233

Анонимен

преди 1 година

вижда се кой се готви за война и е военолюбец, този които разработва нови оръжия.

232

Анонимен

преди 1 година

това оръжие са го взели от вантастичните романи

231

Путин е

преди 1 година

Антихристът в действие !

230

Servan

преди 1 година

Супер👍и защо не покажеш на байдан с една демонстрация до сащ, а защо не и десетки.Дали няма да напълни гащите

229

Вътю Т.Панчев

преди 1 година

А изпращането на разни котки на укропитеците е акт на милосърдие и човеколюбие ...

228

Kdnn

преди 1 година

Може би предполагам и за п..🙄..та кой е казал че една държава трябвало да се срине с земята от там да се почне ,но п.🙄..та винаги ще намери от 9 дерета вода както се каза само и само да не е така

227

anonimen

преди 1 година

СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ !!!!!!! БЬЛГАРИЯ Е НА СТРАНАТА НА РУСИЯ !!!!

226

Анонимен

преди 1 година

На гол тумбак чифте пищови.

225

Анонимен

преди 1 година

Ние еврогеювете Пеосейдони не ни плашат , пращаме 20 танка Т72 и ги бием руснаците.

224

Исус от Назарет

преди 1 година

Малко инфо за полово флуидните шороштаченца - въпросите около това торпедо са следните: дали височината на цунамито ще е 500 метра или ще се задържи в рамките на 300 и дали вълната ще навлезе на 500 километра в сушата или само на 300. Айде чешкайте дупетата сега и се опитайтеда мислите с *** израстъци над раменете.

223

opis

преди 1 година

Хора! Русия си е такава каквато няма да я разберете докато не поживеете там! Направете няколко гуляй=запоя с приятели, усетете студът и водката,красивите девушки и просто и повярвайте на Русия! Тя НЯМА да се промени! Или я приемете такава каквато е или не и пречете. Няма да я победите или промените! Една огромна вездесъща мечка, тромава,наивна, мудна и не я дразнете, че ще ви запомни и ще дойде чак до вас да ви го върне!!!

222

Klaus

преди 1 година

Моментът в който Китай влезе в играта , ще разберете за какво иде ред(ч) - Евро-Атлантически *** !

221

чуденка

преди 1 година

Наистина каква е тази страна, която плаши цял свят със супер оръжията си, а един телефон за удобство на гражданите си не създаде? Изобщо с какво друго, освен с оръжия, може да се похвали "Могучая"? При изливане на такива богатства от петрол и газ, трябваше да е позлатила живота на населението си. Вижте малките Катар и др. по персийския залив. Строежи, пътища, превърнали пустинята в градини, а тия само оръжия дрънкат. Не, не мога да се сетя за нещо тяхно значимо, което да е в услуга на хората?

220

Митев

преди 1 година

Вероятно е "създаденото супер оръжие" на етап анимация.

219

Виготура

преди 1 година

Бахтая Русия бре. Стратегически оръжия могат да правят, ама един модерен телефон, или компютър не успяха да създадат.

218

Мдааааа

преди 1 година

Не забравяйте, че противно на името си е от мъжки род.... Дядо Иван толкова як го е наточил, че ай е посегнала Краварията, ай е изгоряла барабар с добитъка си, и двукракия включително!

217

Посейдон

преди 1 година

Разхлабващото на ЕСЕС и САЩ

216

До 277 читател

преди 1 година

Ти си читател колкото един чукча.... Нямам как да знаем реално каква е технологията, но ядрено захранване на малки обекти съществува още от '70те години на миналия век с апаратите Вояджър. Енергията се произвежда не чрез ядрена реакция, а чрез топлината от разпада на определения изотоп.

215

читател

преди 1 година

Нещо съм скептичен относно това оръжие. За да има неограничен радиус на действие и с такава скорост, означава че руснаците са овладели технология за автономни при това доста малки ядрени реактори. За бойната глава може да се предполага че е вярно. От една страна такъв реактор за еднократно истрелване прави торпедото неимоверно скъпо. Освен това, ако те имаха такава технология, щяха да печатат пари вместо да избиват комплекси в Украйна. Просто щяха да я купят. Нещо ми се струва фейк тази новина.

214

Факт

преди 1 година

Всяка новина за руско "супер оръжие" може да предизвика възторг само в заблудените ***. Нормалните хора се смеят с глас на тия глупости.