64

Български кафеджия

преди 1 година

Оооо, аз българите ще ги ударя с 10 евро за едно кафе, ще кажа че водата е поскъпнала хахаха

63

Ко

преди 1 година

Дания няма евро

62

Смех

преди 1 година

еврото е пирамида , бедните държави са най отдолу. без газта на Русия еврото е пътник.

61

Протестиращ

преди 1 година

Чуйте какво ви казва доц. Григор Сарийски за еврото който е класа икономист и тогава коментирайте ! Ако можете и мислете малко...без емоции !

60

da

преди 1 година

А какво ще стане при нас,където царува мафията?

59

Опа

преди 1 година

А това е в Хърватия! Представете си, колко по-зле ще е и при нас, като приемем еврото. Аз съм ЗА, да сме част от еврозоната, но ме притесняват алчните търговци в България, които ще надуят цените без никаква основателна причина! Но най-притеснителното е, че държавата, няма да реагира изобщо и изведнъж цените на всичко ще скочат с над 20-30 процента, ей така, без причина.

58

Анонимен

преди 1 година

Не само кафето,всичко поскъпна.Това ни чака и нас.

57

Анонимен

преди 1 година

Минавал съм транзит през Хърватия 2003 г, тогава беше зле, че проверките по границите много се проточваха. Иначе пътищата им бяха доста добри. Митничарите и мъже и жени почти всички бяха доста руси и синеоки типична славянска визия. Относно еврото хърватите поизбързаха, хубавото при нас е, че до 2026 г няма изгледи да го приемем, защото не сме подготвени.

56

Анонимен

преди 1 година

До 5515Защо?

55

Люлин

преди 1 година

Ходил съм там много пъти, работил съм с хора от там, имам и приятели. Прекрасна държава. Идеалното равновесие емежду балканското и западното...

54

Анонимен

преди 1 година

До PepeАко ставаше само с приемане на Еврото или влизане в някакъв съюз, то нещата и у нас щяха да са различни след влизането ни в ЕС, няколко години преди хърватите. Става въпрос и за манталитет. Те са били в Австро-Унгарската империя най-малко. Наивно е пак да се лъжем, че като приемем това или онова ще се "оправим" набързо.

53

До Pepe

преди 1 година

По калпава магистрала от Щит-Загреб не съм виждал скоро. Пътищата им бяха много по-добри до преди около 4-5 години.

52

Анонимен

преди 1 година

Не на еврото! То е финансова и физическа гибел за обикновените хора!

51

Pepe

преди 1 година

То в Хърватия и без Евро си е скъпо,но...Хърватите очевидно са по-умни от нас, щом са в Шенген и Евро зоната. Миналото лято бях за пореден път в тази държава и си дадох ясна сметка какво крадене е било у нас последните 20-30 години!!! Брутални магистрали, инфеаструктура и стандарт - ЕВРОПЕЙЦИ!!! , А до 1996 бяха във война, влязоха в ЕС - 2013. Толкова са напред, че ми е тъжно, няма стигане. Докато се кланяме на жуже в бункер и фалшиви "освободители" така ще сме!!!

50

Анонимен

преди 1 година

До SuCkMyD1ck 22 Така, значи цялата патаклама за едната такса, която мътела водата на едрия бизнес в България.

49

Анонимен

преди 1 година

Копейкаджиите лъжат като роми. Той Костя си е такъв де.

48

Анонимен

преди 1 година

Колко кафета месечно пиете по кафенета та се притеснявате, че щяли да поскъпне?Гледам в сайтовете на хърватските лидл и кауфланд, кафето което пия е по-евтино от тук.

47

Анонимен

преди 1 година

освен цените в магазините се дигат всики услуги, застраховки , такси. Приеме ли еврото всеки обеднява средно с 60-70% от това което има

46

До Владо

преди 1 година

Индекса за покупателна способност е по скоро нищо. Едно излизане в нормална държава и виждаш за какво става въпрос, независимо че може да е висок в твоята собствена

45

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Най-големият Исторически парк в света до Варна събира подписа за референдума за еврото! Заповядайте!