34

Анонимен

преди 1 година

Путинофилът не разсъждава, защото спазва заповедта на диктатора към подчиненото му стадо. Путинофилът е длъжен да изпълни заповедта на диктатора, да нахлуе в чужда страна и да върши военни престъпления. А когато го посрещнат, както заслужава, да нахрани гарваните и плъховете, които са единствените печеливши от специалната могилизация.

33

Анонимен

преди 1 година

от 105 години Русия мъти водите в цял свят с техните призиви за световна революция. Бележат непостижими успехи в унищожаването на собствено население и население в други страни. Погледнете историята на съюзните им държави. Това унищожително поведение с огледален ефект се обръща срещу самата Русия. Природният закон гласи: всяка сила поражда равна на себе си и обратна по посока контра сила.

32

Математикова

преди 1 година

А бе Днес, бива ли толкова да сте изпаднали, че една проста математика ви затруднява и то безкраайно?! Какъв е този курс и кой "гений" изчисли, че 11,6 млрд. рубли са = на 168 млрд. долара :) :) :) Той Путинчо ако види статията ще ви позлаати бе :) :) :) !!!!!! Видно е , че дори и най-елементарната математика ви куца, за нататък няма да коментирам за да не получа някой бан :) :) :) !!!

31

просто тройно пр-ло

преди 1 година

по русският курс за днес 1$ = 69 рубли - 1млн$ = 69 млн р, 1млрд. $ = 69 млрд. рр, и колко $ са 12 млрд.рубли

30

Анонимен

преди 1 година

Не.

29

Анонимен

преди 1 година

Още една година ще могат да изкарат, преди всичко да започне да се разпада.

28

Щерев

преди 1 година

Светът не налага санкции на руската пидерация.. това е специална финансова операция..ха.ха

27

Рубльофф

преди 1 година

"11,6 млрд. рубли =168 млрд. долара" /// Видяхте ли? Рублата удари долара у земята, като шкембе в дувар и за една статия време е станала Световна валюта. Добре че журналята не работят в чейндж бюро. Ке фалират за един час.

26

Анонимен

преди 1 година

За 8 години Русия направи онромна реорганизация на икономиката като увеличи инвестициите в отрасли, различни от газ и петрол. Целият огромен внос от западния блок вече отсъства. На негово място има собствена продукция и внос от трети страни срещу продукция. Намаляването на петролните и газови цени няма да обърне бюджета, но намаляването на техните количества ще засегне петролната индустрия.

25

Анонимен

преди 1 година

Това било според киевското училище по икономика.Е това училище що не вземе да смята, че Украйна няма икономика.Че заради нейните тъпотии сега един европеец плаща по 800 за газ и ток,а не по 200,както през същия период на 2022г.И още много неща има,което това училище или не знае,или нещо..,.

24

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 1 година

Гадовете винаги се справят на всякъде !

23

Анонимен

преди 1 година

Дано по-скоро да фалират и да се свършва с тая война.

22

Т.Шак

преди 1 година

Русия има от всичко по много - ще се справи някак си. Да му мислят тези, които нямат и затова им се налага да внасят!

21

lplo

преди 1 година

Русия вече се справи много успешно за ваше съжаление

20

Анонимен

преди 1 година

Съгласно текста 11,6 млрд. рубли били равни на 168 млрд. долара. Прекратих четенето на подобни глупотевини.

19

Ти си

преди 1 година

Това е за заблуда на противника че Сърбия и Иран са обявили че Крим бил украински.Всеки може да си говори каквито си иска глупости.Крим ще се върне в Украйна когато върбата роди круши.

18

Шок, Бомба!

преди 1 година

"Приходите от петрол и газ, възлизащи на 11,6 млрд. рубли (168 млрд. долара)," Ало журналистите, незнаех, че Руската рубла е скочила толкова много спрямо Американския долар!!!!

17

Руки вверх

преди 1 година

Оставете го Путин и тая Русия на мира.Каква е тази загриженост за Кремъл.Те ще се оправат някак си.Голяма територия,богата на полезни изкопаеми и 150 000 000 население.И за разлика от нас по време на изпитания стават страшно сплотени.Елциновата Русия няма да се върне,тя е в историята.Военна държава с много оръжие и първа ядрена сила.

16

абе

преди 1 година

в момента само от продажба на газ русия печели 800 млн. НА ДЕН! какво да говорим че в руската земя е цялата менделеева таблица! назад да тръгнат не може ги стигна европа!

15

Зозо

преди 1 година

Блатната федерация фалира периодично. И сега няма да е по - различно. Не знам само този път какво ще продават? Аляска я продадоха 1867г. :))))))))))))))))))))))))))))))))