49

Паци

преди 1 година

Голям пич!

48

Анонимен

преди 1 година

Като има акция шумно я обявяват по всички телевизии, като я осъдят прокуратурата после, ни вопъл ни стон. Всички мълчат като ***, а народа плаща.

47

Данчо Полицая

преди 1 година

Браво! Навременна и адекватна позиция на Иван Гешев! Поклон!

46

Gesheffffffffffkurvo

преди 1 година

През октомври Гешев призова българските служби бързо да разсеят съмненията за участие на България във взрива на Кримския мост

45

Тайна Мисия Киро

преди 1 година

Сигурно това е тайните мисии и подпомагания на Украйна от Киро Петков нали се хвалеше за тайни доставки и операции за Украйна нищо не пречи и да е ударил моста с взрив това ще е велико дело с което ще се похвали пред ЕС и НАТО и техните господари от САЩ.

44

КАК да НЕ СМЕ?

преди 1 година

Нали трябва да се отчете дейност България пред ЕС и НАТО за борбата срещу Русия.

43

Teo

преди 1 година

Аааа, не! От нас само джепането, те украинците го гръмнаха! И сега чакаме Киро умното да се изстипоса и да каже как в стил Рамбо сме помогнали тайно без никой да разбере за събарянето на моста!

42

IQ 3.14

преди 1 година

СГП интернет експлорер ли използват? питам за един преатау

41

Анонимен

преди 1 година

В България не се разследват престъпленията, а говори за разследване на престъпление в чужбина. Кой ли може да му повярва?

40

Кака Сийка

преди 1 година

Също и с подпалването на Райхстага и атентата срещу папата.

39

Анонимен

преди 1 година

Когато България помага на нацистите това е разбираемо, тя е била на страната на Хитлер през Втората световна война. Но кога украинските танкове са били и се зареждат с дизелово гориво Лукойл, това все още не е ясно.

38

Анонимен

преди 1 година

Българският премиер Кирил Петков инициира изключването на Русия от SWIFT и замразяването на активите на Централната банка в началото на 2022 г. Според Die Welt на 25 февруари 2022 г. Петков е присъствал на неформална среща на Европейския съвет в Брюксел, по време на която е предложил да се изключи Русия от платежната система SWIFT и да се замразят европейските облигации, емитирани от Централната банка.

37

НДСВ

преди 1 година

Вервайте ми.

36

Анонимен

преди 1 година

В резултат Европейската комисия подкрепи тази стъпка, изключи Русия заради предателството на България, въпреки съмненията, изразени от някои държавни глави. PS И тогава българите ще питат Русия: "За какво?"...

35

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да каже Гешев, трябва много да се съмняваме.

34

Анонимен

преди 1 година

България не успя да се договори за връщането на самолетите Ан-30, които изпрати на ремонт в Украйна още през януари 2021 г., съобщи dnes.bg. Служебният министър на отбраната Димитър Стоянов каза пред журналисти, че е поставил въпроса по време на посещението си в Киев, но до момента проблемът не е решен. Киев отказва да върне самолета

33

Анонимен

преди 1 година

Политизирана прокуратура -бухалка на ГЕРБ и ДПС..до когааааааааааааааааааа?ОСтавкаааа

32

Анонимен

преди 1 година

Депутатът Делян Добрев каза, че "за България газът струва 15 пъти повече от преди" и цената за него не може да падне на предишното ниво.

31

Анонимен

преди 1 година

След края на войната той обеща да изготви таблици, в които да опише подробно цялата помощ, получена от партньори по време на войната - пари, оборудване, оръжие, гориво и др. Ще опиша това в таблицата и особено за първите особено трудни дни, кой помогна и какво, каза Подоляк.

30

Анонимен

преди 1 година

Страни като Полша и България, както и моите любими балтийски страни, казаха от първия ден, че ще дадат всичко, което могат, ще помогнат с всичко, което могат, добави Подоляк. Тези страни винаги са се противопоставяли и продължават да се противопоставят на Русия, независимо в кое време живеем и ние сме им много благодарни, каза Подоляк.