24

Кире

преди 1 година

Нинова, Борисов, Кокорчо и Киро ***,Славе и Иванов?!?! В какво точно могат да са есперти лелка,мутраа,измамник, певец и безработен, всички с тежко комунистическо минало!?!? Как се смуче от бедна рая още и още?

23

Тц,тц

преди 1 година

Е*ати експертите? Ами че това е среща,не е уговорка за годеж! А и кой може да забрани на Борисов да се изкефи на унижението на Нинова?

22

Аноним

преди 1 година

ЕКСПЕРТИ ЗАЩО ВИЕ НЕ СЪСТАВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВО ПЛАТИЛИ СА ВИ ДА МАНИПУЛИРАТЕ НО ШАРАНИТЕ СЕ ИЗДАВИХА В БЛАТОТО НА ЮМРУЦИТЕ ОТРОВИТЕ ЧЕГЪРТАЧИТЕ

21

Анонимен

преди 1 година

Срещата е само за болшевшки лидери Копейката, Корни, Киро парапета и Юда с брадата,може и Карадалъ да оди но Бойко трябва задължително да си остане в Банкя да си гледа сеира на болшевиките

20

Анонимен

преди 1 година

Лидерската среща реабилитира ГЕРБ, ДПС и борисоф.. И защо ги ручахме жабетата и този път? Това е смисълът. А резултатът е, че нинова се заби в статуквото...

19

Анонимен

преди 1 година

Освен това, Радев е издигнат от БКП и съмнителни руски структури, съветниците му са червена върхушка като Ал. Маринов и не, той не подкрепя нито ДБ, нито ПП - просто използва момента, стисна юмрука главно за да оттърве собсвената си кожа, защото бяха започнали провеки и това не беше случайно.

18

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 7 Е , чак па стотици хиляди...! Я посмали малко.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 Що ти е ?

16

Дядо Соци

преди 1 година

Пълни глупости. Единствено възможен кабинет бе с мандата на ГЕРБ. И но изборите народа така пожела. Изпуснахме питомното , сега ще гоним дивото.Честити пети избори. Писна ни.Да благодарим на президента за кашата в която ни вкара.

15

Анонимен

преди 1 година

Радев няма място в родната политика, дава мандат на проруска партия която субсидира и подкрепя руския агресор, заради хора като него и как ви Корни запада страни от нас и ще си останем пак най-бедните.

14

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов няма да отиде на тази среща нали го чегъртат прав е политолога герб да си стоят в Банкя

13

До 7

преди 1 година

Аз чух ня мегдана че са поне няколко милиона домакинства са пропищяли

12

Анонимен

преди 1 година

Борисов отивай на фронта бе *** нали си мъж там митра герои отивай

11

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ няма место изобщо на политическата сцена в България! Опозицията в пореден парламент,не я допусна до властта ! Ще има изненада и на тези избори! Американофилчета ще го отнесат този път!

10

Анонимен

преди 1 година

Проатлантиците и ЕС- слугите: ГЕРБ, ПП, ДБ и БСП ще ни унищожат с евро грабежа. Не на еврото!

9

Един Българин

преди 1 година

Румен Радев бил избран с гласовете на левите - ХАХАХАХА!!!! Имаше и леви, които са 15-20%, но основно бяхме десни, които не търпим повече мафията , окупирала държавата на всякакво ниво! То не бяха правителства, то не беше наордно събрание, то не е местна власт изцяло подчинена на герб, а като загубиха в някакво Каварненско село пребиха кмета защото имало 10 гласа за ДПС!!! Трябва да се сложи край на мутренските времена и управление на държавата с обаждане от Банкя!

8

Анонимен

преди 1 година

Правилно, ГЕРБ никога не са били в коалиция с БСП а промянаджиите веднага си легнаха с тях и сложиха Рашкоф за шеф на МВР.

7

Анонимен

преди 1 година

Стотици хиляди домакинства в страната пропищяха от разбитите си апартаменти и щети за хиляди шевове заради "безплатно саниране".

6

Анонимен

преди 1 година

За последните 2 години дълга е скочил рязко с 16 милиарда а нищо не е построено защото спряха всичко за да ограбят парите. Смятай алтернативата на ГЕРБ как действа.

5

Герб е лява партия

преди 1 година

Кой даде за "безплатно" саниране на блокове 2 милиарда лева внесени от данъкоплатците?