34

Анонимен

преди 1 година

Нищо не можете да изградите! Само псртенки в медиите.

33

Сюлейман паша

преди 1 година

Инвестиция от 40 млн за е-коли?! Аллоо,едно по голямо цехче за компоти в днешно време струва повече а вие-коли ще произвеждате!И колко роботи ще има вьтре в този завод-един,два?Не си правете труда и не си харчете парите! Турците в най скоро време ще ви напьлнят пазара с качествени и евтини ТОГГ'ове!

32

Анонимен

преди 1 година

Ми не, ще е в Румъния. Никой не е толкова луд да прави бизнес в България.

31

Не

преди 1 година

Не няма, направо да ви оговоря , скоро ще отскочи в Румъния, като ни вижда какви калпазани сме с корупцията. Това ще го напишите сле месец .

30

Хемус

преди 1 година

Вечер си пусна онези игри с Ники Кънчев и после с Орлин Горанов!,90% от участниците все ай ти та и всякакъв тюрлюгювеч компютърджии,на елементарни въпроси от обща култура,не могат да отговорят и отпадат от раз!Та Калеко първо,ако беше някакъв ай ти фактор,едва ли щеше всеки ден да се хвалиш анонимно,на други анонимни потребители,колко си мангизлия

29

Хемус

преди 1 година

Пич хайде да спреш с твоя ай ти сектор,колко сте ларж!? Май страдаш от биполярно разстройство,затова ги драскаш нон стоп едни и същи глупостите тука!За 50 години се нагледах на лаладжии!Вземи вдигни самолета и го набутай на Таня,та найстина да създадеш някакъв продукт!

28

Аноним

преди 1 година

Киро нали вече изгради завод за елекро автомобили в Ловеч колко милиона заминаха там

27

изграждач

преди 1 година

как бе , нали киро построи завод за ел. автомобили , или не съм разбрал правилно ?!

26

Анонимен

преди 1 година

Не. Българинът е функционално неграмотен и кадри за целта няма. Ей го ИТ секторът- заплатите надминават 20к и внасяме кадри от чужбина. Бaньoвцитe умеят да берат малини, да карат баничарка и да редят кашони в склада. Друго- не. А квалифицираните отдавна сме с топ заплати във всички сектори, без държавния.

25

Анонимен

преди 1 година

даже в зеленчуковия динята я няма

24

Анонимен

преди 1 година

""България може да предложи висококвалифицирани кадри" - такива излизаха от образователната ни система преди 20 години и назад. До сега колко отях мислите са останали в България или активни в специалността си, че да си мислите, че са на разположение? Ах, гугутки....

23

Анонимен

преди 1 година

Завод. Над него облаци от дим дим дим дин дин динята я няма

22

ВЪПРОС

преди 1 година

Такива Заводи има вече в България - Хасково и Пловдив - Собственост са на Плевнелиев .Там средната Заплата е 500 лева и кутия храна .

21

Сата НАТО

преди 1 година

България произвежда толкова мед и олово, че трябваше да е световен производител на кабели, електрически машини и боеприпаси.

20

Бре

преди 1 година

Министърът търси възможности за развитие, а повечето от коментиращите са забравили че предишните търсиха само как да разпродат народни активи!

19

Криптофараон

преди 1 година

Още утре фолксваген идва и отварят завод с името дизелгейт. Продавам акции в коини.

18

Анонимен

преди 1 година

От завод за коли вече се говори за компоненти. Утре ще се окаже, че не са за коли, а за каруци.

17

Анонимен

преди 1 година

От последните 2 години в България не е стъпвал чужд инвеститор и тези които бяха отпреди, голяма част от тях си заминаха.

16

....

преди 1 година

Колкото изградиха завода за измислените китайски електрически купчини желязо ли??

15

Еrror 404 404 404 40

преди 1 година

80% от населението в работоспособна възраст е неграмотно ромовско!Но ромовите не обичат да работят!