22

La France

преди 9 месеца

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Vive la Republique! Vive la France!

21

ааа!

преди 1 година

Лас Вегас прави по 40 милиарда долара на година.

20

Анонимен

преди 1 година

Париж бил най-мощният град в света за туризъм. Париж е заплашен от плановете за модернизиране на изгорялата Нотр Дам. Искат да я увенчаят с полов/член.

19

преди 1 година

Аз да ви обадя, добре че дума не обелват за тук. Живея до центъра на града, папагали няколко вида, големи какадуда и по малки. Посуми и игуани. Кристални непокътнати плажове. Живея на 2 км от тях и на 4 км от Операта. Няма панелни к0птори само красота по улиците. Под кварталите тунели, най дългия е 7 км под Епинг. Цял лабиринт от тунели е под града. С колата за минути съм където пожелая. Няма задръствания и ми3ерия. Ай поздрави от най райския край на Планетата. Махнах се от Западна Европа

18

Смех

преди 1 година

До АнонименКакъв китай бр кой иска да ходи в тая комунистичекъ кочинъ

17

Алекс

преди 1 година

Класацията е обективна.Париж е страхотен град.

16

Анонимен

преди 1 година

Не виждам в тази класация Варна, Русе, Бургас, Пловдив, Велико Търново и т н.

15

Анонимен

преди 1 година

Сега пуснете и списък на тур. дестинациите с минимален брой хора на кв. Км. Колкото по-малко навалица, толкова по-добре! Градски туризъм = тълпища, блъсканица, мръсен въздух и вода. Пластмасова храна, слънце между два блока, ако сте късметлии. Гледки към отсрещната тераса и т.н. предпочитам села с 1 жител, поляни, планини и празни плажове.

14

Българин

преди 1 година

Белите, манастирите. Те може и да се продават, но не и ние. БЪЛГАРИ СМЕ. А и просто няма необходимост да си продаваме активите. Достатъчно богати сме. Да ви е честита, на варненците и на бургазлиите. Морето си е наше, българско, въпреки, че му казваме Черното. Обичаме си го. Туризмът си е туризъм, но Глория и г-жа БОТЕВА СИ ГИ ПЕЯТ ПО-ДОБРЕ ОТ МЕН. ПЕСНИТЕ. В БУРГАС ЩЕ Е. МЛАДОТО ЕВРЕЙЧЕ СИ Е. То ще ги купи манастирите.

13

Анонимен

преди 1 година

Това някаква класация от преди 20 години ли е? Кой в днешни дни ще иска да ходи там.

12

2023 г.

преди 1 година

Може и такава да е класацията, но в тези градове е много скъпо. В БУРГАС ЩЕ Е НАДПЯВАНЕТО На ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИТЕ. Там нейде, около ХОТЕЛА ПАРК. За Белите и за Василката. Но пък, лично аз се чудя коя е по-добрата от Глория и г-жа БОТЕВА. През ЮЛИ.

11

Марсел Попов

преди 1 година

Къде са зайчанцата дето наричаха Париж - гето? Кой човек ще иска да посети гето? Обаче нещо не виждам софия в цялата схема?! Май гетото е софия?! Разкъртени панелки, "пътища" като след бомбардировка, бетон, кал, улични кучета, oтпaдъци навсякъде и раздърпани алкохолизирани ceляци по улиците, АХАХАХАХАХАХАХА!

10

Анонимен

преди 1 година

До 12 - Връщат се тези дни ... Спокойно!

9

Евер

преди 1 година

Бях в Париж. През октомври миналата година . Една мечта стана реалност . Страхотен град . Космополит . Да, араби има . Много. И *** . Но сред тези хора се чувствах в безопасност. Метрото старо. Вехто. Но развито . На 1-2 минути идва влака . Града е уникален . Наистина . Идете . Вижте

8

11

преди 1 година

В сой век живеете какви царове,князови прочие тъпотии ви гонят като в държавите конституционните монархии

7

Анонимен

преди 1 година

Цариград винаги е бил номер 1. Истанбул

6

Хамид

преди 1 година

Париж е супер опасен град за живеене и посещавабе, главно зареди жителите от сахел и северна африка

5

АнонимеН

преди 1 година

АБСОЛЮТНА ИЗМИШЛЬОТИНА Е ТАЯ КЛАСАЦИЯ! КАКВО ТОЧНО ИМА В МЕКСИКО СИТИ КОЕТО ДОРИ НЕ Е КУРОРТЕН ГРАД!

4

Между.Издирване

преди 1 година

България веднага да пусне за издирване с "червена бюлетина" на Интерпол и Европол на убиеца и наркотрафикант иле спасевски, защото в СърбоМакедония ,вместо да го съдят за опит за убийство, ще го наградят с орден. Не може да разчитаме на справедливост,защото глухи и слепи знаели, че се занимава с продажба на наркотици, т.е.има чадър и покровителство от властите

3

Анонимен

преди 1 година

Не искаме тук мигранти и туристи тип гранде американо и подобни, много сме си добре така.