25

Циркони-Циркаджии

преди 1 година

Станаха на Циркаджии с тия Циркони.Кат Русия няма втораТъй престъпна на света,Тя е връщане в коптораТя е нашта тъпота.Като не щешПросия,що щеш с Русия? Е,то по престъпления,човеконенавистна диктатура и вероломни нападения верно няма втора,дядо Славейков...Или не,май има-другата като нея с такива тежки престъпления спрямо мира и човечеството,за които няма давност,се е наричала...Хитлерова Германия преди около 80г.

24

до 18

преди 1 година

Не, не си расист, просто си евроатлатически продажник, гАй в добрия смисъл. И във Венецуела изведнъж се оказаха без достъп до задграничните си финанси, след като се опънаха на краварите. И Ирак след "демократизиране" от американо-говедарите са зле, и Либия от градина стана на пустиня, пак "благодарение" на Краваршингтон. Въобще, янките умеят да съсипват държави по целия свят с различни похвати.

23

Анонимен

преди 1 година

Аз като един Енджинер мога да ви кажа че процесорите ESP32 които струват 5 долара и се използват в битовата електроника имат достатъчно мощ да управляват ракета. Не забравяйте че първите ракети Фау 1 и Фау 2 са нямали никаква електроника, само механични компаси, жироскопи и часовникови механизми. Всеки Arm базиран процесор може да се пригоди, а те са навсякъде - телефони, таблети ...

22

до 12

преди 1 година

забравяш микровълновите

21

Анонимен

преди 1 година

Абе като са толкова "смешни" рашките, защо краваарските поодлоги са надали такъв вой? Между другото, краваарчета, знаете ли коя е единствената държава отказала се от ЯО?

20

Анонимен

преди 1 година

Тъй ще е тя. Пък ние из Свободния свят си даваме последните оръжия на Украйна. Защото Русия трябвало да бъде победена. Когато бог реши да накаже някого, първо му взема разума.

19

Путин

преди 1 година

Лека полека ще станат всички мачкани през вековете от робовладелците. Ще има промяна, а ние пак най-късно ще се усетим и за пореден път от страната на злото и губещите....

18

Was, was?

преди 1 година

Не нас, а вас с Циркон.

17

Анонимен

преди 1 година

много важна е табелата "тютюнопушеното ЗАБРАНЕНО" - щот да не стане с крайцера Москва дет потъна - цигарата враг номер едно на руската армия (и алкохола, и алкохола)

16

Иванов

преди 1 година

Дървени философи тука много целта в една заграбване на територии

15

Анонимен

преди 1 година

ШОС са 5 милиарда, а съюзниците на сащ-ес, Австралия и Япония - общо нямат и 800 милиона, а нас пак ни излъгаха, че сме на страната на "светът".

14

СМЕХ...

преди 1 година

....и къде ше тренират ---В КИТАЙСКО МОРЕ ЛИ...ха,ха,хаааа.....И ЩО НЕ В ЧЕРНО МОРЕ..??!

13

Южна Африка

преди 1 година

Не съм расист, даже напротив---но, спор няма ,че откакто Мандела и наследниците му взеха властта, живота в Южна Африка се е влошил многократно. Сега падението им е пълно----да се обвържат с държава, чиято агресия срещу Украйна подкрепиха само 3-4 държава в целия свят!

12

Анонимен

преди 1 година

Да подготвят няколко влекача за тая фрегата че туко виж някой запалил цигара там . Марлборо - най големият противник на руският флот

11

Анонимен

преди 1 година

русия и хиперзвукови ракети - магаре и космос

10

Анонимен

преди 1 година

хах - ана верно - те нали крадяха перални заради чиповете им - и сега ги сложили в ракетите тия чипове от пералните - ех че напредничав народ - 1200 оборота праи ли тъз ракета

9

Анонимен

преди 1 година

Брейй много прерални имали тея руснаци бе

8

Анонимен

преди 1 година

Започва се .СЛЕД пУТИН ЩЕ ДОЙДЕ ДРУГ.

7

Радеф

преди 1 година

Скоро ще се присъедини към подводният им флот.

6

мда

преди 1 година

до 1,Ако прочетеш малко история и политика, ще видиш че рашата има огромно влияние в цяла африка - зърно, оръжия, частна армия поддръжаща диктатори, диаманти и тн. Европа отдавна даде свободно на африката, изцоцаха ресурса, злата артефакти и тн, взеха си робите легално да им бачкат, сега пуснаха границите. Темата е дълга, ти си неграмотен, ограмоти се малко банго василе.