90

бг

преди 1 година

да плават където си поискат само да внимават с махорките че напоследък много гърмят от какво ли ги правят

89

диди

преди 1 година

Зарежда океана с Посейдони!

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 Какви са тия измислици дето си ги сътворил? Кораб ракетоносец? Голям майтап. И бил там като си подавали рапортите айде бе. Дори името на кораба си объркал.

87

Saddam Husseyin BAAS

преди 1 година

Россия има 6 БРОЯ = 200 метрови Подводници клас ''ТАЙФУН'' (АКУЛЛА)..И 4 (нови БРОЯ !) ОТ НАЙ-МОДЕРНИСТИЧНИТЕ И НОВО-ИЗДЕЛИЯ :: класс БОРЕЙ !!!....Съмнява ме Гърция да е по-силна от Русия...надали и САЩ са по-силни в Моретата и Океаните .

86

Анонимен

преди 1 година

Първи ще потъне .

85

БУНГАР

преди 1 година

ХВАЛА на РОССИЯ...Но ИСТИНАТА Е ЕДНА = САЩ е Великан и ЧУДОВИЩЕ ВЪВ ВОДАТА И ОКЕАНА...А РОССИЯ Е Джудже и е по-Слаба от Гърция във Морските и Водните Военни Направления...Сега плашат с някакви анимационни Посейдони - дето щели да ги изстрелят към Калифорния и Сан Франциско...Аз не вярвам да имат и едно торпедо Посейдон . = Само на Видео-Анимацииони Филми, там имат над 1000 единици .

84

Анонимен

преди 1 година

Те едни кравари така наблюдавали...и СПРЕЛИ да наблюдават,ВНЕЗАПНО :) Като ракетоносеца "Джеймз Кук"...като мина Су-то и му изгаси светлините!После в Неапол масово екипажа пускаше рапорти за напускане!Как отказваха коментари...спуках се от смях!Хихи..

83

Запознат

преди 1 година

Аз знам какво търсят рашките край бреговете на Хаваите: Снимат какви имоти ще предложат на своите руски войници(особенно ония терминатори от затворите) за награда след спечелването на специалната военна операция!!!

82

Ре-редактор

преди 1 година

Алооо, Елкееее!!!-Защо сте гепали снимка от сайта на военноморските сили на Австралия??

81

ели

преди 1 година

До до 49забрави за един милион убити в тази специална за Америка военна операция.

80

Анонимен

преди 1 година

чи къв им е проблема могат плават, сайде краварите ли да плават по света!

79

Анонимен

преди 1 година

Набелязват къде "Посейдон" може да акостира успешно на американския бряг. Спете спокойно американци :)

78

До До ...

преди 1 година

Курск потъна поради същата причина поради която рашистите обявиха, че е потънал кораба москва! а именно заспал моряк с цигара в уста в близост до но обезопасено старо торпедо! та затва потъна курск! от това, че оръжията на кремъл са от преди 70 г вече! екипажите не стават! Та така!

77

Анонимен

преди 1 година

Историята . Колко територия от Мексико си присвоиха щатите , половината на сащ !

76

Анонимен

преди 1 година

Русия явно им връща визитата !Разменено ''гостуване'' !

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 63. Явно не си на ясно, че това са били руски острови. И русия е дала независимост на Хавай. САЩ са завоеватели.

74

Натовеца

преди 1 година

Хаваите стават част от ФАщ след кървав преврат от про-американски превратаджии срещу легитимната монархия !ФАЩ да освободят Хаваите немедлено !

73

Анонимен

преди 1 година

Колко цента ти плащат да трoлиш против Русия?!

72

Анонимен

преди 1 година

"Като знаем "великите" руски възможности в областта на електрониката"----------Друго са си великите американски възможности в бронетехниката, дето кюрдите ги попиляха с обикновени рпг-та, когато турската армия отиде да ги тормози. Или пък когато в Йемен се случи същото, с резил то такава степен от саудитите, че американците им забраниха да им ползват танковете, че ще останат без пазари. А ти продължавай да си вярваш. Може и за Пейтриът нещо да кажеш, евреите имат мнение по въпроса.

71

Петър

преди 1 година

Колко копейки ти плащата за тролването?