80

Наблюдател

преди 1 година

От тази война губят всички освен шайка спекуланти и търговци / производители на оръжие. Но това разбира се няма да го чуете по телевизора.

79

Oxluv

преди 1 година

Lakei , narkoman , izduchal Tip. Gallo za xubavata Strand i ubitite .. predatel. Ste zavarchi Karo Chauchesku ..i to Skorpion. Ni tankove ni Rakete ste mu pomognat.

78

Анонимен

преди 1 година

Русия не знам какво ще постигне, ама Зельо каквото постигна, никой не може да го стигне - разрушена държава, избит и избягал народ. Тия, дето са останали, най-добре е и него да го бастисат.

77

ха ха

преди 1 година

До хахаОтлагат, дедовия!! Скоро варварската руска държава ще бъде победена и ще се разпадне!! Честито на КИТАЙ, който ще си върне заграбения от варварите СИБИР!!!

76

Ще остане, ще остане

преди 1 година

До АнонименЩе остане украинска арамия, но няма да остане руска армия и жалката варварска азиатска държава скоро ще се разпадне, а Сибир ще стане КИТАЙСКИ!! ЧЕСТИТО на КИТАЙЦИТЕ!!!

75

Анонимен

преди 1 година

тоя грачи мноо грозно, като адско изчадие е

74

Анонимен

преди 1 година

Зеленски: Днес е девети май. Празник на Уганда. Време е да ни пратите още един взвод американски наемници, някой и друг парашут и 5-6 прашки. Ако може - за мен, лично, кило бело.

73

Анонимен

преди 1 година

Днес военният баланс в Украйна явно се измества в полза на Русия. С риск да предизвика гнева на масовите развъдници на проукраински *** в Twitter, авторът призовава всички страни да намалят напрежението, да седнат на една голяма красива маса и да сключат мирно споразумение.Ако Украйна се провали, тя ще загуби своята независимост, самото съществуване на НАТО ще бъде поставено под въпрос. Европа ще бъде разцепена. Статия на Брандън Дж. Уайчерт в American Greatness.

72

Анонимен

преди 1 година

НАТО забранява на Киев дори да мисли за примирие с Москва, като в същото време отказва на Украйна така необходимите танкове. Великобритания обеща да дари една рота танкове Challenger 2 (общо около 14), а Полша друга рота германски танкове от клас Leopard. Въпреки че, когато тези танкове бъдат доставени в Украйна, ще остане ли украинска армия дотогава, за да ги получи?Защо Западът да не помогне да се сложи край на военните действия, докато все още е останала поне малко Украйна.

71

Анонимен

преди 1 година

Авторът е изненадан защо не са направени сериозни опити от Украйна за примирие.Въпреки твърденията на хардлайнерите в Киев и Вашингтон за необходимостта от връщане на Крим и Източна Украйна, това всъщност е дълбоко погрешно схващане, което ще доведе до смъртта на много невинни хора и най-вероятно ще завърши с пълен и окончателен крах на украинската държава.

70

Анонимен

преди 1 година

Въоръжените сили на Украйна трябва да отстъпят и да се консолидират отново. Но проблемът за Украйна е, че веднага щом преминете зад първата отбранителна линия се озовавате на незащитено бойно поле.Сега в Украйна действат военни реалности, които политическите фантазьори във Вашингтон просто отказват да признаят. Руснаците се готвят за пробив. Сега може да е твърде късно да се опитаме да го спрем и Западът сега трябва да опита силите си в истинската дипломация.- се казва в статията .

69

Анонимен

преди 1 година

Нова мобилизация в украйна няма как да събере хора освен наемници.

68

мдаа

преди 1 година

Докато проукраинските потребители на Twitter се радват на "победите" на Украйна в Бахмут, въоръжените сили на Украйна са загубили около 70% от своя боен потенциал там само през последната седмица.Сега украинските власти молят своите западни поддръжници да изпратят повече пари и тежки оръжия и дори "ужасния" танк M1 Abrams и немския Leopard. Тези молби подкопават основното послание, с което всички сме живели на Запад: "Украйна предизвика Русия и печели", казва авторът Брандън Дж. Уайчерт.

67

Анонимен

преди 1 година

Приказките на Зе-клоуна са клоунада. Неговите думи означават само едно: проси пари. А ние го издържаме.

66

Анонимен

преди 1 година

До 61 .Бандеровците му нареждали какво да прави , добре но той защо се е оставил в тази роля. Това е въпроса. Защо започна конфронтация много по рано много преди войната. Защо изпрати убийци в Донбас и не преговаря.

65

Бобо

преди 1 година

На Путин му готвят въжето:))) И другарчетата се оглеждат за здрав клон в двора на Кремъл.

64

Анонимен

преди 1 година

Потресаващи глупост чух току що по една електронна медия с национално покритие. Как ще живеем в блатото което затънахме. Поробени сме. Сори.

63

ПЕНКО

преди 1 година

ГЛЕДАЙТЕ - НОВОГОДИШНИЯ ПАРАД НА ЗВЕЗДИТЕ В МОСКВА И УЧАСТИЕТО НА ЗЕЛЕНСКИ В МНОГО ОТ ПАРАДИТЕ !!!!!!!!!!!!!

62

хаха

преди 1 година

Оръжията, с които спонсорите на тероризма ЕС и САЩ помпат режима в Киев само отлага агонията на укрофашистите. Те няма да променят изхода от операцията по денацификацията на Украйна. Промяната ще е само в увеличение броя на денацифицираните укри.

61

Зелюнски

преди 1 година

С една фланелка и едни *** изкарах цялата война