7

Анонимен

преди 1 година

Ушевите корумпета, масово карат пияни и друсани,но са с картата напред,бягат или се крият. Трябва много да се разсмърди,та да се разчуе. Например след милиционерският банкет, колата на началника на детска педагогическа стая в Благоевград е намерена катастрофирала върху жп линия,а от ушевия няма и следа,бил е с колата си на банкета. Оня преди нова година,вилня пиян в София, защото жена му му казала истината. Джендърмеристи карат пиени и газят пешеходци и още поне стотина предни примера има.

6

До 6:

преди 1 година

Какъв "фалш", бе наркоман? Ти нямаш деца и не те интересува, че някой като теб или Семерджиев ще ги убие на спирката. Дрогата е огромен проблем за Бг.

5

Анонимен

преди 1 година

Тия са симпатизанти на пп яко надрусани, а пияндетата на Копейката

4

Иван

преди 1 година

СТИГА С ТОЗИ ФАЛШ-ОБВИНИЛИ сте някои за шофиране с алкохол и наркотици!!!Статистика се прави след съд и доказване на престъпление!Аман от тъпите ви акции,от които,както се вижда,ефекта е КРЪГЛА НУЛА.Ама с този капацитет под фуражката,толкова!

3

Бойко Българоубиец

преди 1 година

Наркоманите изпреварват пияните, значи стоката ми се продава добре хехе ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!

2

Анонимен

преди 1 година

Трябва да съм впечетлен ли? Ей сега станахме от една ранна маса - поне 40 човека от фирмата пиха, а половината напраха и по една черта. Всичките са с коли.

1

Haha

преди 1 година

А, тези мародери кой ще ги контролира. Свикнали са да дерибействат още от милиционерско време. Задължителни проверовъчни на нормативите. Това ще изхвърли 95% от *** лой наречена полицай и ще остави 5%, които щом имат волята да се поддържат във форма има шанс да не са тотално безполезни.