47

Руси

преди 1 година

Щом е мълчала е съучастник. С мълчанието си тя прави предпоставки този *** да направи така и с много други. Или е глупава или се е продала за да не й вреди на т.нар КАРИЕРА!

46

Анонимен

преди 1 година

Ако не и платил е изнасилване, а ако и е платил си е ...

45

Klaus

преди 1 година

Е тя така станала актриса , била изнасилена , айде бе . Платила си е цената , сега го играе жертва

44

Анонимен

преди 1 година

Рано се е сетила. А и да е вярно, гледам, че не й е вадил очите.

43

Шоп

преди 1 година

До Долна лъжкиня: Що непременно да лъже бе, бедно ти е въображението. Все пак става дума за холивуд.

42

Долна лъжкиня

преди 1 година

Това се проверява много лесно за по-малко от минута с търсачката на Гугъл. Ето какво блещи тая на 26 Май 2009 пред Дейли Мейл "Brooke Shields: I was a virgin until the age of 22" --- превод Брук Шийлд: Аз бях девствена до 22-годишна възраст.... Кога лъже тая - сега или преди?

41

Учуден

преди 1 година

Ама защо толкова рано го споменава това изнасилване ? Да беше изчакала още 40-50 години и тогава да го съобщи пък то все едно станало вчера .....

40

анонимен

преди 1 година

Спомням си, когато нямаше още интернет и четяхме само Паралели, че тази я рекламираха много, още като дете. Обаче никога не е била красавица, даже е много груба, и сега и преди

39

probi

преди 1 година

Просто ми омръзна да чета за изнасилени жени, които споделят своя проблем 1000 000 години след станалото.Разбирам, че са различни причините, поради които те не са казали преди, когато това се е случило.Но, да се разголваш сега, лично на мен, ми говори за нещо съвсем друго.Хайде, моля Ви, спрете се с подобни публикации!Случило се в наши дни - да, има смисъл.

38

Анонимен

преди 1 година

По филмите си показва сисите и катерицата и как няма да я такова.

37

Анонимен

преди 1 година

Защо тези звезди промотират изнасилванията, наркотиците и оргиите ... ще речеш че е най нормалното нещо за една жена да я изнасилват!

36

aZ-ът

преди 1 година

още едно ми-ту. Ах! Колко лоиберално....

35

българин

преди 1 година

Ех , ако може и сега някой да се подлъже да я изнасили , ама няма шанс вече.... !

34

Анонимен

преди 1 година

Абе има ли актриса, която да не е била изнасилена... Ама не се пробваха в шивашкия бизнес... по 12 часа шев и кройка.

33

нн

преди 1 година

Един стар руски виц: възрастна жена вика за помощ в парка Горки в Москва: Помоч, Помоч! Меня изнасилили! Дошли други хора и питат: -но когда ето случилось?- сорок лет назад!- но почему сейчас кричите?-приятна вспомнить........Извинявам се правописа.

32

Анонимен

преди 1 година

и аз и аз и аз, ама тайна майна

31

преди 1 година

И мен на работа ме тормозят сексуално, но няма на кой да се оплача, от някои колежки. Аз си искам, а те не ми дават, добре че има и добри които ме ощастливяват.

30

Напомняне

преди 1 година

-Госпожа, не мога да Ви обменя тези 100 евро.-Но, защо господине? Нали сте обменно бюро за валута.-Защото тези пари са фалшиви.-Аааауууу! Значи съм била изнасилена!Внимавайте, бре хора, с кого искате да правите секс! И тази така, ами да се оплачи на Me, too

29

Сега пред пенсия

преди 1 година

Чуди се от къде да вземе още пари.

28

Съдията Дред

преди 1 година

Добре че е било това "изнасилване" та да го спомене сега когато почти не остана някой дето да си спомня тая коя е .... Направо тая новина и идва като рестарт на популярноста . До вчера надали е имало поне един човек на тази планета който да се е тревожил дали е още е жива ... а ето сега . Поне хиляда човека ще си спомнят Брук Шийлдс и поне 20 от тях ще потърсят инфо в Гугъл коя е и що им е толкова познато името и... Ако Брук си спомня още името на "изнасилввача" заслужава да го черпи една БИРА..