24

Анонимен

преди 1 година

Тази работа в Украйна стана заради подобни случаи.Защото и там има непризнати малцинства / руснаци.

23

до Асан

преди 1 година

щот са биле 3 *** , инак нямат достатачно мотивация поотделно

22

Анонимен

преди 1 година

Някой ни прилага украински сценарий, схващате ли го? Я онова Аналенче от Дойче да дойде да ни обяснява сега какво да трием от историята! Чакаме я наглата. Защото когато се оправдава насилието на макетата над българи се стига до тук. Сега да ги видим американските и ЕС лидерите как пак ни размахват пръст за това точно как трябва да се държим с наглеците от РСМакедония. Обвинявам директно ЕС и САЩ за това, защото им дадоха гръб срещу нас. А на Германия й пожелавам да върви при Рогатия!

21

Анонимен

преди 1 година

Аааа ше се оправят бе няма къде да идат , но по другият начин с тоягата

20

Тоя клуб

преди 1 година

не беше ли освиркван при откриването? А самото откриване не беше ли в края на 2022г? И с това име... рецепта за мизерии.

19

Тошо

преди 1 година

3-та виновници да поемат отговорност, като начало платят за телесна повреда, за нарушаване на отношения с друга държава, и да поемат разходите на самолета.Нека утре пак да нападат, ще се научат те на европейски правила!

18

Анонимен

преди 1 година

Това поколение македонци няма да има оправия със сигурност. За следващите също не съм оптимист

17

Анонимен

преди 1 година

пребит дилър на наркотици и веднага българин и пращаме самолети!!!

16

Аз

преди 1 година

Спрете да издават на тези г**** паспорти. Когато ги помучат и отидат в фруга страна им казват "Европейски паспорти", не български. Те мразят всички българско, така са научени. Лошото е, че ние отговарям на злото от тяхна страна с добро, вече се видя, че бе трябва!!! Отрежете ги отвсякъде, нека бъдем твърди като гърците, а не някакви си мекотели... В така наречената * Аки... Дония живеят Българи и албанци, други няма. Не стана ли време да се посегне доста по-твърдо?!?! Гърците постигнаха своето

15

Анонимен

преди 1 година

До 15Държава македония не съществува)))))))210 държави членки на ООН не мислят така.

14

хаххахахахха

преди 1 година

Спартана се счупи, пращат Фалкона!

13

България

преди 1 година

Държава македония не съществува !!! Научете историята на България. За всяко нещо си има решение , стига органите които отговарят за това да имат желание и да си вършат задълженията. Трябва ли заради няколко чобанина да го отнася всички? А Трифонов вместо да си прави PR да вземе да си ходи у село плевен или от където е и да си спомня как му плащаха и все още го правят ретро- мутрите от 90г. Явно е забравил , но има достатъчни видио и аудио материали , които говорят достатъчно.

12

Анонимен

преди 1 година

Власта доказва още един път, че се грижи повече за чужденци от колкото за собствените си граждани.Въпросното маке можеше да бъде лечен и в скопска болница.

11

истина

преди 1 година

ТЪРСЯТ СИ ГО МАКЕТАТА И ЩЕ СИ ГО НАМЕРЯТ ,,,ПАК ЩЕ СЕ МОЛЯТ НО ТОЗИ ПЪТ МИЛОСТ НЯМА ДА ИМА...

10

Анонимен

преди 1 година

да викнем посланика си за консултация и да седи тук до откат

9

Анонимен

преди 1 година

За съжаление в областта Вардарска Македония живеят наши братя, които са спрели развитието си някъде около 19-ти век. Те са ни кръв, но в някои отношения са по-изостанали от албанците - те поне знаят какво искат, а нашите братя единствено са научени да мразят.

8

Анонимен

преди 1 година

Нашите пък като вземат да преиграват!

7

Анонимен

преди 1 година

и нашото външно министерство е пуснало само протесна нота, хахахахаха. скапаняци. Слаба държава, *** народ, продажни депутати - За съжаление не живеем в средновековието, инак досега да сме ги измели в албанските планини...

6

L.

преди 1 година

Тоя самолет напоследък само като линейка май го ползват. Или имаме няколко?

5

Анонимен

преди 1 година

Ами в народното събрание има шопари колкото щеш