109

Истината

преди 1 година

Преди години заплашваха с една ракета сега се влачат из Украйна като бездомници и просят храна.

108

Aliluia

преди 1 година

повечето коментарии са на ниво на дядковците пьянчуги, малолетни вундеркинди и ботове, които си постят за пари)))))влизам да се посмея )))един коментарий по добър от друг:Руснаците си воюват със запада - това е логично. Но да ги оставим. какво е мястото на България в тази ситуация? може ли някакъв коментар на велики български аналитици: как България вижда своето положение в този конфликт и какво може да направи за да решим си вопроса с измирането на българите в тодна България?

107

тя

преди 1 година

Запада това иска ,започнаха тая войва ,от която печелят и не искат да я спрат !

106

Анонимен

преди 1 година

Офффффффффффффффффффффффффффффффф , освен ядрени заплахи , рашките за друго могат ли да говорят . Неандерталци такива

105

Европеец

преди 1 година

До Чичо леля Браво, каква икономическа мисъл.Няма такива специалиста, като нас. БГ разбираме от всичко. И защо не си гледаш посредственият живот, а коментираш неща от които си нямаш понятие. Точно пишештият в интернет разконспирира САЩ.

104

Българин

преди 1 година

До АнонименРусия е с население разположено в около 5 града. Всичко останало е дива пустош, в която няма хора. Никой не им иска териториите без хора. В някои градове Руснаците живеят, горе долу, а на иИзток е ужас. Ако НАТО реши да ги унищожи ще бъдат поразени тези няколко града, където е останало застаряващото им население.Младите Руснаци отдавна избягаха.Останали са пенсионерите с мисленето си от Комунизма и без шанс за нормален живот.

103

ТОЯ РУСКИ ЦИФЛЬО ..

преди 1 година

...МОЖЕ ДА ПЛАШИ САМО ЖЕНА СИ ПОД ЮРГАНА ..../АКО МОЖЕ РАЗБИРАСЕ ПИЯНДЕТО/...!

102

Алън Грант

преди 1 година

До АнонименТе са само пред нас в пиенето! По-сериозно моля ти се! Русия е силна само на хартия и затова има милиони ***, за да пазят реномето и.

101

Анонимен

преди 1 година

звездичките- Г А Н Ю.тУКА ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ МИ ЗАБРАНИТЕ ДА ПИША НА БЪЛГАРСКИ...

100

Анонимен

преди 1 година

Младото поколение не чете книги.Питаха един ИТ специален кой е написал Бай ***.Той отговори-Иван Вазов.Срам...Вземат пример от Боко,който гордо е прочел една книга-Винету,а тя е в два тома.Той не знае това.

99

плаши

преди 1 година

И на тоя физиономията е доста водкаджийска.

98

Анонимен

преди 1 година

Светът бил полудял... Не светът изпростя и загуби качеството си да може да преценя. Русия е необятна страна и теоретично не е възможно да бъде ударена наведнъж с толкова ядрени оръжия за да не остане незасегната територия. Целият боен ядрен арсенал на всички останали ядрени държави се равнява на 1/6 от руския ядрен арсенал. Освен това руснаците са с 10-15 години напред по отношение на подводниците и хиперзвуковите ракети... Бъдете обективни, каквото и да ни се иска има реалности...

97

Да ги смажем !

преди 1 година

За да млъкнат и да си платят за разрухата на Украйна ! Ако ще хвърляте бомби хвърляите и вашите деца и внуци ще измрът !

96

Той

преди 1 година

До АнонименТова е от онзи *** чорап просто-Киро,който се кълнеше, че нито директно, нито индеректно не се доставя. Ега никога власт и жена не види този мръсен ***.

95

Анонимен

преди 1 година

яйцето нещо взе да им опира изотзад щом плашат гаргите

94

Анонимен

преди 1 година

На американците и техните слуги още майтап им се струва работата. Скоро ще усетят майтапа отзад.

93

Чичо леля

преди 1 година

Според мен в момента и фащ правят някакви неясни ходове които не са били планирани, обикновенно те планират някакви ходове с години напред, нали са много хитри и умни и ако са знаели че войната ще продължи дълго са щяли да прехвърлят готово оръжие много по рано ,но явно в момента се импровизира и никой нищо не знае, според мен са имали договорка с Путин всичко да свърши за 1-2 месеца, за да се вдигнат едни цени и да се оправдае инфлацията ама явно той се е отметнал и сега усетиха че да се о.рали

92

Анонимен

преди 1 година

До Постапокалипсис 90. Никъде не говори за ядрени оръжия, а за по-мощни оръжия.

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94 Дянков го изгониха

90

Румен

преди 1 година

За какво и е на Русия война с Украйна. Такава празна територия има , а се вторачила в Украйна. Нищо добро не чака руснаците. Може и като държава да изчезне