83

СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ

преди 1 година

Радев, че е предател и подлизурко е ясно. Само, че той най-опасният, защото е лисица, прави се на проруски, а всъщност е американско мек...ере и и прокарва всичко, което е вредно за България.

82

Анонимен

преди 1 година

Дано българите запомним този урок и повече никога да не слагаме военен за президент, премиер или каквато и да е друга важна държавна работа!

81

Анонимен

преди 1 година

Пускай гълъба да отлита. Назначи ни акалемик тоя път!!

80

Анонимен

преди 1 година

В ЛЮПИЛНЯНА ЩЕ ИЗМЪТАТ НОВАТА ЛЕВИЦА ЗАДА СЭСИПЯТ НИНОВА И НДСВ ЗА ДА ОТМЪКНАТ ПРОЦЕНТИ!ПАК ДА НЯМА МНОЗИНСТВО И РАДЕВ ДА УПРАВЛЯВА

79

Аз

преди 1 година

Уж ГЕРБ крадци, а живеехме по-добре. Цялата каша я забърка Радев и продължава.Импийчмънт.

78

Две годинки

преди 1 година

Има модел ,,Радев" . И той се казва криза след криза,хаос след хаос. Нека ме обори този неспособен човек да управлява държава.

77

Анонимен

преди 1 година

Е то по- безволева марионетка трудно ще се намери

76

Избирател

преди 1 година

Колкото и избори да провеждат пето-колонниците аз няма да гласувам, докато не свърши войната в Украйна, когато путинистките партии нас не бъдат поставени извън закона...

75

баба мара

преди 1 година

пеканов се изцепи че да купуваме газ от русия е неморално с това изречение товамомче приключи с политиката да се връща във виена да демонстрира махането напаметника на съв армия в центъра

74

До ТЯ

преди 1 година

Като пискате, че не се мисли за народа, напишете какво искате да се измисли. Айфелова кула ли да ви построят или кула на Пиза, или Биг Бенд. А за малките заплати упреквайте себе си, който е учил, ще папа едрата пара, измислено е от финикийците, които са заменили мидените черупки с пари. Оттам думата "монета", на името на красива мида, ползвана за размяна.

73

до 78 факти

преди 1 година

Ами зберете си Кирчо или Кокорчо! Този ни оправи, а те ще ни дооправят!

72

тя

преди 1 година

Никой не мисли за народа , а те им плащат големи заплати и привилегии които те сами си определят , а как да живеят хора с 780 лева или с 400 лева ?!

71

Анонимен

преди 1 година

съд за рундьо, съвсем целенасочено вкара държавата в тая политическа спирала!

70

Гешев

преди 1 година

Фуражките и каскетите в България ни чака светло бъдеще!

69

Столетник

преди 1 година

Нищо ново под слънцето. От 80 години ни управляват все с Гълъби, проводници на руското имперско влияние и клептокрация.

68

хюго капет

преди 1 година

Щото по-некадърен полит комисар и зелен чорап трудно ще се намери. Радеф, руска подлогу...

67

Анонимен

преди 1 година

Значи да чакаме още толкова птичешки куришки...

66

Милиардер

преди 1 година

А пък преди него, Радев, ще е Бойко борисов. Да ни е честита НОВАТА. На тези с генералските шапки, да са им честити новите затворнически униформи. СТОЙНЕ И ВАСИЛКЕ.

65

Интернет

преди 1 година

Тази за Василката, младата невеста, нека да се носи над София. При това, да я пее г-жа БОТЕВА. А не да ми разправят някакви си политици и техните лидери, че мутрата от Банкя си е намерил членската книжка от БКП. Щом си я е намерил да си я даде на Нинова. Но пък, отново не могат да направят правителство. ЧЕСТИТА ДА НИ Е.

64

Дружба

преди 1 година

Ще ги поведа ХОРОТО И РЪЧЕНИЦАТА, когато България има някакво си правителство. Тези на генералите като Радев и Борисов ги видяхме. Стойне. Алтън ЧЕЛО ИМА.