13

Аноним

преди 1 година

Да се промени прагът на влизане в парламента 10% да е и 120 депутата да се избират и по мажоритарен принцип тези от рода на хазарти еконти рашкови копенки и още и още да се изчисти парламента от нищоправещи хрантутници мислете за кого гласувате защото ние плащаме сметките а онези дето си получават многото пари не се интересуват от държавата

12

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-бързо толкова по-добре. И без това нищо не вършат освен да си хвърлят обвинения един на друг. Една дума ги описва идеално - PE3ИЛ

11

Анонимен

преди 1 година

Твърде много хора се наредиха да дават съвети на президента какво да прави и как да го прави. Той си има правен екип и както се видя външни съветници не са му нужни.

10

Обратно на село

преди 1 година

Както вървят нещата, може да се наложи разпускане на парламента за по-дълъг период. Примерно военно положение и други извънредни ситуации при фактическото влизане на бг във война като член на НАТО.

9

Нострадамус

преди 1 година

Народното....?!?!?!? Събрание на музей! Да виждат следващите поколения как се е вземало по едно решение на 6 месеца докато светът се е движил с 2 - 200 милярда решения в секунда!

8

999

преди 1 година

НС да не се прави на улаво - има още няколко закона да приема и тогава да се разпуска! Нефелни народни ппедставители на разни олигархични групи - НЕ щем!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Красимире, решението не е в Радев, а е у Радев. На интервюто не ви ли проверяват правописа?

6

Анонимен

преди 1 година

В законодателството има неясноти. Според Конституция избори да два месеца, след закриване на Парламента, а според Изборния кодекс - до 60 дни. Само че февруари е къс месец. Вероятно дори само да се разбере точната дата президента трябва да се посъветва с юристи, т.е. поне 2-3 дена ще минат. Към края на тази седмица вероятно ще се закрие парламента.

5

Анонимен

преди 1 година

С какви глупости се занимават тези хора. Миналият път, Радев спази всички срокове и хора като Тошко Йорданов го обвиниха, че ги притиска. Този път им даде повече от достатъчно време - диктатор бил. Угодия няма!Радев ясно каза, че ако партиите са разберат за правителство още на следващия ден си отива служебното правителство. Това че те не се разбират не е негов проблем Пак по негови думи "той ще има даде още малко време".

4

аноним

преди 1 година

А, национален референдум за съшествуването на самото Народно събрание?

3

Анонимен

преди 1 година

Когато и да го разпусне,все ще е късно.Лошото е,че и следващото ще бъде същото.

2

Анонимен

преди 1 година

Зеленочораповски ще ви вкара във война с Русия, Македония и Сърбия. ФатмакаЗеленочорапвски е по-нагъл даже от плъха Зеленски.

1

Анонимен

преди 1 година

Веднага и да караме без НС. Ще спестим доста пари за този излишен разход - 240 депутата със сума сътрудници и всичко останало. Освен това никаква работа не вършат, защо да ги има и защо да им се плаща?! Може и без избори, пак ще спестим едни милиони.