104

Анонимен

преди 1 година

Истината е че ще бъдем пак ограбени високи лихви в световен мащаб .Приемаме еврото и хоп обедняваме наполовина . И на фона на това че нашите изедници ще закръглят всичко нагоре не ми се мисли.

103

Знайко

преди 1 година

До АнонименАз му дадох + , що ...да не би да е незаконно!? Пусни си и ти мозъка, напиши два кадърни коментара и ти ще имаш!

102

Протестиращ

преди 1 година

Германия и Франция скоро ще бъдат изправени пред банкрут с тая война ! САЩ са единствените които имат далавера от конфликта ! САЩ винаги са били против германския интелект и руските русурси ! Там ги стяга чепика ! А България е най добре да се върне към себе си и да не разчита на чужди сили !

101

До канадеца

преди 1 година

Това са абсолютни глупости! В Чехия миналото лято бирата, при това най-скъпата беше 55 крони или 2 евро по заведенията. Кафето също е толкова. Тяхното колено, тн джолан е на цени около 270 крони или около 10 евро за почти кило месо. В Бг цените са поне двойно по ресторантите. Ако си бил някъде около камбанарията или тн турист трап зони може и да си пил бълвоч/кафе/ за 3 евро

100

Петко

преди 1 година

Щото при нас цените падат

99

Анонимен

преди 1 година

Румънците са по-хитри и отложиха еврото за 2029 г., разходете се в Румъния, вижте по-ниските цени в магазините и по-високите заплати като тук, в Румъния няма да видите лоши пътища с дупки като тук всички улици са осветени през нощта дори и в най-малкото село.

98

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който сега влиза в еврозоната, ще плаща на доста по високи цени! Освен това еврото ще стане дигитално! Няма кеш! Чинези модел по *европейски!* Влезе ли се,лев няма, кеш няма, връщане назад няма, високи лихви има, високи цени има! Ще стане имало едно време и приказката е до тук!

97

Анонимен

преди 1 година

До До Анонимен 105 Какви са тия плюсове, че и само?

96

Анонимен

преди 1 година

Нашите изедници защо надуват сега цените като за световно. Няма никаква причина, но те са готвят за еврото. Защо това което получаваш ще се изчисли, а това което плащаш само ще му сложат отзад евро, вместо лв. Голямо дърво е това да преминеш в евро и естествено страда народа, богаташите не са засегнати. На бойко чекмеджетата бяха пълни с евро, нали.

95

TCT

преди 1 година

До Анонимен Да, и хлябът ще стане от 1.50-2 лв 1.50-2 евро

94

НЯКОЙ

преди 1 година

Най-интересното е, че се опитват да ни обяснят, че правителството вземало мерки срещу по-високите цени. Ами просто такива мерки не съществуват. Ще дадат Нобелова награда на този политик, който успее да обясни защо едно кафе трябва да е 1,5 евро и как това може да се контролира. Просто виждаме евро-атлантическия комунизъм в действие. Сигурно ако кафето стане 5 евро на Путин ще му стане още по-зле.

93

Гост

преди 1 година

едва се издържа и с тези цени пък,ако станат в евро ,вземам заплата около 1500-1700лв нищо пари са това на тези цени има хора ,които вземат и по-малко пенсионерите пък са 400-500лв

92

Протестиращ

преди 1 година

Като е толкова " добра " Еврозоната защо няма механизъм за излизане от нея ? Питайте гърците като се опитаха да си върнат драхмата ! Това си е чиста пирамида която да съществува и трябват все нови и нови "членове" и вижте още колко европейски държави не искат и да чуват за тая зона . Не се подлъгвайте от БТВ Нова и БНТ и говорещите банкери там 24 часа !

91

Анонимен

преди 1 година

По мои впечатления любимата напитка на хърватите е сливовата ракия - на мъжете, и на жените.

90

сопол

преди 1 година

целта не е човечеството да се развива , целта е 10те процента от мъжета с малки пи шки да заробят останалите

89

канадеца

преди 1 година

лятото в будапеща ядох стейк за 30 евро, в унгария е с форинт. преди короната в чехия кафето беше 1,5 евро, сега е 3 евро, а в чехия е крони. парче торта в чехия е 3,5 евро, във виена също, кафето във виена също е 3 евро като в унгария и чехия. искате глобализация. Глобализация е равно на комунизъм, цените еднакви в цял свят заплатите също. Това е целта на занятието.

88

Анонимен

преди 1 година

И тук ще стане така. Вместо 6лв.(български лева ) за 2 кафета и кола ще плащате 6 евра, но заплатата ви ще си е същата, но в евро. Не се чудете, а гласувайте против еврото и българските предатели.

87

Анонимен

преди 1 година

103-ти . Казва се проблема не е в лева а не проблема не е в еврото икономиката е социологическа наука и тук нещата гарантирам че ще се усетят като 7/8 по рихтер и зарежете тези изтъркани опорни думички като русия и путин. Същите шарлатани който неистово искат евро за да не плащат такси при превалутиране и да могат да имат достъп до по голями кредитни линии те ще надуят цените

86

Да

преди 1 година

До АнонименДа, така е но върви с повишение на доходите. Всички искат западно европейски заплати, ама гледат към Русия. Няма как да стане.

85

До Анонимен

преди 1 година

Защо да плачеш, като има само плюсове ? Спекулата я има и сега. Тия яйца от 60 стотинки да не са истинска цена ?