69

Аха

преди 1 година

Еми край с хората на ББ

68

Българин

преди 1 година

Изключително ерудиран, с поглед към бъдещето политик! Евтината помия рано сутрин на тия от "Изхождане", не я броим! Верно е , че откакто Превратаджията Радев размаха юмрук, държавата върви надолу ,че да "блесне" той! Той, и ДС-сектата зад гърба му са носители на този сценарий! А някои *** и на това разчитат !

67

Анонимен

преди 1 година

Плевня, ама баце Бойко ти биеше чумбери и те пляскаше зад врата, докато ти бе президент на България нали! Хайде сега кажи къде другаде по света министър се държи така с президента на държавата?

66

Ганя

преди 1 година

Както и да го въртиш Плевня, демокрацията просто не бачка, да си видял в живия свят демокрация? Всяко стадо си има коч, той решава кога ще се мигрира, кога ще се сменя пасището. Това е природния ред, а в българския език се появи една нова и много хубава дума за тия дето вървят срещу природния ред, почва с д. Ти си от тях

65

Възраждане

преди 1 година

Виж тук Плевнята може и да е прав, още един такъв фарс и ние ще имаме мнозинство

64

Мъжлендер

преди 1 година

Този Мъжлан Роската и Десито туй е последният шанс за България тотално и напълно да пропадне под дъното.

63

Рени

преди 1 година

Плевнелиев ти си умен, почтен човек ,но и ти имаш макар и малка вина да се довлекат тия нагли шарлатани. .,защото им се беше доверил.Е затова съм ти набрала много яд.Основната вина,разбира се че носи онзи с юмрука.Аз честно не виждам има ли отърваване от тия мошеници ,като знам какво лековерно,безотговорно поколение е израсло в България.Те си искат промяна без да разбират какво е това.Ей така промяна?!

62

Анонимен

преди 1 година

Само Коцето ще ви оправи вас. Време е за Възраждане!

61

Петя

преди 1 година

"България трябва да се качи на последния вагон на геополитическия влак на промяната,". - Да, трябва да успеем да се качим на последния влак в последния вагон на лудницата...хихи

60

От мен

преди 1 година

Айде още един шаман, и тоя нещо го стяга шапката, едно му харесвам - беше *** и си остана такъв, беше мекотело и плазмодии и си остана такъв, значи проявява постоянство.

59

Анонимен

преди 1 година

Значи, ако е демокрация, не питаме народа с референдуми, а само избираме партии? Глас народен, глас Божи!

58

Пришълеца

преди 1 година

Съюз с комуниститеч каквито сте и вие:)))

57

Анонимен

преди 1 година

Каква демокрация Росенее?И ти си комунист какво се правиш?!На кого си наследник и как влезе в политиката?!Всичките сте от БКП!Спорите кой клан да прибере парите!Кого заблуждаваш,че има демокрация тук?!Това в момента е феодален частен социализъм,а не демокрация.По един Гергов има във всяка област в България.Къде са капиталистите с капиталите си?Само коунисти сте с откраднати пари и гарантиран монопол във всички бизнеси.ДЕМОКРАДЦИ сте вие!

56

Анонимен

преди 1 година

Кой е тръгнал да прави референдуми?Това са шменти капели за да плашат хората.Кой е тръгнал да прави президентска република?И това са шменти капели.Всичко това идва от Москва и се раздува нарочно по платените мисирски медии.Старите партии се накрадоха и искат още,затова е цялата работа,да се вземат и усвоят пак едни пари от ЕС.Е да,като те изтикат отстрани от хранилката и почваш да ревеш и да плюеш по всички.

55

Анонимен

преди 1 година

Роска тея "механизми на демокрацията" ни съсипват вече 30 и косур години бе образ! От баkиите на СДС до сегашният момент затъваме все повече и повече. Тея като не могат да се разберат за 1 правителство явно че трябва друг модел. Не са виновни и само те де на това дереже сме и заради хем ниската, хем грешна избирателна активност - колко трябва да си зле, че да повярваш на хора като Кирча и Кокорча?!

54

Анонимен

преди 1 година

Ако има някакви специални служби в България, би трябвало да направят проверка има ли този господинчо сметки в офшорни компании. И какви суми, получени откъде се съхраняват в тях. Нали бяха писали по друг повод че били много добри в дигиталните разследвания, но май не искат или не им позволяват да правят такива разследвания.

53

Владо

преди 1 година

Тоя *** нямали да млъкне най после, най- жалкия президент в света. ***.

52

Анонимен

преди 1 година

"ще изгубим милиарди от предоговарянето на Плана за възстановяване заради популизъм" -- абсолютни лъжи. Не е необходимо да затваряме централи под нечий диктат. Същото както стана с блоковете на Козлодуй. И плевнелиев, и петков, и борисов, -- дърпат им конците от едно и също място. Отдавна трябваше да бъдат неутрализирани. Това са откровени предатели и диверсанти.

51

Анонимен

преди 1 година

Това същество не разбира какви глупости говори, нито разбира нещо от икономика или макроикономика на България, от това какво става в ес или Германия. Просто има задачка от сащ да работи по диверсионен план за саботиране и разрушаване на българската икономика. Тези, които би трябвало да говорят са принудени да мълчат, а говорят американските агентчета, това което са им спуснали, припявайки като рефрен думичката "демокрация", с която нямат нищо общо.

50

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията не е започвала, това беше прелюдия на мошениците, един от които си ти. Очакваме с радост катурването на псевдодемокрацията. Когато сащ запитали Хонгконг защо не се присъединят към американските санкции срещу Русия ( Хонгконг е част от Китай, но има автономия и свое управление) те им отговорили -- това са санкции на отделна държава, не на оон. Към такива санкции не можем да се присъединяваме. Мястото на подобни същества като тази гнида на снимката е в затвора.