомним какво са казали и предсказали. Питам се защо изобщо има такава служба като институтат по метеорология с куп специалисти, които рядко могат да прогнозират времето в близко бъдеще,

4

Анонимен

преди 1 година

Тоз сняг от ноември са го заобещавали астролозите, пардон, синоптиците, но то е все едно. Всеки може да прави такива прогнози и каквото стане - стане.

3

Анонимен

преди 1 година

Зимата тепърва започна на 21-Дек. Имайте търпение. И сняг за децата и скиорите ще има, и студове ще има. Но че времето се промени корено и глобалното затопляне е факт- така е. До края на месеца ще падне един хубав сняг у нас (може би по морето не). Февруари ще има хубав голям сняг, както и март по традиция.

2

Анонимен

преди 1 година

Каква драматична обстановка? Тези синоптици само глупости приказват. До сега един път не са ми замръзнали стъклата на колата. Минали години до януари 3 стъргалки счупвах от стъргане. Просто няма зима и това е.

1

Завръщане в бъдещето

преди 1 година

Къде е тая зима, че се завръща? Тук беше 18.5 градуса със зимни гуми..да изпълним петилетката на депутат - вносител/продавач на зимни гуми. Дърветата цъфнаха....Зима ще има февруари за 15 дни и това е. Който видял - видял :)) Убеден съм ще има обявено бедствено положение в 15+ общини....макар и за кратко.