80

Манол

преди 1 година

Айде само без плитките антиевропейски внушения на копейките тука!! Че много им се надигнаха въшките... Платени тронове.А по казуса с пчеларите- прави са хората да протестират срещу произвола на институциите ни. От чиновник по- гнусен дървояд няма. А от полицейски произвол пък, хептен. Явно са подразнили нечие некадърство облечено в политическа власт.Бедна и все по- проста България..

79

До 74

преди 1 година

А, ако от ДАНС са прави и има защо да са ги подпукали тия ?Тогава ?По-добре не давай мнение ,а си гледай своето жалко съществуване .

78

Щом

преди 1 година

има съмнение за нещо , ще има и проверки ...ДАНС е за това !Но .... трябва всички да се проверяват , както трябва !!!Без изключение! ?

77

Радо

преди 1 година

БГ е държава на поръчковите Еничери. Слугува се на ДАЩ и други колониални държави безогледно и нагло.

76

4444

преди 1 година

Има хиляди пчелари, не съм чул ДАНС да се занимава с някой от тях.Тези очевидно са измамници и то за милиони.

75

Гост

преди 1 година

Занимавал съм се с мед и пчелни продукти в тази работа пара няма освен, ако не правиш далавери ,особенно по време и след ковид продажбите удариха дъното никой не купува,а и цена няма

74

Кака Мара

преди 1 година

До 73.Разбира се че добива зависи от пашата.Странджа е с мек климат,пълна е с лечебни билки и треви,цъфтящи дървета и храсти.Самото местоположение предполага по-дълъг период на паша.В периода на паша една пчела-работничка изминава всекидневно за събиране на прашец до 5километра разстояние от кошера.

73

Bin

преди 1 година

Краставиците ни бяха криви , но по- вкусни и ЕС ги забрани, сега меда им пречи и ще го затрият пък после ще не гушат с глюкоза в красиви пласмасови опаковки и така напред да сме здрави и да ядем *** на ЕС.

72

Анонимен

преди 1 година

Във Варна има една фирма, която пълни бурканчета с мед за неска фирма - на бурканчетата се лепи само една белешка с печат за контрол на качеството а немците си лепят истинските етикети. Та в тази фирма медът се разрежда с глюкоза 60:40 за да има търговски вид и защото медът в Европа е по-рядък. Нашият оригинален мед е уникален с гъстотата си и ако се захароса също е доказателство за чистота и високо качество. Истинските пчелари ги прецакват с ниски изкупни цени и ги гонят навсякъде заради пчели

71

Знаете ли

преди 1 година

Знаете ли, че кислородната вода в апречката на авомобила ви е годна 6 месеца и ако искат ще ви глобят по всяко време. Така и за 1 кошер или GPS за 2 метра повече или по- малко се заяждат бухалките с човечеца за да му вземат бизнеса.

70

Анонимен

преди 1 година

После некои се оплакват, че само при Бойко се случвали такива работи и Бойко им бил виновен. "Дълбоката държава" е това, с което трябва да се преборим! Това е мафията, която стои зад всички политици и институции! А разни Бойко, Кирчо, Радев и всякакви подобни са само актьори в театъра! И да махнем единия, ще си назначат друг и пак ще е така. Крайно време е да го разберете!

69

Анонимен

преди 1 година

ПЧЕЛИТЕ ВРАГОВЕ НА ДЪРЖАВАТА. БАХ ТИ МАЙТАПА. ЗАЕЛ СЕ ДАНС.

68

Анонимен

преди 1 година

до 66 КАКА МАРА- А да си чувал термина "паша"? - откъде да съберат прашец пчелите. ами като е разсипана природата.

67

Той

преди 1 година

На някой му се приискал да присвои готов бизнес със 2000 кошера, хотелче и др. Изградени с труд и пот на чело и праща бухалката да го лапне на готово. Б***т тая държава. Демокрация деградация мутраграция

66

ПроСоТо

преди 1 година

ДАНС не била бухалка...Прокуратурата-тоже...Изобщо,в едно райски организирано общество битуваме..Да ни завиди чиляк..

65

4040

преди 1 година

После се чудят защо затъваме и никой не инвестива в България и бягат в Румъния. Ето ви пример дето да ви изкара очите.

64

Цъ

преди 1 година

Май има някаква далавера със Субсидията от ЕС.?

63

Обективно

преди 1 година

УНИЖАВАТ И УНИЩОЖАВАТ НИ!!! НО НИЕ СМЕ НЕУНИЩОЖИМИ!!! ИНФО СВИШЕ!:)

62

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиците не искат българи на тази територия

61

Кака Мара

преди 1 година

Грижата за 2000 кошера изисква около 80 човека заети целогодишно.Това 5 килограма мед от кошер е направо смехотворно.От 8 или 16 пити/с магазина/ да изкараш 5 кг. от средно 2 пръскания значи изобщо не разбираш от пчеларство.До началото на 70_те години на миналия век дядо ми поддържаше пчелин от около 100 кошера,в добри години изкарваше по 4 тона мед,а грижите бяха и лете,и зиме.Така че знам за какво иде реч.