13

Анонимен

преди 1 година

Със самолета по линията Скопие-София на К.Петков ли доведоха пребитото момче???

12

Анонимен

преди 1 година

Да "благодарим" на Кирчо и шайката му и за това! Те - ПП допуснаха такива отношения с РС Македония,и там направиха мазало,както и с Русия,за която вече сме вражеска страна!! Започва се вече упорито да плащаме и то с живота и здравето си за престъпленията на тези недоразумения на природата!! Как не ги е срам да се показват и изобщо да говорят и да изтъкват колко са добри и кадърни!?? СРАМ!!!!

11

да

преди 1 година

украйна за русия е македония за българия, но.....русия ще ги смачка със супер оръжия, а ние с магарешки каручки и прашки!

10

АнонимеН

преди 1 година

ХРАНИ КЕЧЕ ДА ТЕ ХАПЕ!!! ХЕМ ИМ ДАДОХМЕ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ЗА ЕС ПРЕНЕБРЕГВАЙКИ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС И ТАКАВА Е ОТПЛАТАТА!!!

9

АнонимеН

преди 1 година

ГОЛЯМ СРАМ!!! В СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ СЕ ПРЕСЛЕДВАТ БЪЛГАРИ АКО ДОРИ САМО ПРИТЕЖАВАТ БЪЛГАРСКИ КНИГИ ПО ИСТОРИЯ!!! А ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ГЕРБ, ПП , ДБ И ДСП ИМ ДАДОХА ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА ЗА ЕС КАТО СЕ ОТКАЗАХА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ!

8

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е България да препарати ,всякакви Дипломатически отношения с това нещо !И да си прибере хората от там !Толкова ли е трудно ?!

7

Анонимен

преди 1 година

Нашите укропитеци.

6

До 3

преди 1 година

Урока си го знаем !Не си мъчи акъла !!!Ако ,го имаш !!Едноокия ша Ви изсъска !!Стой ,че -гледай !!

5

Възмутен

преди 1 година

А за оня старец дето бартчедите го убиха заради ракията и другите от Територията дето от десетилетия и всекидневно ги пребиват да им ограбят пенсиите защо не пращате Спартани а даже и пръста си не помръдвате!Фалшиво театро!

4

Нане

преди 1 година

макетата са за утилизация, като укрите... ===))) нещастни комплексари...

3

Анонимен

преди 1 година

Това да ви е за урок, да не разпространявате нацизъм извън пределите на Чалгарския ви райх. Не всички хора на този свят искат да ги управлява военен дикаторФатмак и нацистки германски цар. Вие като стеГлупави си е ваш проблем, затова държавта ви е заприличала на африканска диктатура от третия свят.

2

Анонимен

преди 1 година

Много умно правим в случая, че раздухваме скандала. Дано заспалковците в Брюксел най-накрая даа се събудят и да набият канчетата на пещеpняцитe от РСМ - ФИРОМ

1

Анонимен

преди 1 година

Нали уж със Спартан щаха да го доведат? Колко самолета сме изратили да го докарат все пак?