63

Анонимен

преди 1 година

Пълен блок за ЕС. И без комуникация с тях докато не им се изясни ситуацията.

62

Бай Дрън

преди 1 година

За същия ЛюПчо Георгиевски става въпрос, министър председател на Македония? Ако е за него се чудя, защо когато е можел, не е оправил нещата с историята.

61

Свети Марко Тотев

преди 1 година

Защо в българските медии а и в македонските не намирам имената на тия еничари както и имената на техните майки,бащи,братя,сестри,баби дядовци и т.н..Не е трудно да им се направи една Диаграма-16 та да се види и да се знае,че и те са от българско семе продало се за жълти стотинки на сръбски националисти.

60

Смърди

преди 1 година

Докога ще търпим тези изстъпления на профанизираните *** макета? Питам за едни приятели, дето ги бият в Охрид.

59

Анонимен

преди 1 година

Българите не се борим да доказваме че македонците са прорастък български. Ние знаем качеството на този ген. Но уважаваме героите и всеки етностен признак на тази земя. Всички сме проходили, и яли това която ни е давала тази земя.

58

Мирослав

преди 1 година

Ех,защо не сме,като един Израел и сега биячите да се притесняват,че Българските власти им знаят имената и адресите. Защо не сме,като Израел и сега вече наши биячи да пътуват за С.Македония изпратени от правителството. Защо няма нападения срещу албанци,елементарно е,защото албанците отвръщат,а ние сме страхливо племе. Там с добро не става,докато не им подпалим чергата и да се изправят пред възможност да им се разпадбе ***,както беше с албанците,няма да се спрат.Тея разбират само от тояга.

57

Костов

преди 1 година

Никакьв ЕС докато и последният македонец не научи и издекламира стихотворението "Аз сьм бьлгарче"!

56

Пешо от Гевгели

преди 1 година

Защо си мисля, че конците на тия биячи се дърпат някъде от Масква?

55

Анонимен

преди 1 година

Платените *** които искат да насаждат разделение трябва да се обезопасяват. Не са шега тези работи а подкопаване на почвата за етнически конфликт.

54

Барни Ръбъл-сърби

преди 1 година

Накрая думата ще имат албанците в Северната територия и тогава крясъците "татари и фашисти" няма да имат никакво значение.

53

Мара Бунева

преди 1 година

Български клубове навсякъде в РСМ! Докато и най-заблуденият сърбоман се запита: ,,Каква все пак е истината? Дали не са ни лъгали?". Само истината ще освободи потиснатото българско съзнание, понеже там десетилетия наред са им повтаряли, че да си българин е нещо лошо и срамно! Великосръбската отровна пропаганда всъщност в умалени размери следва великоруската, макар и самите сърби да са обект на последната. Не е случайно, че коминтерновският македонизъм е кремълско изобретение...

52

Sailor

преди 1 година

Още си действат УДБА и КОС,почерка се вижда....Особено "нападения в гръб","трима или много срещу един",потъпкване на всичко българско,албанците се очертават вече като фактор,ще ги видя тия сърбизирани еничари къде ще ходят,да гледат какво става в Косово,те са следващите.....

51

Анонимен

преди 1 година

До Путислав Рубл&#2 . Продукт е на Коминтерна, който пък е създаден от болшевиките. Болшевиките създадоха Украйна и по същия алгоритъм беше създадена и македонската нация. Това е истината, другото е пропаганда.

50

Анонимен

преди 1 година

До БлагоевградДа ти кажа ли честно? Когато цъфнат налъмите или когато върбата роди грозде.Георги Димитров е в пъкъла отдавна,а и Тито.Вече има интернет и истината не може да се скрие. Защо България трябва да регистрира омовците?Нека се регистрират те самите ,спазвайки конституцията на РБ.Нещо си се объркАл,че да се признават фантазиите на няколко алкохоалика от ОМО за истина ,са човешки права .

49

Динев

преди 1 година

БВЛГРАД ,сърбите не ги пускат ,пък и Кремъл седи зад това ,отдавна професор Топалов писа за това,каквото у да плещят тук разните му русофили ,копейкини това са фактите те срамно мълчат за забраната за изучаване на Български в окупираните от руснаците села в запорожие и как не ,Путин плаща на възраждане,и други такива ***

48

истерия за история

преди 1 година

Историята се оказа много важна щом скопните дигат истерия. А ГЕРП и ПП и ДБ и СДС с ДПС поредните предатели които гласуваха ЕС командата за вето.

47

Позитивен

преди 1 година

Добре казано!

46

Анонимен

преди 1 година

Сърбетата настройват македонските българи срещу нас, все пак им се отдават подмолните игрички :))

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45 Георги Димитров не може да направи нищо защото е сам със Сталин. Срещу тях са Тито с помощ от САЩ, АНглия и НАТО. Албания също губят Косово а Босна, част от Унгария и Хървация са подарени на Сърбия и не е само Македония и принудени да учат српски език или някакув мешан сърбохрвацки.

44

Анонимен

преди 1 година

Српски четници и куцовласи са против бг. Но и медиите са на ЕС и Унгария и плюят по бг. Явно че има и силан помощ от САЩ и ЕС.