192

Конфуции

преди 1 година

до 228 - за сметка на това имат много биологични единици с РПГ - българско производство - по ефтини са от танковете и са по непретенциозни. Когато японците започват да губят много самолети барабар с пилотите без особени поражения за противника се ражда идеята за страховитите камикаджета - един самолет и човешки живот срещу кораб и/или много жертви. В крайна сметка където човешкият живот има стойност проблемите се решават по мирен път.

191

Анонимен

преди 1 година

До Николай Попов... Ти какво би предложил при едни преговори, ако си на мястото на руснаците?

190

Анонимен

преди 1 година

Не дават танкове, защото още нямат готовност. Затова симулират неразбирателство. Иначе обучението на танкисти върви. Също и на пилоти. Няма как изведнъж да влязат 200 танка, ясно е, че ще има малка пробна партия. У руснаците вече има толкова малко танкове, че и тези няколко десетки могат да дават превес на определени участъци.

189

Анонимен

преди 1 година

Просията няма 10 хил танка. Нито 5 хил. Нито дори 1000. Имат 200 танка и около 600 с потенциал за "събуждане" след консервация. Месечното производство не покрива загубите на фронта. Всички хиляди танкове, които им се водят, са консервирани стари типове, които в днешно време биха били ковчези с вериги - Т-55, ИС, даже някакви стотици Т-34 им се водят още. А и не е ясно как и дали могат да се пуснат в движение и колко км ще минат, докато се скапат съвсем.

188

Анонимен

преди 1 година

И какво с 300 френски английски и немски танка ще победят 10к Т72 ли?

187

До 225

преди 1 година

А кой иска спинозниСороскиГендари за съседи в скапана София ?

186

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, че ще пращат. Кой иска мupuзлuвu бедни и скъсани руснаци за съседи?

185

Анонимен

преди 1 година

ИНТЕЕГУЕНТНА Е КАТО ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ... а русите като пленят някой танк и технологията отиде та се не видя... или като укрите дезертират с танка срещу край на войната и охолен живот...

184

Анонимен

преди 1 година

Хитрите немци са като кака ни Корнелия Нинова - продават си танковете на Полша, а като в Полша има псевдоправителство най-нисък марионетен тип, нека ги подаряват на койта искат. ЕВАЛА НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА И ПОЗОР НА ПП, ДПС, ДБ И ГРОП...ПОКАЗАХА КОЙ МИЛЕЕ ЗА НАРОДА И КОЙ ЗА ГОСПОДАРЯ...

183

Анонимен

преди 1 година

Пак ще посрещат руска техника в Берлин. Този път план Маршал няма да е за тях, въпреки че точно тая :;.; представлява организацията - план Маршал, все още , след 80 години. Не се наядоха, не им стигнаха милиардите.

182

R.A.T.M

преди 1 година

Ще сменят танковете Т-34 на паметниците с по-нови модели в Германия и Полша Т-72, Т-90.

181

Да си русофил

преди 1 година

Е ПРОФЕСИЯ а за най-отдадените-хоби:)ккккккк:)

180

Anonimous:)

преди 1 година

До по долу.... :) Моля моля. Първо Киев евентуално и към Варшава и Берлин та защо не и Париж - но за по-на пряко през Балканите нпр:))) А? Ххххх

179

Анонимен

преди 1 година

С Украина се свърши, наред е Варшав и Прибалтика.

178

Анонимен

преди 1 година

Полските панове дали осъзнават, че ги използват като маша срещу Русия? Трябва да попитат хохлите как е усещането.

177

Владипут Шуткин

преди 1 година

Многооо много повече от колкото предполагаш Хю.

176

:)))

преди 1 година

Мнооого много интересно:)))

175

:)))

преди 1 година

Не е 1. - Боби:)))

174

Супер Селтак

преди 1 година

Ще гледаме екшън през 2023 значи, става интересно.

173

:)))

преди 1 година

Обяснения всеки да си дава сам за себе си. Ние само информираме. Който желае поема, който не желае-не.За вписването-:))))))))))) много сме:)) - не е само едно животното:)) ххххх':)