195

Просто е!!

преди 1 година

Коста Кънчев са го арестували на някакъв таван в Лозенец. Крил се като мишка.Оня другия *** ще го докарат от някъде по етапен ред с праннги на ръцете и краката.

194

Каскет

преди 1 година

Е за затвора

193

Каскет

преди 1 година

Смешен ,Nexo ви съди за 1 милиард

192

Анонимен

преди 1 година

Кой е защитеният свидетел? Да не е Бате?

191

Опппааа

преди 1 година

Търсете ги в Дубай !

190

Анонимен

преди 1 година

Тия първо задържат, след това търсят улики и затова за тези безчинства е осъждана България. Заради прокуратурата, държавата, т.е. ние плащаме милиони обезщетения. Това най-сетне трябва се се коригира в закон и вината да е лична, а не българите да плащаме за такива произволи. А за кюлчетата и пачките ще има ли най-сетне разследвани и ще издирвате ли някой.Народът никога няма да го забрави и да го прости на тази институция.

189

ГжегошБженчешчикевич

преди 1 година

Не разбрах ясно в какво точно ги обвиняват, та да ги издирват. Моля, някой да ми обясни! Благодаря!

188

Кметът

преди 1 година

Каскет,а ти кога?

187

Анонимен

преди 1 година

Никакво съмнение няма, че този ще остане в историята като прокурора на мафията. Гони чуждите мафиоти, а 'нашите' закриля. Вкара и невинни хора в затвора само и само да отчита дейност. Прокуратурата на Конго сигурно работи по-добре. Позорно е, факт.

186

Анонимен

преди 1 година

Абе Гешев нали Сийка каза, че NEXO са разследвани в САЩ за пране на пари на руснаци и джихадисти и даначни измами. А, кво се оказа, че споразумението с властите в САЩ няма и намек в подкрепа на подобни обвинения.Освен това глобата от 45 млн. $ е доста ниска в сравнение с милиардите които плащат други компании.

185

Анонимен

преди 1 година

"proof of stake, NEXO е ERC-20 token" прозяяя ... Мляс мляс ... Кво е това е? Зени са у раце и запопни истинска работа ве

184

Анонимен

преди 1 година

"Няма да работя, за да плащам за грешките на прокуратурата." - Кои ни пита за това?

183

Анонимен

преди 1 година

Чувалите от Хемус кога ще разследват.

182

Анонимен

преди 1 година

Споко, като прехвърлят 51% от Нексо на Петьо Еврото, ще отпаднат обвиненията.

181

Анонимен

преди 1 година

Тарикатите от ,Nexo са преобръщали крипто в традиционна, конвенционална валута и са я препращали към лични сметки? Скоро ще бъдат издадени бюлетини на Интерпол за издирването на Тренчев и компания. Прали са мръсни руски пари. Засечени са трансфери към терорист от Хамас и руски фирми под ембарго.

180

Анонимен

преди 1 година

В сутрешното си предаване днес Георги Любенов прекали с повтаряне на въпроса си към Гешев за "кюлчета и пачки", сякаш самият Киро просто му суфлираше настойчиво в ухото. Няма кюлчета и пачки Жоре, има само снимки. Същото е и с къщата в Барселона. Български политици и журналисти сами се оплитат в нескопосаните инсценировки на ченгета от ДС, създателите на несъстоятелните обвинения срещу Борисов. Любенов е напът, да преименува предаването си в "Клюки и изрезки от вестници".

179

Анонимен

преди 1 година

200 Това са недоказани спекулации, като изрезки от вестници, клевети и откровени лъжи.

178

Анонимен

преди 1 година

Ще е забавно да се гледа как ще се гъне КаскетЯ, когато конгресменът встъпи начело на комисията и ГешеФФ бъде санкциониран:Да припомним:"Превръщането на прокуратурата в оръжие за организираната престъпност и корупция е сериозна заплаха за стабилността на важен съюзник в НАТО и като цяло за Балканите.Може би най-притеснително е, че българският съд изглежда следва отказа на прокуратурата да действа срещу санкционирани индивиди, и наскоро обяви санкции на САЩ под глобалния закон "Магнитски" за неефективни и без правна сила в България"И не на последно място, това писмо е адресирано до

177

Анонимен

преди 1 година

Жалко, че от България са мамени стотици хиляди вложители в Нексо и че реалните им пари са преобръщани в крипто. Жалко, че от платформа със седалище в България, са се прали пари, извършвали са се трансфери към терорист от Хамас и руски фирми под санкции. Жалко, че Нексо си е купувала политици и партии, и е помогнала за манипулиране на машинния вот. Близък съратник на Тренчев е държал машините в склад. Скоро ще има червени бюлетини за международно издирване за шефовете на Нексо.

176

Анонимен

преди 1 година

Сума ти българи имат имоти в чужбина, а Баце е в частния бизнес от 1991 и е милионер от поне 15 годинине виждам що да не даде пари за къща на любовницата си и детето си.