39

Шваба

преди 1 година

Четете какво ви пише Observer, защото очевадно има експириънс и знае какво става на Запад.

38

До Ангел

преди 1 година

Имате схващане за ширпотреба по подобие на онези, които чакат за манджа по опашките на разни социални служби, Мама Тереза, клуб 999, Салвейшън арми и прочее. Хората с образование и владеене на езика нямат нищо общо с убитаците, нещастниците и мизераблите, дошли на гурбет. Ще ми се да ти покажа някои Пей Стаб Бикове (пей слипс Br.E.) където са написани суми водещи келявият бачкатори до полуда.

37

Каква Гърция?

преди 1 година

Метач на улиците в Лондон получава по 14:50 паунда на час, бояджия - 21 паунда, електришън и/или пламъче по 30-37 на час. И англичаните щели да дойдат да чистят на ***. Това е вицът на годината.

36

АНГЕЛ

преди 1 година

Истината е че за неграмотните бачкатори в Европа е по добре. Там плащат по добре за мръсната работа защото на никой не му се работи това. Но за интелигентните и образовани хора в България е много по добре от редица западни европейски държави! Така че Пепи виждаш с какви хора спориш !

35

До Пепи

преди 1 година

Това са гръцки мурафети на нашенци, казвани на гърчолята, които са ги скапвали от работа и обиждали жените им, а българките са там за 'Витамин "У". Ни германка, ни франсе, ни инглишчанка ще дойде да чисти в България. Типично разсъждение на българи в Гърция.

34

Пепи

преди 1 година

До Анонимен Точно така . Я си помисли преди втората световна война кой е имал по висок стандарт . България или Гърция . Кой на кого е чистил *** . Това че даден човек е грък не го прави автоматично богат . Ама кой съм аз да ти обяснявам . Ти си успял гастарбайтер каращ на помощи в Англия .

33

Анонимен

преди 1 година

Намаление на ел.енергията в Гърция:До 500 kWh - от 48.9 на 19.9 центаНад 500 kWh - от 50.1 на 21.1 центаНощна - от 44.8 на 15.8 центаТова достатъчно ли ти е?!

32

Деси

преди 1 година

До анализатор Е като си на 20 километра от границата , защо не я пресечеш веднъж завинаги и да си останеш там . Пък най добре и вземи гръцки паспорт . Аман от такива манипулатори .

31

Гошето

преди 1 година

До Елинианин Ти може и без пари да си секс роб . Колко му е . Може и да плащаш . И недей да слагаш всички под общ знаменател .

30

Пепи

преди 1 година

До Справка NUMBEO Недей им разваля рахата на гастербайтерите дето бачкат в чужбина . Това им е най големия успех в живота - напуснал България . Аз това го видях още 2006 година . И друго нещо казвам - в най скоро време гъркини испанки и германки ще идват да чистят апартаменти в София . Поне на състоятелните рентиерки с повече от 5 апартамента . Нещата се обръщат .

29

Истанбул

преди 1 година

Калимера

28

Елинианин

преди 1 година

Няма по-хитри и по-мързеливи хора от гърчолята, а българките там са секс робини за дребни суми.

27

Справка NUMBEO

преди 1 година

Гърците станаха по бедни от нас. В Атина брутната средна работна заплата е 917.58 Евро. В София е 976.04 Евро. Освен това данък ДОО им е малко по висок което означава че разликата в нетната заплата е още по голяма. Индекса на покупателна сила в Гърция е 42.77 а в България е 59.23. Което значи че със средна работна заплата можем да си купим повече стоки и услуги от Гърците .Данните са от последната актуализация !

26

Шах

преди 1 година

Точно по 65 евро на човек или около 5,4 е на месец .Голямо нищо .Но ако са в моето чекмедже олеле.

25

Случаен минувач

преди 1 година

До: Observer и АнализаторПрави сте за всичко, което сте писали! Точно така е! Вчера казаха, че намаляват ел.енергията с 60-65%!!! ... Иначе казано - Кога ще ги стигнем гърците?!!! Знам, че ще ме оплюете, но това е мнението ми.

24

Observer

преди 1 година

Не че са нещо кой знае какво гърците, заемите към евро фондовете са сигурно 5 пъти повече от нашите, ама на пенсионерите дават 13 пенсия, има субсидии и помощи за ел.енергия, раздадоха пари за коледа, сега отделят отново милиони пак за населението. Алооо а ние къде сме? Отново в 5 глуха! Ама тия крадците незнам защо наричащи себе си политици какво правят? Какво направиха за народа? Извинявам се, българин съм но за съжаление не съм горд изобщо от това. После защо 1/4 от българите живеят навън?

23

АГЕНТ 07

преди 1 година

До АнонименГРЕШИШ----ПОЛИТИЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА---ЕВРОГЪЗОЛИЗЦИ КОМУНИСТИТЕ БЯХА ИЗБИТИ 1952--1978 СЛЕДВАТ--СОЦИАЛИСТИТЕ КУЛЕНИ ОТ ЗАПАДА

22

Анонимен

преди 1 година

А ние си хрантутим Хиляди укри на Лукс олинклузив в 5зв хотели .

21

Анонимен

преди 1 година

Публикувайте колко души в САЩ разчитат на безплатните обществени кухни и пукктове за раздаване на храна! Публикувайте полезна за ориенацията на мисленето информация.

20

Анонимен

преди 1 година

Това клубът на богатите ли е?????