60

Анонимен

преди 1 година

българия на три морета

59

Анонимен

преди 1 година

панславянски изпълнения тука

58

Анонимен

преди 1 година

Пеканов има задача от НС да преговаря за плана за развитие къде отиде Тоа бе

57

maca

преди 1 година

До Хайде, чакаме! - Защото трябва всеки по реда си, първо трябва да е Боко и чак тогава Киро....

56

Анонимен

преди 1 година

До Видими РезултатиГЕРБЯвно не помниш, че тогава Украйна спря газа за България! АКо не беше направено това, нямаше и газ да има. Ай стига опорки. Сега щеше да си печеш *** на кочан царевица

55

Анонимен

преди 1 година

Ясно е,че няма да ги съдят да не стане скандал.Бог вече ги осъди алчните,които зад гърба на народа действаха.Аресенал в Казанлък се наводни ако помните,другите все пожари имаха,а при изнасяне на гориво цистерна си гръмна...А крадените милиарди от България в пирамидата Нексо изгоряха.Целият народ най-нагло излъгаха и се държаха зле с нас.Били сме "малограмотни","робски народ" и т.н.Метнаха ни на укрите да сме им роби да им плащаме хотелите и горивото.Да се разкарат и Кирчо,и Кокорчо!

54

хх

преди 1 година

Точно па тоз ще стане най-големия евроатлантик когато Русия загуби. От престъпление, ще кажат, че Киро е направил най-голямото геройство в историята. Всички ще обърнат палачинката.

53

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

РУСКОТО ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ "ГРУ" ПРЕДИ ОКОЛО МЕСЕЦ ОФИЦИАЛНО ЗАЯВИ, ЧЕ ИМА ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ КОЙ, КОГА И КАКВО ОРЪЖИЕ И БОЕПРИПАСИ Е ПРЕДОСТАВЯЛ НА УКРАИНСКАТА АРМИЯ И КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ВСИЧКО ТОВА ЩЕ БЪДЕ ОФИЦИАЛНО ПОБЛИКУВАНО.

52

Кака Корни

преди 1 година

Не знам, не чух, не видях.

51

Нели нелииии

преди 1 година

Добре че свърши статията щото до края току виж го повишила в ранг на министър председател, от министър на икономиката през министър на енергетиката, таа ..... на макитиупутката

50

Без решение на НС

преди 1 година

Който нарушава закона мястото му е в затвора.

49

Случаен

преди 1 година

Нали сме солидарни с Украйна, какво се учудват и откога решенията на Народното събрание са супер-авторитетни, та кой е гласувал толкова на изборите и така нататък.

48

Айде

преди 1 година

Стига бе едно свястно нещо направи тоякелементор, поне за това не му дирете сметка !

47

от Бузлуджа

преди 1 година

нинова отече :)

46

Анонимен

преди 1 година

Петков и борисов в съседни килии.

45

Анонимен

преди 1 година

Браво, браво. Мястото на това евтино шмекерче петковче е в затвора и там да си мечтае за победа на украйна. Ха-ха, хи-хи ! България не трябва да продава оръжие само на украйна -- или не продава или продава и на украйна и на Русия. Тогава германците, които писаха, че "бедна България спасила" украйна щяха да позеленеят от яд, мъка и завист, че сме ги изработили.

44

Запознат

преди 1 година

Това измислено министърче, да вземе да каже как Александър Манолев и Петър Манджуков чиито интереси министър Стоянов обслужва, го направиха министър. Цялата тази крадлива кохорта е крайно време да бъде обезвредена от българските власти и служби. Да не забравяме и крадецът бивш изпълнителен директор за кратко на Кинтекс, Александър Михайлов, който като глашатай се носи по телевизионните студия, да обяснява небивалиците си и да се представя като експерт. Рано или късно за всяка *** идва Коледа.

43

До 60

преди 1 година

Ама няма да прехвърли. Нали знаеш къде живеем? Твърде съм възрастен, за да вярвам в чудеса.

42

Анонимен

преди 1 година

Този руски шпионин и провокатор да се подведе под отговорност. Помогнали сме на принципа "И вълкът сит, и агнето цяло". Продали сме, платили са ни, помогнали сме, не сме изнасяли за Украйна. Какво се е раздърдорил като женка? Какъв министър е този? Той е руски шпионин и провокатор.

41

Анонимен

преди 1 година

Това зализано министърче не може да се хване на малкия пръст на Петков