182

Косето

преди 1 година

Само да ви кажа ,че хората са изоставени в собствената си страна

181

Македония

преди 1 година

Ако държавата ни нападне рсм е проблем, но ако спонтанно обикновенните граждани започнат да навлизат на територията на рсм с цел предизвикване на гражданска война и смяна на режима в рсм няма да е нарушение или престъпление по българските закони. Така, че решението е да щурмуваме рсм!!!!

180

Дай примен

преди 1 година

слави поведи твоята партия към Македония и я присъедини към България. Ходил си войник, знаеш какво е. Хайде с оня тошко и оня иво сиромахов.

179

Шматка

преди 1 година

Дълъг, ти дори не посмя да влезеш в парламента, тук искаш да знаеш, кой какво би направил? Стига нажижава още обстановката! Ако тези побойници са от "Вагнер" какво ще питаш? Дали някой ще нападне Русия или вето и т.н. Руснаците избиха сума Българи в Украйна нещо да си написал или казал изказал по темата? *** в Охрид или Скопие като смел Български патриот и им обясни на С.Макета какво ти е на сърцето! Всичко седнало да пише. Дела се искат Слави, не Клавиши. Какво си казал не е от значение!!!

178

пояснение

преди 1 година

Маркседонски цесекарски език създаден на точно 5 май е официален в Северна Македония..................Доказан ФАКТ................................Червеният Вазелин Трифонов Слави заради него пребиват българите там и прочие

177

макекурва е тоя

преди 1 година

Македонският език си има рожден ден и той е рождения ден на ЦСКА и Карл МАРКС 5 май

176

Съвет от дядо

преди 1 година

Предлагам да нападнем СМ , както Путин нападна Украйна. Става ли ?

175

Xaxa

преди 1 година

А българите от България нямаше нищо против да бъдат принуждавани да се бучат с отровите. Тогава мълчеше като г-ъ.з. Зеления сертификат го помним. Помним и как шyтоветe ти слязоха в първия ден маскирани с памперси за пред камерите само естествено, нищо че до предишния ден обясняваха в 7/8 колко са вредни и как щели да вкарат в затвора Кунчо, бай Шиле и Мутафчийски в затвора. Copoсоидна *** си и ти "воеводо" измислен. Мучиш сега защото иде цирка "избори".

174

Ела

преди 1 година

И понеже това се случва с българите в РСМ, ти искаше да изпратиш техен космонавт в орбита? Ах, фурнаджийска лопата ...

173

Колев

преди 1 година

Прав е човека само че ние ,с професор Топалов отдавна казахме че Белград няма да ги пусне в евросоюзът преди Сърбия да влезе,и да стоят самотни сърбите,каквото и да се подписваме с тях сърбите пък и руснаците и те имат интерес да клаттят балканите тук ,все ще измислят проглеми,това са руски саботажи от кремля тръгват но както винаги минават през Белград

172

просту

преди 1 година

ст използва националистическата карта да прилапа некой гласец, само дето народа само веднъж се лъжи

171

димитър

преди 1 година

Славчо ,популист си ,ясно е ,не мисли ,че не Ни пука .Повече точки няма да събереш ,дори и от това ,което се случи .Знаем те .

170

Ти да видиш!

преди 1 година

Мирясай бе,***!Каквото кажеш все е плагиатско и просташко!Вярно е ,че ти си жертва на твоите мафиотски структури,но това не те освобождава от отговорност пред народ"суверен"и БОГ!ТИ си раздвоена овча муцуна:До обят те е яд на другите,а след обят-на себе СИ,еничерски ОЛИ...

169

Анонимен

преди 1 година

аре слафчо , бегай на мекедонския фронт да спасяваш българи , стига си седял на дованчето и поствал във фесбука

168

Анонимен

преди 1 година

Чалгарите прецакАха държавата.

167

Бонго Бонго

преди 1 година

Кой пусна ДПС за повече изборни секции в Турция?Кой пусна фъндък на Радев?Кой е виновен за 3 г ПП да управлява?Славиии....иеееее. Търсете тактак ДЖАМБА ДЖАМБА....аре ей шшш дай зурна турска...аааааа...са са по са..

166

R

преди 1 година

Ти да мълчиш! Народът те прати в парламента като първа политическа сила, а ти се помри като мишка.гледай си болестите и парите и си живей живота.

165

Анонимен

преди 1 година

До 192.....Каквото и ти!

164

Анонимен

преди 1 година

и кво - слафчу май пак му се иска в парламента и ся са напъва яко . От това напъване - най-много да се на--ака.

163

До 196

преди 1 година

Темата е друга, умнико !