108

Боко

преди 1 година

ТОЗ КАКСКЕТ ЩЕ СЕ ПОДМЯТА ОТ КРАК НА КРАК.....И ТО СКОРО!!!

107

Каскет

преди 1 година

Престъпен

106

Анонимен

преди 1 година

119 Съпругата му забременя инвитро.

105

Анонимен

преди 1 година

224 Nexo са заплатил 45 млн на специалната регулаторни служба, която ги е уличила, че платформата е работила като банка, без да има лиценз. Но това не отменя останалите престъпления на Nexo, разследването срещу които продължава.

104

Българин

преди 1 година

Прокуратурата е организирана престъпна група оправлява а от сикаджията Борисов. България неможе да бъде ограбиха без съдеиствие от страна на съд и прокуратура практически е невъзможно това са измета на България

103

Крум

преди 1 година

За САЩ всичко е законно щом си платиш!

102

Анонимен

преди 1 година

Мата Хари още руши авторитета на бившия министър-председател. Тази или този, урони престижа на бившия премиер, като му сложи 1 милион евро и кюлчета злато в чекмеджето в държавната резиденция, снима го в срамна сцена. Гешев не прави нищо за изчистване на името на бившия министър-председател и не арестува престъпника, наречен Мата Хари. Името "Мата Хари" се ползва за нарицателно за шпионин. Гешев не иска да лови шпионите.

101

Анонимен

преди 1 година

Нексо, още известна като "в дупето на Геша сексо" :)

100

СМЯХ В ЗАЛАТА

преди 1 година

ЗАПИТАЙТЕ ДРУГАРЯ С КАСКЕТА ДА ЦИТИРА ЗАКОНЪТ,ЧЛЕНЪТ,ПАРАГРАФА ОТ US ЗАКОНИТЕ НАРУШЕНИ ОТ NEXO И КОИ СА ПРЕГРЕШЕНИЯТА ИМ В БЪЛГАРИЯ, ТА ДА СЕ ПОСМЕЕМ С НАШИЯТ КАДЪРЕН КАСКЕТ ДРУГАР!!!

99

Анонимен

преди 1 година

Гешев ще направи показно, доказателства, свидетели затвор, законите са си закони, а фотошопа фотошоп. Да се наредят след Нексо на опашката Бойко Рашков и Киро амразурата за държавна измяна и контрабанда с оръжия.

98

Случаен

преди 1 година

ГЕРб си ги знаем, никакви опорки няма, казаха - че като не се оправяме интелектуалците, не трябва да управляваме ние, подиграха се на Сергей Станишев, включително и сексуално, а аз имам колеги от неговият тип и - не е обратен, та ГЕРБ викат - сега ще видите какво можем ние - кои сте вие - били физкултурата, а то не е и това пътят. Това по темата за ГЕРБ е ужасяващо да седят на власт, като са направили доста поразии. Опорки, какво опорки.

97

Анонимен до 122

преди 1 година

Е точното ти нищо няма да премахнеш:)))))))))))))))). Чети там по-подробно опорките, че нещо не се получава:))))))))))))

96

Случаен

преди 1 година

Нексо-кексо, това не трябва да ни спира да премахнем завинаги явлението ГЕРБ, нищо не може да прости 13 години на опашката на Европа.

95

Анонимен

преди 1 година

Гешев- вкарай ги всички в затвора, та да се спре с тая тяхна мъка. Е виж от Иванчева- никаква вест:)))))))))))))))))- живее си в Сливен спокойно на държавна издръжка:)))))))))

94

Анонимен

преди 1 година

Заради Нексо троляка на ПП и ДБ чупи рекорди по работно време:))))))))))))))

93

Спас

преди 1 година

А Ружа я създаде нашето ДС да краде от хора по цял свят. После ДС уби Ружа в Гърция за да замете следите. Кои са лицата/задниците на ДС: Пеевски, Доган, Борисов, Радев и т.н.

92

Усещам

преди 1 година

Аромат на ружа !

91

Факт

преди 1 година

Много сте нагли, Нексо. Особено ми е интересно какво ще правите ако Страсбург се заровят малко в мръсното бельо на Кредисимо и Хелп Карма. Чакаме да видим. Забавно ще е. Пък вие си ходете където искате, тя и Ружа си ходеше.преди да спре да ходи изобщо.

90

Анонимен

преди 1 година

От вчера се забелязха здраво активизиране на бойковите тpoлчета! Под всяка статия бълват коментари, строго с партийната линия на герб!

89

анономен

преди 1 година

От цялата работа ПП и ДБ са минало. Да се вземат там с оня с прайда- дето щял да спасява София (от какво ли) и да си направят кварталната партийка))))))))))))))))- Лена ще им е секретар