229

Анонимен

преди 1 година

Фирмичката Нексо (Преливаме от пусто в празно) се споразумяла да плати глоба 45 милиона но никой не казва че трябва да върне и 2.2 милиарда на американци. Все пари които Нексо НЯМАТ. Така че още сме в началото на сагата.Паре нема, действайте.

228

Анонимен

преди 1 година

45 млн.$ им струва споразумението.Не защото са " почтени"..Публикуваха го на други места.Чрез него имат забрана за криптопредлагане за в бъдеще.Чрез извънсъдебното споразумение се прекратява разследването,но се отнася само от регулаторните органи.Иначе за съдебни искове от ощетени клиенти няма никакъв проблем.Съобщението на НЕХО е подвеждащо и невярно.

227

Анонимен

преди 1 година

Не е умрял ве, Бойчето е велик. Той ни пази от комунистите коалирайки най-накрая БСП със СДС. Нема такъв *** хахаха.

226

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ днес умря. Барабар с безполезната торба сланина от Банкя.

225

Анонимен

преди 1 година

Това е съобщение на фирмата Нексо, а не истината да нея.

224

Анонимен

преди 1 година

Остава да видим, какво става с изпраните руски пари и бизнес контактите на Nexo с руски фирми под санкции. Както и парите отишли при терорист от Хамас. Купуването на политици и манипулиране на машинните избори унас, вече видяхме.

223

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 250 Просто са преписали съобщението на фирмата и смятат, че това е достатъчно и най-достоверно за случая.

222

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 236Защо, американците не санкционират ли и техни фирми? Не искат ли да развиват бизнес за милиони и милиарди? Точно в този случай май не е вземане на бизнеса, а опит да хванат последния влак направят нещо след като САЩ им подсказаха, че явно тая фирма не е сурер изрядна. Така че явно досега този бизнес в България никой не го е тормозил и даже въобще не проверявал.

221

Анонимен

преди 1 година

Каскетурата нещо изкара ли по въпроса или Сийка Милева си плакне очите, щото й се реве и не може да гледа?

220

Анонимен

преди 1 година

Американците как лъзнаха и заклаха гербавите и дупесарските тъпухи не е истина братле!

219

Анонимен

преди 1 година

Брех този Борисов? Намери връзки чак в американските съдебни власти,набеди "нашите хора", направи за резил "честните,красивите и умните".Хора, които лично булевардното падре Дионисий беше благословил!

218

Анонимен

преди 1 година

Най ми е смешно тъпухите гербави какви все по-кризисни *** опорки измислят, яко са се накензали :) А на Бойчу селянчето от Банкя да му кажа - уволнявай Севда и хвани ChatGPT да пише материалите - ще спестиш пари и ще повишиш качеството. Хаха, лузъри.

217

Анонимен

преди 1 година

Комунистите от ГЕРБ,БСП и ДПС пак хвърлиха прах в очите на хората!!

216

Анонимен

преди 1 година

Колкото Милен Хотелчев е бил вице-президент на банка в Лондон толкова и криптото е актив. Само нискочел баламмурник може да повярва на подобна глупост.

215

Анонимен

преди 1 година

Хаваладжиите, върви ли крипто-понцито, А?!Май НЕ.

214

Анонимен

преди 1 година

До 228 ----- Ало провинциалистчето, ти за умен ли се имаш вееее------ХА-ХА-ХА

213

Анонимен

преди 1 година

Поредното потвърждение, че всичко, ама всичко в Бг се върши след консултации с американското посолство. Правителството, президентството са само формални, понеже трябва да изглеждаме като суверена независима държава. ЦИРК! ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!

212

Цървул

преди 1 година

Първо беше NEXO,сега стана SEXO...Няма обвинения,няма измами.. ама едни 46 млн каймета ще трябва да умилостивят чичо Сам:-)))

211

Анонимен

преди 1 година

Повечето хора не разбира проблема в действията на прокуратурата понеже за тях да имаш пари е лошо и всичко което искат е мъст за богатите. Не разбират че ако утре създадат бизнес за милиони в която и да е сфера те ще са следващите под прицела. И проблема в това е че България никога няма да има мултимилярднни компании които да носят пари в страната, да предлагат високоплатени позиции и да плащат данъци тук, а ще си останем страна в която чуждите големи компании идват заради евтината работнна ръка

210

мдаа

преди 1 година

Правосъдие по американски, а сигурно и у нас, но затова не се говори официално . С една дума плащаш и не те съдят. Нещо неясно?