14

Ти да видиш..

преди 1 година

Как малката военна операция, се превърна в голяма военна излагация.Че и въздушно космически сили имат.

13

Анонимен

преди 1 година

Франция и Англия имат заедно около 400 танка. А Украйна има (имаше) над 3 хиляди танка, колкото Турция - най-голямата армия в НАТО. И след февруари 2022 и доставиха още няколко хиляди от източна Европа. Къде са сега тези танкове?

12

Бгг

преди 1 година

От запада оръжие, от укрите кръвта. И това ще е така докато се осъзнаят че ги използват или намалеят укрите.

11

Анонимен

преди 1 година

Само ,като се каже " руско оръжие " и човек си умира от смях ....Единственото качествено нещо ,което правят *** е водката..

10

Анонимен

преди 1 година

Леопард 2 е от 70те години. Еквивалент на Т-72, но Т-72 е по добър от леопард. Т-72 е най-стария танк който използва Русия, да не говорим за Т-80 и Т-90, Т-90 пуснаха и модернизирана версия.

9

Солнцепек

преди 1 година

Задава се ядрен конфликт.Кой ще опере пешкира не се знае.Новото напомпване на Украйна с оръжие може да изчерпи търпението на руснаците.А ако бъде исползвано по удари в Русия 100% сигурация че някой ще го отнесе.Дано не сме ние.Запада и САЩ е крайно време да почнат да мислят с Главите си.

8

Ром"с

преди 1 година

На 17.01 в района на Бахмут са докарани 200 човека моблизирани от Киевска и Черниговска област.На 21.01 от тях 37 убити,26 ранени,55 се отказали да се бият,над 30 човека са безследно изчезнали(убити или предали се)...Навярно танковете Леопард ще намали зашиналите,предалите се ,отказаващите..Нещата са много тежки за Украйна ,там е месомелачка .. .А и още малко ..закупването на продукти за воюващите украинци е 3 пъти по-голяма от магазините в Украйна..щири се голяма корупция.Инфото е неофициално

7

Анонимен

преди 1 година

Тия са решили да не остане нищо здраво от Украйна, всичко на дармадан да стане. Ако се надяват, че после някой ще им я построи, много се лъжат. Руснаците не знам дали ще духат супата, преди тях други ще я задухат.

6

Адмирации

преди 1 година

След все по-острите изказвания и припомняния от Москва, че Берлин и Париж, бяха под Руско управление, някак Нацистка Европа, сякаш почна да проумява, че Украйна се пропуква, а историята може да се повтори! Да няма маршове на руската армия отново в Берлин, Виена и Париж? А може би и в Мадрид, Лондон и Рим?

5

Анонимен

преди 1 година

Напрао съ вдъохнових от изречението "...в такава, използваща модерни западни оръжия с уорп скорост.". Скоро очаквам да гледам "Междузвездни войни : Ухраинскъ силъ". Бива ли да прапачетвате непрекъснато украински глупости бе ?

4

Анонимен

преди 1 година

САЩ И ЕВРОПА НЕ ТРЯБВА да спират Украинските войски и Зеленски да влязат в Москва и да обесят гейовете ПУТИН и Медведев ,след два месеца...

3

Запада е виновен

преди 1 година

Ако беше дал на Украйна 1000 танка, руснаците щяха да дyaт сyпата.

2

Анонимен

преди 1 година

Голям резил за украйна на погребение на войник във лвовска област раздадоха призовки на всички мъже

1

Анонимен

преди 1 година

Още храна за изстрадалата еднорозка душа;)