18

Анонимен

преди 1 година

"Постигна се България да има газ на различни цени БЕЗСРАМИЕ!!!!!!! НА КАКВИ ЦЕНИ ИМАМЕ ГАЗ ИЗОБЩО НЕ ГО ГРЕЕ НАРОДА,ЗАЩОТО ВСИЧКИ,ДОРИ И НАЙ-НИСКАТА ВИ ЦЕНА Е В П Ъ Т И ПО-ВИСОКА И НЕ МОЖЕМ ВЕЧЕ ДА СИ ПОЗВОЛИМ ДА ПОЛЗВАМЕ ГАЗ!НО,ВСЕ ПАК ЗА КОНЕКТОРА ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИМ НА БОЙКО БОРИСОВ!!!!

17

Анонимен

преди 1 година

Добре, че беше ГЕРБ да ви го планира и построи. Нито ПП нито сегашните Радевисти имат заслуги.

16

Анонимен

преди 1 година

Просто по времето на служебния кабинет са случи, иначе заслугата е на ПП. Пак с чужда пита, помен правете.

15

Анонимен

преди 1 година

Га построят поне една болница, поликлиника, детска градина и училище тогаз да ми се хвалят. Тез тръби обслужват частни интереси, мен лично нищо не ме грее от разни конектори.

14

АВРАМ БРЪСНАРЯ

преди 1 година

ТОЗИ МИНИСТЪР МИ ХАРЕСВА.ЩЕ ЗАПОМНЯ ЧЕ ПО НЕГОВО ВРЕМЕ И ТРИТЕ ТУНЕЛА НА ВИТИНЯ РАБОТЯТ И В ДВЕТЕ ПОСОКИ.ЕВАЛА ШИШКОВ

13

xzdfh

преди 1 година

Хахахахахахахахахаххахахахахаха,тези са шампиони по окичване с медали за чужди заслуги!!! Интерконектора го направиха ГЕРБ, а вие и ПП го бавихте за да може за няколко месеца да спечелите близо милиард лв със сделки за газ през посредници!!!! Айде ФАК Оф, дрисняри смотани!!! НА всички сте ясни какви мазни свиньЕ сте!! И все ГЕРБ ви е виновен, щото сте ***!!

12

Анонимен

преди 1 година

Нещо да мъцне за отказаните танкери с газ и разговорите с Газпром. Самохвалството е жалко.

11

Значи към 2030та

преди 1 година

което и да е временно правителство, по времето на което завърши втория АЕЦ може да си го пише на сметката с постиженията, нищо че е на 20 години проект. Някоя магистрала дали и приключва ремонта тия дни, та и него да си пишат за свършена работа. Най-жалкото в целия театър, е че актьорите вярват в него, а публиката - не.

10

Анонимен

преди 1 година

Тоя изглежда яко православно....дали пие много....зелева чорба сутрин?

9

Зозо

преди 1 година

Чакам в 11ч. пряко по БСП Тв срещата на Корни с Боко - любезния :))))))))))))))))))) Ще има шоу.......

8

Кан

преди 1 година

Ето така отчетоха снощи 6 месеца управление. Просто се похвалиха, че успяват да довършат някой проекти вече построени от ГЕРБ. И прави впечатление, че каквато беше стеатегията за развитие на България на ГЕРБ в последните месеци се следва като евангелието от Радевите меккерета. Даже и Борисов го прати в Турция да си уреди мигрантите и газа. Толкова за тоя Резидент дето е летял дълго време без кислород в главата и последствията са видими. За мен е еднакъв с Кирето и Наско!

7

Аноним

преди 1 година

Тези служебните водени от юмрука са назначени безнаказано си приказват каквото и падне и няма нищо и никой да ги спре и да отговарят за това ли беше направена подмяната едни да избутат и други да седнат а как само заблуждават българите е като има шарани машини репресии и ето рушене невиждана инфлация застой саботажи комисионери

6

Анонимен

преди 1 година

За интерконекторът да вървят да целуват ръка на Боко - любезния :))))))))))))))))))))))))

5

гост

преди 1 година

Връзката с Гърция я направи ГЕРБ. Тия едва довършиха пътеките наоколо.

4

Бай Дрън

преди 1 година

Държавата щяла да глобява сама себе си. Интересно. Вземаме пари от единия си джоб и ги слагаме в другия или...?

3

Аз

преди 1 година

Господинът казва,че при служебното правителство е започнал строежа от нулата и дори са го завършили преди срока като работили денонощно. А посмали малко и си признай какво точно свършихте,че видяхме как Киро *** отвори кран на празна тръба.

2

Никола Стефанов

преди 1 година

"Това беше най-сладкото, което сме направили." - а на кого точно се е усладило скромно се премълчава. "Постигна се България да има газ на различни цени" - като не се уточнява дали са по-ниски от предлаганите от руснаците, или са високо в космоса.

1

киро

преди 1 година

Мхъм.......