38

Анонимен

преди 1 година

Не будувай. Не заслужава

37

Анонимен

преди 1 година

Ще настъпи ден и ЕС, и НАТО ще се разпаднат или ще се трансформират в други форми, но ние вече няма да сме част от тези организации! Ще останем сами и никой няма да си помръдне пръстчето за да ни защити от Турция! Русия ще ни примомни всичко и ще ни обърне гръб!!!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Този руски шпионин и провокатор да се подведе под отговорност. Помогнали сме на принципа "И вълкът сит, и агнето цяло". Продали сме, платили са ни, помогнали сме, не сме изнасяли за Украйна. Какво се е раздърдорил като кварталната клюкарка? Какъв министър е този? Той е руски шпионин и провокатор.

35

На...

преди 1 година

..мен ми е все тази дали е знаела, макар че като коалиционен партньор е била длъжна да знае, въпросът е в кой джоб потънаха парите и защо държавният бюджет не видя нищо от това? Къде са откраднатите от Българският народ пари?! Защо за редовият Българин нищо не се направи?1

34

БДЖ

преди 1 година

Общественоста в цяла Бг знаеше, че държавата ни изнася оръжие за 4.0.4 чрез "Посреднически Фирми" с благсловението на Кире Т., само тя горката, не знаела!!!!! при положение, че БСП беше в коалиция с "Проказа" и участваше в пряката власт!!!! "Мадам Н." лъже!!!

33

И. Петров

преди 1 година

Официално не е изнасяно оръжие за Украйна, съгласно решението на НС. ВПК е продавал оръжието на държави членки на НАТО и ЕС, парите/милиарди/ са влизали в бюджета, разбира се частните фирми посредници са печелили, понеже няма държавна фирма посредник, кое тук не е ясно. Обърканите хора твърдят, че е по-добре щом като не се изнася оръжие директно за Украйна, България въобще да не изнася оръжие, парите да не влизат в бюджета и да се закрият хиляди работни места.

32

Антисоросоид

преди 1 година

Към 25 комунизма е създаден от евреите Ротшилд и сие за да унижожат Руската православна монархия и за други техни пъклени цели. Евреина Троцки е държал парите на банкстерите. първа дружка му е масона Кръстю Раковски, който е племенник на Г. С. Раковски, псевдоисториците мълчат за масона, прочетете Червената симфония за Кръстю Раковски там е цялата истина!

31

Анонимен

преди 1 година

Браво на другарката Корнелия ! Затвърди си прякора госпожа Лъжа ! Тя е и на път да затрие и партията ! На идващите избори са аут !

30

Анонимен

преди 1 година

До 31:Без да искам ти сложих минус вместо плюс.Прав си.Сега заради частни интереси могат в чужда война да ни вкарат.

29

Анонимен

преди 1 година

Абе едни хора дето ни обещаха Промяната се правят на луди и пълнят пачки по всички джобове, докато ни се хилят по новините.

28

Истукан

преди 1 година

Готова да върне мандата както винаги. Никой не мисли за държавата. За какво да гласуват хората изобщо. Нека си остане служебното правителство на Радев, ама поне да няма избори, а да сме президентскса република и да не се дават излишни пари за избори. Нека избираме само президент.

27

Анонимен

преди 1 година

Кирчо я е накарал.Сега неговите хора ще се постараят тя да опере пешкира.Знаели са...в чуждите медии превъзнасят Кирчо и Кокорчо.Обаче защо трябваше да плащаме и репарации във вид на гориво?Ние ли държахме пушките на онези да стрелят 8 г. по Донбас и да не спазват Минските споразумения?Поне някаква вина да имахме...а то никаква.Даже те и по бесарабските българи са стреляли.

26

Анонимен

преди 1 година

Проблемът с износа на оръжие не е от вчера.България още по времето на соц изнасше оръжие.Но тогава парите влизала в бюджета.А сега в частни сметки.Парите,който навремето се дължаха от други държави на България за изнесеното оръжие по време на соца надхвърля ха 2 милиарда$.Но предишните Правителства ги опростиха а България плати 2,5 милиарда$,за самолети.Е това е грабеж.А колко още ще плати един Бог знае.

25

Анонимен

преди 1 година

Другарката нинова не знае за това изнасяне на оръжие за Украйна през Полша , сега чува за това :) мдааа !

24

Анонимен

преди 1 година

Че изнасяме оръжие за Украйна е ясно , колко обаче е комисионната на киро , асен и корнелия която се прави че не знае и се оправдава с - няма документ където пише че оръжието е за Украйна?

23

Анонимен

преди 1 година

По време на война е много ясно,че оръжие се дава! Но при нас се дава на грешната страна,тайно без знанието на народа криейки ,защото е престъпление ! За всички киревци асеневци и тем подобна мерзавска българофобска *** са за съд и затвор !

22

Анонимен

преди 1 година

КОРНИ корнииииии.... Ей това е гадноттто на лъжата - ЧЕ като излъжеш веднъж после се налага да повториш, да потретиш и да поЕНтиш лъжата, за да прикриеш че си излъгала. Колкото повече се обясняваш толкова повече се оплиташ в лъжи. Ти си мислеше, че хартията ще те спаси, ама тя те закопча т.е. ти се закопа.Хванала си се на хорото с баце и шиши, а който се е хванал с тях парламент не е видял.Баце и шиши ще се оправят а ти и столетницата ще се борите за 4%.

21

Гиб Мелсън

преди 1 година

Тоз не знаел, оня не знаел, накрая оръжието в Украйна.

20

Анонимен

преди 1 година

Подписът на Нинова стои зад всички сделки за оръжие независимо дали са били за реекспорт в Украйна! Може да си води каквито иска дела това е положението. Най-главната социалистка с най-голям принос за износ на оръжие за Украйна! Да й имам левите идеи!!

19

Анонимен

преди 1 година

Киро в затвора! Трябва да отговаря пред народа!!!