31

факти

преди 1 година

Почти всеки път когато времето се развали системата 112 работи както си пожелае.Точно на 19 имаше силен вятър и на много места в страната имаше прекъсване на тока.И съответно ситемата 112 е спирала многократно.И така и не са разбрали за инцидента.Сигналът не е стигнал до работещите в спешна помощ във Видин.Затова и не са отишли навреме.

30

Анонимен

преди 1 година

Преди година чакахме линейка 9 часа, да успяхме да стигнем до болница, но след 2 дни човека почина. Здравната ни система е в пълен колабс. В болниците доктори и сестри само се крият по техните стои и няма никой при болните, а санитарите искат пари за обслужване. Това е някаква пародия. Жалко за жената, Бог да я прости. Доктори има само за власта за другите са подобия.

29

Анонимен

преди 1 година

Бързите лекари са пияни, а трезвените лекари са бавни.

28

Анонимен

преди 1 година

Моята шефка, на 56 години неваксинирана, направи инсулт на 6 ден от ковид. Който уж беше с "леки симптоми." Лекарите й спасиха живота, но сега е инвалид.

27

Анонимен

преди 1 година

Нали лекарите ви убиват? Що викате линейки? Чай и пижами!

26

Lina

преди 1 година

Белодробна емболия .

25

Анонимен

преди 1 година

Никой ли не обърна внимание на възраста на жената? На 69 години и работи като шивачка вместо да си стои вкъщи да си гледа внуците и да готви вкусни гозби. Затова ли скачахте и рипахте бе старците? Вашата нема да казвам какво.

24

Митко Павлов

преди 1 година

Първо: Съболезнования на семейството и близките й. Не никого да не се случва! Второ: За изненада на много читатели, но този проблем е в цял свят! Примерно: В "богатите" развити държави НЕ СМЕЯТ да качат пациенти в линейката до Спешния център на болницата, защото може да нямат застраховка/осигуровки. Само във Великобритания има по 300 смъртни случаи поради закъсняла/не пристигнала въобще линейка спешна помощ! А за една година период 37 800 пациенти са чакали повече от 12ч пред Спешните центр

23

Анонимен

преди 1 година

Свиквайте! Доктори няма, екипи няма, линейки няма. Обръщайте се за помощ към антиваксърите и други подобни лекаромразци.

22

някой

преди 1 година

Със сигурност има и виновни и пияни доктори, но основната причина е, че няма достатъчно екипи. Никакви стандарти не са покрити, особено в големите градове дето сме се натъпкали, но не по наша вина. Но има и хора, дето се стремят да изкарат пари от тази ситуация, като въпросната внучка.

21

никой

преди 1 година

докторите ви предупредиха, че следващия път няма да има кой да дойде!!!!ака продължавате в тоя дух, ще останете без медици!! закъсняла е линейката щото докторът е на 70 години и не може да бяга!!!!

20

абсолютно точно

преди 1 година

умряла е от ковид 19, защото не е ваксиниранауей журналисти , престанете да си изкарвате хляба на гърба на медиците!!!!!

19

анонимен

преди 1 година

Я си направете справка колко се чака за линейка и после храчете! Също и какво става в Англия със спешната помощ, то стачки, то чакане за какво ли не. И да ви припомня кой е бивша колония и кой е владял поне половината свят! А каквито сте скатавки повечето от вас и как сте си крили доходите, и тези линейки са ви в повече!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Който много бърза, да казва на телефона 112: Пратете лекар, дори и да е пиян.

17

Анонимен

преди 1 година

Хитреци. Пак са искали да набутат дрегер за алкохол на лекар, който да бърза да отиде. Докато намерят трезвен лекар, малко са се забавили.

16

Анонимен

преди 1 година

Обикновенно се чака 5 часа след 30 обаждания и кълнене... Всички почиват в мир.. Не само мъртъвците...

15

анонимен

преди 1 година

Започна прекалено да дразни това нахвърляне върху останалите тук, било лекари, било учители и каквито и да е. И включително от емигрантите, видите ли, не сме си оправяли държавата, та да се върнели?! Няма ли толкова други проблеми, ами сигурно над половин милиард са дадени вече за избори! Да не говорим постоянното оплюване как нямало било раждаемост, по повод и без повод. Че кой е навън, да не би пенсионерките? Който е останал тук, прави което може, плаща така или иначе данъци и пр.

14

Анонимен

преди 1 година

Вместо да се радва на апартамента на баба си, ще съди. Алчност.

13

Анонимен

преди 1 година

ужас - станахме като в Англия - чакаш докато си идеш, и ако нямаш кола да закараш болния в болница си си отишел

12

Анонимен

преди 1 година

По-добре, защото пияният лекар щеше да обърка нещо.