43

За

преди 1 година

Учащи се, работещи-да, но защо и за пенсионери. Плюс това защо пак само за наборчетата от котилото. За останалите сухи пръчки какво?От Дедо ви - селякът, както там ни наричате.

42

Анонимен

преди 1 година

Освен това псевдопоевтиняване на картите за пътуване на пенсионерите, нищо друго специално за тях не се предвижда, така че не разбирам този вой срещу тях.

41

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че за пенсионерите трябват специални грижи, те вече не могат да работят и са зависими от обществото, докато работещите не са така. Тези отстъпки за пенсионерите всъщност са доста малки - по-евтини карти за транспорта, но реално пенсионерите обикновено толкова рядко пътуват, че с единични билети ще им е по-евтино. Досегашните талони по 1,20 бяха най-евтиния вариант за пенсионерите.

40

Анонимен

преди 1 година

Поредните недоразумения на власт. Значи има пари за определени глупости, а за работещите на минимална заплата - не. Тя и минималната заплата бе увеличена с цели 70 лв. - многоооо.

39

123456

преди 1 година

Там, където работя има работещи пенсионери, близки до началството, получаващи пенсия и заплата - за тях ще има помощ, а за останалите, взимащи минимална заплата - не. А за пенсионери с 3400 лв ще има ли помощи?

38

Анонимен

преди 1 година

Софийските пенсионери са с най-високите пенсии и с най- евтин транспорт. Затова по цял ден си обикалят.А тези от малките градове и селата се чудят как да си осигурят транспорт за да отидат на лекар или си купят лекарства

37

Анонимен

преди 1 година

Във фирмата, в която работя, всички пенсионери идват на работа с личните си автомобили. За тях е под достойнството им да пътуват с градски транспорт.А ние, дето сме само на 1 заплата, се тъпчем в метрото и трамвая.

36

Анонимен

преди 1 година

Комунизма се завръща, а сега по колко години ще се чака за кола?

35

NoWay

преди 1 година

Специално за София не виждам каква е драмата. 365 лв. - годишна карта, всички линии. Тези, които ползват само една линия, дали наистина всеки ден са от вкъщи на работа и обратно и нито веднъж в месеца не им се налага да използват друга линия - я на гости някъде, я да идат на някое мероприятие. За ученици - месечна карта 20 лв., за пенсионери 8 или 10. Що за *** би оревал света за това, че вместо за 23 лв. (картата за 1 линия) месечно ще дава 30 и ще пътува навсякъде.

34

До 30

преди 1 година

Все още ли има работодатели които не предлагат безплатна карта за цялата година, ами държавата трябва тях да гони, при нас дават и кредити за Спарк.

33

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите не пътуваха ли безплатно или това е спомен от миналото?

32

Анонимен

преди 1 година

Мишо, в града можеш да минеш и един километър, пак те таксуват 2 лева. С влак оня ден пътувам от моето село до града което разстояние е 80 километра и ми взеха 3 лева.

31

Мишо

преди 1 година

У наше село няма градски транспорт, защо няма намаление за ходенето до града?

30

Варненец

преди 1 година

do 13 Във Варна билетчето е 2 лева за един час. Ако си вземеш карта за 10 лева получаваш 11 пътувания. Тоест 90 стотинки ти е пътуването в рамките на 1 час. Аз съм си взел такава карта и само чакам да дойде проверяващ, че да си чекна картата. На 5-6 пъти един проверяващ. С 10 лева изкарвам цял месец.

29

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, евтини карти за всички групи, които НЕ РАБОТЯТ, а нас работниците, дето хем внасяме осигуровки, хем на нас тежи икономиката на страна ще ни цедят до последна капка.

28

Анонимен

преди 1 година

ЗА ПРОСТАЦИТЕ Е 2 ЛВ. ОТ ШОФЬОРА/ТОЙ Е ТАМ ДА ГЛЕДА ПЪТЯ НЕ ДА ПРОДАВА БИЛЕТИ /ЗА НОРМАЛНИТЕ 1.60 ЗА ОЩЕ ПО НОРМАЛНИТЕ МОЖЕ ДА СИ КУПЯТ С ДЕБИТНА КАРТА.

27

Анонимен

преди 1 година

Слаб министър е тоя. Явно не разбира какво трябва да се направи и няма да го напиша. Да се научат да мислят и да говорят с хората, а не да четат по форумите наготово.

26

Анонимен

преди 1 година

Чакайте малко нали мерките бяха за хората с доход до 1000 лева какво стана с тези мерки?

25

Нищо против

преди 1 година

Ама пенсиите са колкото заплатите на 70% от българите! Това повод за гордост ли е?

24

ДА

преди 1 година

До Иванов---като гледам как си написал всичко в едно изречение,на теб не трябва да ти се дава,а да ти се взема !!