13

Хикса

преди 1 година

Бяха....А на нови избори...умряха.

12

българин

преди 1 година

Това лице по -добре дя се върне при куклите,да прави детски представления,а не да говори глупости.Докато не се разтури банкянската разбойническа организация,докато не бъдат арестувани крадливия банкянски павиан и неговите приближени,няма оправия.

11

Иван

преди 1 година

Аз мислих че тиквата спечели изборите а пък ключът бил ДБ . Крадливи герберски шегобийци...

10

Анонимен

преди 1 година

12 Нали знаеш, кого разследват за Джеймкор, Хемус, ББР и дарения от Нексо? ПП и ДБ. В затвора хвърля само Киро просто, без да има доказателства, обвинява.

9

Анонимен

преди 1 година

Но ДБ с мазохистична страст отново се хвъят в прегръдката на ПП. Шарлатаните от Продължаваме Подмяната сега си търсят нови "граждански обединени" пионки, които да командват и с които да си измиват ръцете, при евентуални гафове.

8

КлубДондуков53

преди 1 година

А така добре си работехте с тях преди по усвояването на еврофондове.

7

Анонимен

преди 1 година

Нали бяхте " 1ва политическа сила" бре Биче? Вие що не " управлявахте"? Сами .Малко СТЕ!!!Стана ли ви ясно вече? И още ще намалявате!!!

6

Mopcku_

преди 1 година

Много обичат да чета словоповръщанията, на които самата Тома Кравова не си вярва :) плюс обожавам да гледам как клето мууууучччччиииии :)

5

Анонимен

преди 1 година

Според Тома Биков, сега трябваше да сме в режим на тока с 5 лв. цена на бензина, щяхме да се върнем във времената на Жан Виденов с 400% инфлация, а Бойко щеше да вкара Доган в затвора и да изгони вълка от София. Щом искате да сте бедни, пак си ги изберете.

4

Анонимен

преди 1 година

Точно те с 400-те хиляди дарение от бандитите NEXO, най-малко са ключът?! Но пък отдруга страна бандити с бандити се надушват! Като се вземе предвид, че и ПП излязоха не по-малки бандити и крадци, то тогава бъдещата коалици вече е готова! Въпросът е вече само как ще делим, реципрочно ли или 5 за бойко едно за киро, кокорчо, гномчо и хрисито!? В бандустан краставите кучета от километри се надушват!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Ключът сте вие с ДПС. Изчезвате от политиката заедно с всичките ви депутати, кметове и общински съветници, и всичко ще си дойде на мястото.

2

Анонимен

преди 1 година

Свърши криптовалутата, ко праим са.

1

баба мара

преди 1 година

дб не са никакъв ключ да заминават на фронта в украина да се бият с русиянали искат вместо преговори и мир оръжие и с-мъ=рт